Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Vozio sam motor (Tomos automatic 50cc) i uhvatila me policija. Nisam imao ni licnu kartu ni vozacku dozvolu a motor je bio registrovan. Vozio sam bez kacige i + jos jednog maloletnika od 8,5 godina. Zanima me kolika je tacna kazna.? Nesto je saobracajac pricao sa mojim ocem da je samo za njega kazna od 15000-30000, a da ja imam 3 godine zabrane za polaganje i to se racuna od 18godina. (Ja imam 15godina i 1mesec). Molim vas da mi odgovorite. Ako tema nije na pravom mestu molim vas premesti te je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si sklopio sve to , cudo nisi jos probao i da pobegnes . Koliko ja znam kazneni bodovi su fiksni a kazne su od - do pa koliko sudija odvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si sklopio sve to , cudo nisi jos probao i da pobegnes . Koliko ja znam kazneni bodovi su fiksni a kazne su od - do pa koliko sudija odvali Gde da bezim kad' ne moze ni 50km/h da ide. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 15, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si ga bas zasro..ako je "samo" 30 000 dobro ces i proci. Voznja bez dozvole je tezak prekrsaj, mozes zavrsiti u zatvoru, zabrana polaganja, kazne preko 100 000 dinara itd. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan A ti si ga bas zasro..ako je "samo" 30 000 dobro ces i proci. Voznja bez dozvole je tezak prekrsaj, mozes zavrsiti u zatvoru, zabrana polaganja, kazne preko 100 000 dinara itd. Zabranu polaganja imam 3 godine od punoletstva. A to za novac je l' moze malo preciznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan vozio si drugara bez kacige. ti si bio bez kacige + nemas dozvolu. Dva si zivota ugrozio. Treba da ides u zatvor na 6meseci da ti dodje pamet iz d..... u glavu ! Kaznice te domacinski... i treba da te kazne pa da postanes svestan sta radis 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan U kratkim crtama si najebao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Jul 15, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ma na doživotnu robiju!!! Niko od vas matorih nije terao tomosa još u osnovnoj? (ako nije, nije vam bilo radosno detinjstvo, jer veće sreće nema) Prvi put sam u trećem osnovne terao trojkicu po Vraniću. Kasnije i po Brdu. Kada sam završio osmi,odmah sam kupio svoj prvi motor tomos 14, terao ga za sve pare. I od te '91 evo prođe 23 godine kako sam na svoja dva točka. 33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Jul 15, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U kratkim crtama si najebao... to si u pravu, stvarno si najebao ako je sve uneto u zapisnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5000 za kacugu znaci 10 000 od 100 000 do 120 000 din voznja bez dozvole 100 000 do 120 000 din jer si vozio lice koje nema navrsenih 12 god. plus kazna zatvora (koliko odredi sudija za prekrsaje) pez prava na kauciju (ne moze niko da plati da ne ides u zatvor) posto si maloletan nzm kako ce da ti se sudi. + sto i cale moze da ti zavrsi u zatvor jer ce da odgovara za tebe i za suvozaca.... + novcana kazna i za njega 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @mrle to ne daje za pravo nikome da ugrozava tudji zivot. Da je vozio bez dozvole ok... $#bes dozvolu. Ali bez kacige ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Samo kazi ocu da bude sto ljubazniji sa sudijom i nadajte se da je taj dan ustao raspolozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan 5000 za kacugu znaci 10 000 od 100 000 do 120 000 din voznja bez dozvole 100 000 do 120 000 din jer si vozio lice koje nema navrsenih 12 god. plus kazna zatvora (koliko odredi sudija za prekrsaje) pez prava na kauciju (ne moze niko da plati da ne ides u zatvor) posto si maloletan nzm kako ce da ti se sudi. A da li nesto znaci to sto moj otac nije primio platu vec 8 meseca, pa da budu blazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Jul 15, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @mrle to ne daje za pravo nikome da ugrozava tudji zivot. Da je vozio bez dozvole ok... $#bes dozvolu. Ali bez kacige ne ide tamo osamdesetih je baš bilo kaciga, a tek što ih je bilo na tomosima, merilo se možda u promilima. Ne kažem da ne treba i da MORA, pišem kako je nekad bilo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5000 za kacugu znaci 10 000 od 100 000 do 120 000 din voznja bez dozvole 100 000 do 120 000 din jer si vozio lice koje nema navrsenih 12 god. plus kazna zatvora (koliko odredi sudija za prekrsaje) pez prava na kauciju (ne moze niko da plati da ne ides u zatvor) posto si maloletan nzm kako ce da ti se sudi. A da li nesto znaci to sto moj otac nije primio platu vec 8 meseca, pa da budu blazi? Znaci da ce samo teze da plati kaznu i vise lezi u zatvoru 1000din. dan pa ti vidi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan 5000 za kacugu znaci 10 000 od 100 000 do 120 000 din voznja bez dozvole 100 000 do 120 000 din jer si vozio lice koje nema navrsenih 12 god. plus kazna zatvora (koliko odredi sudija za prekrsaje) pez prava na kauciju (ne moze niko da plati da ne ides u zatvor) posto si maloletan nzm kako ce da ti se sudi. A da li nesto znaci to sto moj otac nije primio platu vec 8 meseca, pa da budu blazi? Znaci da ce samo teze da plati kaznu i vise lezi u zatvoru 1000din. dan pa ti vidi. A sto on da ide u zatvor a ne ja? o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Jul 15, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 5000 za kacugu znaci 10 000 od 100 000 do 120 000 din voznja bez dozvole 100 000 do 120 000 din jer si vozio lice koje nema navrsenih 12 god. plus kazna zatvora (koliko odredi sudija za prekrsaje) pez prava na kauciju (ne moze niko da plati da ne ides u zatvor) posto si maloletan nzm kako ce da ti se sudi. A da li nesto znaci to sto moj otac nije primio platu vec 8 meseca, pa da budu blazi? Znaci da ce samo teze da plati kaznu i vise lezi u zatvoru 1000din. dan pa ti vidi. A sto on da ide u zatvor a ne ja? o.O da te tamo ne bi karali 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti si maloletan neces da ides u zatvor a ne verujem ni da ces da ides u kazneno popravni dom..... Cale je odgovoran za tebe i za sva tvoja s*anja... jel ovo prvi put da su te uhvatili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ma robije nece biti,bice masna kazna i zabrana polaganja verovatno,sa obzirom na sudstvo nase ,nema tog problema koje pare ne mogu resiti na zalost ,eto kolega nam ostao bez noge i sa rukom koja je jedva upotrebljiva a covek se izvukao sa uslvnom kaznom??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ti si maloletan neces da ides u zatvor a ne verujem ni da ces da ides u kazneno popravni dom..... Cale je odgovoran za tebe i za sva tvoja s*anja... jel ovo prvi put da su te uhvatili? Prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti si maloletan neces da ides u zatvor a ne verujem ni da ces da ides u kazneno popravni dom..... Cale je odgovoran za tebe i za sva tvoja s*anja... jel ovo prvi put da su te uhvatili? Prvi put. Onda se nadaj da policajac nije uveo u zapisnik da si vozio i suvozaca... i da prodjes sa kaznom za kacigu i voznju bez dozvole i sledeci put razmisli zasto se to kaznjava pre nego sto sednes na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, znaci skroz sam ga naj*bo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo nzm sta ti je to trbalo u zivotu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 15, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja kapiram - nahebo je ćale a ne ti. još ako nema Ščim da plati jer i da ima oklen mu .... al dobro, svakako su roditelji krivi što su deca debili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Jul 15, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan samo nzm sta ti je to trbalo u zivotu ..... Niko od vas matorih nije terao tomosa još u osnovnoj? (ako nije, nije vam bilo radosno detinjstvo, jer veće sreće nema) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...