Srdjan97 1 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vozim motor (Yamaha TDR 125) brzinom od 60, pa navise i pustim ruke sa volana,on pocne da igra,prvo po malo,a onda bas puno i moram odmah da ga uhvatim,da ne padnem......Da li neko zna do cega je to,da li je opasno tako voziti,i td....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 11, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma, lezajevi u tocku, lezajevi u vratu rama. Verovatno su ti zicani tockovi pa mozda treba i tu neko centriranje i dotezanje zica. Hoce i kofer da utice ako ga ima ali mislim da nije to pri toj brzini. Javice se neko strucniji, ja glasam za lezajeve u tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 11, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan MOze da bude i ako je felna malo deformisana pa da trese kada ide malo brze...Ako se padalo sa motora i ako je viljuska malo iskrivljena onda bi motor vukao u stranu kada dignes ruke a po ovome bi rekao da je felna malcice deformisana....Podigni motor na centralni steneder ako imas i zavrti rukom prednji tocak sto brze i onda gledaj pazljivo dal negde baca,isto tako proveri i zadnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠOMI-87 12 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Zürich Jagodina Selo Bunar Motocikl: Kawasaki ZX6R ,Yamaha DT125R Prijavi odgovor kao problematičan Podigni ga pa vidi i dali imas luft u volanu dal je zategnut kako treba mada i ja bi rekao kao i gonzales da je moguce do tocka ili guma deformisana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gume su pomalo i dotrajale,jer su 2007 godiste...ja sa motora nisam padao,a pre mene ne znam,90% jesu a to niko nece reci pao sam,nego samo kao isklizao malo ili pao sa nozice...majstor je ispravljao levi stap viljuske,posto je bio kriv i ja sam mislio da to nece biti vise proble,medjutim ono kad dignem ruke sa volana ono trese,trese i moram da ga uhvatim odmah,a i malo vuce na desnu stranu....gume cu verovatno menjati na zimu,da ga spremim za sezonu,ustvari moracu posto nece izdrzati sl sezonu,a jel neko mozda zna koliko kosta balansiranje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Guma, lezajevi u tocku, lezajevi u vratu rama. Verovatno su ti zicani tockovi pa mozda treba i tu neko centriranje i dotezanje zica. Hoce i kofer da utice ako ga ima ali mislim da nije to pri toj brzini. Javice se neko strucniji, ja glasam za lezajeve u tocku. Felne su zicane,imam i kofer ali nije do njega,i kad ga skinem isto je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 12, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Balansiranje se radi kada malo baca u stranu i to nije puno ali ako je tocak toliko deformisan da se to vidi kada ga okreces onda moras prvo felnu da ispravis ili kupis drugu pa tek onda pa tek onda balansiranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 12, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto malo vuce u stranu a jedan stap je ispravljan mozda treba ponovo proveriti koliko su stapovi pravi i da nisu upredeni u trouglovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 12, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor u pianju?Mislio sam da se radi o Yamahi tdr 125 ali kako kazes da su zicani tockovi sad nisam bas siguran,u svakom slucaju na prvom mestu guma pa zatim tocak a zbog krive vile ili stapa ne pi trebao da trese vec da vuce na neku stranuUostalom vidim da si i ti iz Valjeva pa dodji do mene u servis pa cemo pogledati sta je u pitanjuto te nekosta nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor u pianju?Mislio sam da se radi o Yamahi tdr 125 ali kako kazes da su zicani tockovi sad nisam bas siguran,u svakom slucaju na prvom mestu guma pa zatim tocak a zbog krive vile ili stapa ne pi trebao da trese vec da vuce na neku stranuUostalom vidim da si i ti iz Valjeva pa dodji do mene u servis pa cemo pogledati sta je u pitanjuto te nekosta nista.. Motor je Yamaha TDR 125 '92 godiste,a ona ima zicane felne...levi stap je ispravljan na presu..a gde se ti nalazis u Valjevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Balansiranje se radi kada malo baca u stranu i to nije puno ali ako je tocak toliko deformisan da se to vidi kada ga okreces onda moras prvo felnu da ispravis ili kupis drugu pa tek onda pa tek onda balansiranje.. A koliko su okvirno cene felni za Yamahu TDR 125 '92 godiste i da budu zicane,a ne aluminijumske...Ja jos nisam proverio da li felna kriva,posto nemam centralni stender ali videcu nekako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vuce u stranu, kriv je neki od stapova, a to sto trese lako moze da bude losa guma, isti problem sam imao dok nisam zamenio prednju gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...