vujke83 0 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: cbr f3 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vam je poznato,a mozda i ne,tretiraju nas kao divljake i siledzije na putevima Srbije.Ogradjujem se od ne savjesnih vozaca,mada ponekad kada mi uslovi dozvole volim da izdivljam,a da pri tom nikog ne ugrozim,elem imao sam iskustvo ucestvovanja u udesu,gdje za malo glavu nisam izgubio,ali pukom srecom i Bogu hvala ni ja ni motor nismo nigdje se ni ogrebali,ali ipak za svrsishodno nasli su me okriviti,tacnije i osuditi za udes u kom nisam ni ucestvovao a ni izazvao ga,lik koji je izleteo na mene prestrojavajuci se u desnu traku kada me je uocio na sekundu pre nego sto me pokupi,vratio se u levu traku i poceo da koci,sustiglo ga je vozilo koje nije drzalo odstojanje i izazvalo stravican udar!Ostao sam na licu mjesta da pomognem kao savjestan ucesnik u saobracaju,a oni lepo mene na sud kao okrivljenog..... Za nauk ostalim vozacima,sve slikajte i bilo kakav proces,prekrsajni ili krivicni,obavezno advokat i sudski vestak,jer kakvo je vreme doslo,vreme ujni,strini i rodbine po babinoj liniji,tesko mozemo izaci na cistac sa ovakvim problemima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispao si covek sto si ostao na licu mesta. Oce li te tuziti? Jel ste se nesto dogovorili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog svega toga planiram u skorije vreme da ugradim kamericu u auto kao sto Rusi imaju pa mogu da pisu i okrivljuju koliko hoce kada se pokaze snimak. Isto tako kamerica ili mobilni na grudi pri toku voznju motorom, kartica od 16gb i dovoljno moze da pokrije za svaku prosecnu voznju... Tebi svaka cast! Brani se svim silama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Jul 17, 2014 Hronični Motociklopata, 7408 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ma dodje mi da uopste i ne stajem takvim idiotima koji voze ko da su na trkama pa se naravno kad tad i spickaju i onda samo prave probleme drugima svojim neodgovornim ponasanjem u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam nekad je po zakonu bilo da si ucesnik u udesu samo ako je doslo do kontakta. Ako te on nije okrznuo vec sam udario drugi auto ti mozes samo da budes svedok. Mislim da ovde ima ta tema kad se decko zakucao u auto jer mu je drugi auto isekao put. Taj sto mu je isekao put nije bio ucesnik niti je optuzen. Pretrazi malo forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujke83 0 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: cbr f3 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ovo je zemlja zakona sa dvostrukim tumacenjem,pravila se posmatraju sa strane jace veze,tako da po njihovom mozes biti ucesnik u udesu iako nisi ucestvovao,toboze izazvao sam ja udes,jer da mene nije bilo lik koji se prestrojavao u desnu traku bi se normalno prestrojio i ovaj bahati nebi ga raspalio.... Naravno to me sve kostalo jedno 150e i sve ubedjen da sam u pravu nisam htio da angazujem advokata,ali sam pukao za sudskog vjestaka koji je uzeo predmet na tumacenje samo na osnovu slika i izjava ucesnika iz zapisnika policijskog,i na osnovu toga je covek rekao da nemam 100% nikakve veze sa svim ovim,pa kad je i on bio ubedjen da mi ne mogu nista,da nema potrebe da uzimam advokata,ja sam samo slusao i popio kaznu od 10000 i 2 kaznena boda..... to je nase pravosudje,svaka im cast... a nisam don kihot a ni budza da ne znam sta cu od para pa da se teram sa njima i da se bijem sa vetrenjacama,plati,tj. kako kazu trpaj sine ja sam nerotkinja.... ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Jul 18, 2014 motoras, 2489 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre petnaestak godina u Simanovcima mi izadje kamion sa sporedne ulice i oduzme mi pravo prvenstva. Ja da se ne zakucam pod prikolicu svetim s pita i sjebem auto. Totalisem ga. Mene proglase krivim,a njega uzmu za svedoka... Kaže sudija :" da si udario u kamion,on bi bio kriv,ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Jul 18, 2014 motoras, 2489 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U martu me na Vencu stigne neka ciganija iz Jadranske Lesnice,raspali me od nazad. Popunimo E izveštaj,ja podnesem zahtev za odštetu. On posle izjavi da me nije udario,Dunav me odbije da mi plati. Njegova reč da me nije udario više vredi nego to što mi je potpisao Evropski izveštaj. To je zemlja Srbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tudjim k...em gloginje mlatiti ali mi se cini da u ovako ociglednoj situacij nebi pustio da me neko hebe a ja kao jbg tako mora .... . Ovde jedino poucno , sto pise u naslovu , je da se ne uradi kao sto si ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujke83 0 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: cbr f3 Prijavi odgovor kao problematičan e brate,i ja sam tako mislio,a kad sam sve stavio na papir samo mozes racunati "-" ,tako da na vreme se pomiris sa tim,i jeste u pravu si jedino sto je poucno su moje gluposti,zato sam i stavio da se nebi neko nasao u istom problemu.... Znaci,kamera,foto aparat,do kraja ostati dok policija ne ode (to nisam ni pisao,da su me gospoda policajci oterali sa lica mesta,kao bices pozvan u svojstu svedoka,a onda promenili policijske zapisnike) ,i obavezno advokat,jeste da je skupo u startu al na kraju budes u manjem minusu nego ovako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pre petnaestak godina u Simanovcima mi izadje kamion sa sporedne ulice i oduzme mi pravo prvenstva. Ja da se ne zakucam pod prikolicu svetim s pita i sjebem auto. Totalisem ga. Mene proglase krivim,a njega uzmu za svedoka... Kaže sudija :" da si udario u kamion,on bi bio kriv,ovako... Ja sam imao isti slučaj i sud je odlučio da je ova žena kriva što mi je oduzela pravo prvenstva, nije bilo kontakta između vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujke83 0 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: cbr f3 Prijavi odgovor kao problematičan jednostavan dokaz dvostrukog tumacenja zakona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kamere i snimanja mislim da sud to ne prihvata kao dokaz .... , znam po prijateljici koja drzi kiosk ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Jul 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7408 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kamere i snimanja mislim da sud to ne prihvata kao dokaz .... , znam po prijateljici koja drzi kiosk ... ne kontam koje je onda uopste svrha tih kamera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 21, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih odustao u inat, nego bi podneo kontra tuzbe na sve ucesnike a kao svedoka uzeo tog vestaka. Pa onda lepo naplatio i tom liku, policiji i jos ko se ocesao tu. Poenta je da ce se tako raditi dok se neko ne napravi pametan pa onda zalba pa na visi stepen pa zalba pa na visi stepen pa tako dok ne dobijes pare a te likove naucis pameti. Makar i prodao motor da to postignem a posle... ne treba popustati niti posustati naravno ako znas da si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujke83 0 Napisano Jul 22, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: cbr f3 Prijavi odgovor kao problematičan pricao sam sa advokatima i u principu,ako nije bilo povredjenih,ili sam nisi bio povredjen,od drzave ne mozes nista iscupati,mozes se ogrebati za placene sudske troskove al svako rociste advokatu od 50-150e,sve zavisi ko je advokat,tako da samo je start bitan,kako se stvari u startu postave tako ce ti biti,jbga ja sam ekstremno glupo odigrao,al evo,neka drugima bude za nauk,Nikako sa lica mjesta dok panduri ne odu i dok ne procitate i uslikate izjave policijskih zapisnika na licu mjesta!Sve drugo je bitka sa vetrenjacama.....Naravno da je neka veca cifra bila u ? sto se tice kazne i stete,itekako bi se pozabavio advokatima i pravosudnim zakonima da isteram sve,al ovako neka sva steta ostane na ovim poenima i ovoj kazni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...