icelikecool 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,kupio sam ovaj model jer mi se svidja još od ranije,otac mi je automehaničar pa mu je popravio alanser i stavio akumlator od 5amper časova i 12 volti,to mu je bilo malo pa smo dodali još jedan ispod sjedišta od 7amper Č,i nakon toga mu je trebalo malo vise da upali ali kad ga vozim prvom ide OK,drugom vec slabije prima gas i tako se ugasi..mislim da ne dolazi dovoljno goriva a slavinu ispod rezervoara otvorim prije nego krenem da ga palim...svjećica mu je OK..sta mislite da može biti problem? Evo jedna slika ) http://postimg.cc/image/x6xegz761/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icelikecool 0 Napisano Jul 9, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nzm sto sam se mučio ovdje da pisem ista,problem riješen,pozz jer idem sa foruma ako se tako može nazvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...