LazarR6 3 Napisano Avgust 28, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al je Srbija lepa i čista posle ovog iskustva, zar ne!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u Kamenogoskom je bilo bas maglovito i prohladno ......sada je vec poladeset i polako se sunce probija i vreme je da se krene prema granici Ruskoj koja je na ojo 70tak km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan U kamenogoskom gde spavam ,osvanulo je bas hladnjikavo,magla i temp.je oko dvanest stepeni....do granice Ruske je oko sedamdesetak km... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ovde nije bolje pokrivam se jorganom u avgustu Znam šta znači kad utrne guzica od 500 km u cugu..ali danima tolika kilometraža..taj osećaj se ne može prepričati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 29, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj...ako uskoro ne pojedes i uslikas neke palachinke....ozbiljno cu posumnjati da si to stvarno ti :lol: Srecan put druze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druže !!! SRETNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 30, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prespavao prvu noc u Rusiji,nocas samo 5C,Sada na pauzi za rucak kod Barnaul rural prema Altajskim planinama I Mongoliji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 30, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Idemo dalje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 30, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sretno kawazoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica ca 0 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo napred kovac uz tebe smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, pratim sa odusevljenjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11916 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan smestise me sa radnicima u pozadini ...jos sam gledao kako cepaju vola sekiricama ... Svaka cast, ti si bas hrabar covek! Zavidim ti na slobodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1659 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 815 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njemu kad ima DR 650 uz sebe mala podrska od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 2, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Na kratko dase javnem iz ove nedodjije......ovo treba covek da licno dozivi da vidi kako se i kuda vozi i zivi ...pricam o Mongoliji,.... Kroz Rusiju je bilo Ok provozati pogotovu Altai planine ...predivna priroda ..milina za oci i motor ...mislim da sam nadoknadio sa krivinama na toj planini za sve one pravce po Kazahstanu. Prelaz granicni sa Mongolijom je Tashanta koja se sastoji od nekoliko kucica i jedne prodavnice i u pizdi materini je....zaginem kod nekih lokalaca na spavanju ...primitiva da big sacuvaj kad u sred noci banuse jos neki sa zenom i kevom na spavanje a svi u istu sobicu...covek hrce ebe kevu ...celu noc sam mu zvizduko ne bi li prestao,preziveo sam . Put to Tashante do Xouda gde sam sada je oko 350km....cik pogodi kojim putem treba da ides razne trase idu,levo ,desno...a makadam ,sljunak ,kliza pa onda natrcis na dubok pesak...milina.tosto sam trazio i dobio sam ...samo da mi se ne olupa o glavu..he ,,,he.Spavanje u sred Mongolske pustare je bas bilo super...pokiusacu neke slike da okacim jer je konekcija bas slaba... Pozz svima 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 2, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ....cik pogodi kojim putem treba da ides razne trase idu,levo ,desno... Pa jesi li pogodio i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11916 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Dzingis-Kane jos malo i tu si pozdrav i cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 2, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Добро је да имаш варијанте уопште да се јавиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarR6 3 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, čoveče, čuvaj se!! Svi mislimo romantično o Mongoliji, ali kad se susretneš sa realnošću onda očito bude drugačije Srećno, baš smo se pitali kad ćeš u Mongoliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11916 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uh ne volim kad upalim komp a nista novo od tebe nema ali pretpostavljam da je tamo net svemirski brod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako to izgleda kad se pojavis kao potpuno nepoznat, stranac, pretpostavljam ne pricas njihov maternji, isto pretpostavljam da njima neki drugi jezik nije bas poznat...i u takvoj situaciji uspes da se 'skalasis' sa domacinima da ti ukazu poverenje i puste u kucu? Ako ti nije tesko i ako budes bio u prilici, molim te pojasnii mi i ostalima, kako to izgleda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 4, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Upravo pristigao u Altai hot ...dosta teska deonica od 415km od kojih je dobar asfalt bio 150km...preostali deo je teski off...pesak,rupe...a najveci problem je washboard...odnosno korugacije na putu koje nemoze covek da zamisli da postoje toliko velike i toliko dugo kilometara...al preslo se posle celog popodneva voznje i onda spavanja u pustari a ovde cak ni banderu nisam nasao ...u satoru se pajkilo i od jutros do 13.30 se vozilo ...malo me kisa zakacila al .. Mislim da posle ovolikog batrganja ...moram da odmorim dan ...idem da trazim mesto da prespavam ... Cao 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 4, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Slike slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batofff 1 Napisano Septembar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava od Bata i Pele . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batofff 1 Napisano Septembar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdtavi Blafa i ekipu ribara u Mongoliji ako ih sretneš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...