kobejn 24 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove taj restoran sto je u Turnu Severin?Planiram da se vracam preko Rumunije pa me interesuje i da li primaju dinare ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Galand 15 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan @Kobejn: Zove se "Taverna Sarbului" za dinare ne znam ali nama je zafalilo leja pa su primili i evre... Restoran za svaku preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 13, 2014 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://drobeta.tavernasarbului.ro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 13, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Putopis obavezno.Pozdrav Vidim i ja da ce biti samo da nadjem vremena da sredim slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 13, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan I kakvi su utisci transfagarasan vs transalpina ? Meni je transalpina ostavila neverovatan utisak, dok mi je transfagarasan ok, ali nista spektakularno. Ne mogu da kazem nista protiv Transfagarasana, ima i on svojih cari. Transalpina bolja za voznju samo deluje prilicno zapusteno, puno kamenja, rizle, odrona, oborenog drveca, deonica bez asfalta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Targu Jiu ima veoma dobrih hotela, po povoljnim cijenama, za one koji vole malo više komoditeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 23, 2014 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan G. Jankovic nam je izasao u susret sa cenom pre 2 dana (takodje 6e po osobi). Dovoljno je da ste iz Srbije i da vozite motor (mi smo imali dvoja kola i jedan motor) i dobijate popust. Klopa dobra, smestaj dovoljno dobar za te novce. Preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...