Dussan 3 Napisano Jul 13, 2014 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Moje ime je Dusan, iz Ns-a. Imam 43 god i od danas, ako sve bude kao sto je u subotu dogovoreno postajem ponosni vlasnik Honde Transalp 650. Odluka je bila i laka i teska. Necu se vracati u detinjstvo i zoljice i apence koje sam vozio, vec samo na prvi ozbiljniji motor Suzuki GSX 550. Odlicno je sluzio ali smo se morali rastati. da skratim, usledila je duza pauza i evo sada u ovim godinama izbor je pao na Transalp-a. Slika preuzeta sa neta. Ovo nije moja Honda, ali je ovakve , ove boje. Zelim ujedno i da pozdravim sve zaljubljenike u dvotockase i nadam se da se uskoro vidimo negde na nekom skupu ili nekom drumu Promenio Jul 13, 2014 član Dussan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Jul 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim da sam ja prisustvovao pregovorima i dogovorima oko kupovine ovog TA Dobrodošao Dušane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Dusane dobro dosao, javi se za neku voznju... za vikend da nas upoznas u ns, ima nas nekolicina, spremnih uvek za neke destinacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dussan 3 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje Aleksandre. Za vikend sam u gradu. imas neki predlog gde da se nadjemo, gde se vinalazite da natrcim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dussan 3 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis! Novi BGD,unapred se izvinjavam zaboravio sam ti ime, ali samo jedan motoras je bio iz NBGD-a, tako da to moras biti ti:) Moram da se pohvalim da sam ja prisustvovao pregovorima i dogovorima oko kupovine ovog TA Dobrodošao Dušane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao :zdravo:i da predes mnogo km sa novom masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dussan 3 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao :zdravo:i da predes mnogo km sa novom masinom. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sprecen, izvinjavam se.. moze ove nedelje neka voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...