hammer 134 Napisano Jul 12, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni propade voznja za ovaj vikend. Naime, kad sam bio na moru poceo je Strom da mi stuca u gradskoj voznji pri polasku iz mesta ili saltanju iz prve u drugu brzinu. I iskljucivo kad se zagreje solidno, em vrucina od sunca em sporo kretanje po gradu, kroz brda i planine sve prolazilo bez problema al je i hladnije bilo. Posavetujem se sa bajkerima koje sam sretao usput i svi me savetovali da nista ne cackam ako ostane na tome i da to resavam kod kuce. Pogorsalo se jeste jos malo i na tome ostalo, ne znam sad kako da objasnim al kao da prekine sa radom na delic sekunde, uglavnom izmedju 1500 i 2000rpm, vise puta mi se i ugasio tako. Malo jacim gasom sam uspevao da uglavnom zaobidjem to sto stucne kad polazim iz mesta ili presaltam iz prve u drugu, i tako se kasnije vratim kuci, nocu posto je tad dosta hladnije i manje dolazi problem do izrazaja, na vecim brzinama je neprimetno. nekoliko dana posle povratka dok sam jos bio u pregovorima sa majstorom sidjem do grada po zenu i upali mi se famozno f1 na tabli i krene da zmirka. ukratko nakon premoscavanja na dealer mod saznajem da je problem do senzora bregaste, i na prvi dodir istog ISPADA CEO iz glave zadnjeg cilindra. neki klipan je uspeo da polomi plasticni okvir tako da izlazi srednji deo sa elektronikom a oklop sa strafom ostaje u glavi i problem resio tako sto je zalepio silikonom. Rekoh ajde bar je resen problem, uspemo da se snadjemo za novi senzor, ugradimo, lepo sve radi, i podjem si kuci sinoc kad ono opet zastuca jos izrazenije kad se motor zagrejao. poludeo sam i bio bih zahvalan svakome ko ima neki savet ili ideju. da napomenem da pregrevanje nije problem,sa sistemom za hladjenje je sve u redu, uradjen je proletos bajpas pumpe za gorivo i na leru motor radi savrseno, al izmedju 1000 i 2500rpm ume skroz da se prekine na trenutak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1831 Napisano Jul 13, 2014 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ga ponovo testirao u dealer modu ? Jel ti izbacuje sta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon zamene sensora ne prikazuje nikakvu gresku, niti se pali neka upozoravajuca lampica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1847 Napisano Jul 13, 2014 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prekidač ćopave.....blesava stvar , ali par puta sam imao tu situaciju, da na određenim obrtajima izgubi kontakt i ondaprekida (kad je u brzini naravno, u leru ne prekida) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prekidač ćopave.....blesava stvar , ali par puta sam imao tu situaciju, da na određenim obrtajima izgubi kontakt i ondaprekida (kad je u brzini naravno, u leru ne prekida) Nije to, proverio sad, nesto komplikovanije zeza........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1472 Napisano Jul 22, 2014 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel si resio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si resio problem? Cim zaradim neki dinar narucujem tps senzor, posto je izgleda to u pitanju po iskustvu drugih, drug Doktor je najzasluzniji al nije nista sigurno dok se ne proba ako nije ni to onda ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 11, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen tps senzor, sad cekamo da opali vrelo leto da vidimo dal je to u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...