zzoza 53 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam iskreno da kupim stender.One koje sam pronasao su negde oko 30 tak evra. Nisu bili skupi ali u tom trenutku nisam imao love ali sam imao dosta slobodnog vremena. Zagledam se bezveze u neka kolica koja stoje na placu vec duze vreme i eto ideje. Jako brzo sam isekao visak,fixirao tockove,napravio leziste za sraf. Posto je bilo kasno uvrnem dva srafa u ram motora kao nosace.... Imam par slika ali slikacu ga po danu. Mislim da je malo velik ali moze se prepraviti ko ima aparat za varenje.U mom slucaju treba samo brusilica kljuc 12 i 17 i malo volje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek video slike su velike i mutne aj slikacu nove za sad su ovako bezveze ali moze da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 5, 2014 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Колица из максија или темпа...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Колица из максија или темпа...? ahhaha iz maxia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 6, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je greška, to je štender tipa "UKRADI SAM" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Није друже. "Ко га нађе његово је" Стајало на паркингу дуже време... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan HM ne nisam ukrao dobio sam ih na poklon. Radio sam za taj objekat nesto i trebala su mi da preteram neki veci tezak deo i covek mi ih pokloni.Ali mislim da sam ovde hteo da pokazem svoju viziju a da nema veze sa tim odakle mi kolica. Bilo kako bilo moj stender radi i ja sam vrlo zadovoljan sa njime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 8, 2014 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Опуштено... Идеја је супер. Вероватно с'времена на време могу да се нађу расходована колица која могу да се искористе... Дај јасније слике кад стигнеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12563 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1317 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pozicija točkova je takva da nemaju nikavu svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8467 Napisano Septembar 5, 2014 Solo Rider, 3224 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nekako imam problem sa tim štenderima "od pozadi" jer mi motor se nekako klati i plašim se da će pasti sam sam video sliku jednog i po tome napravio "ovo" :lol: Mnogo mi je sad lakše i plus kad se radi oko zadnje gume ne smeta ti da pridješ . Da ne spominjem da sam napravio od onoga šta sam imao u dvorištu. Ko me pati što nije "firmirano" biće zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1667 Napisano Octobar 4, 2014 Никад не једи жути снег!, 750 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23059 Napisano Octobar 4, 2014 Integrisan, 9782 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih stendera, jednostavni a drze sigurno i stabilno motor od 270kg... Ipak volim da mi debljina materijala ulije poverenje... Ugibanja ne tolerisem! Pozdrav Nenad. P.S. U levom uglu slike se vidi i stender koji koristim preko zime, zavija se kroz osovinu sa obe strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Octobar 4, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekako imam problem sa tim štenderima "od pozadi" jer mi motor se nekako klati i plašim se da će pasti sam sam video sliku jednog i po tome napravio "ovo" :lol: Mnogo mi je sad lakše i plus kad se radi oko zadnje gume ne smeta ti da pridješ . Da ne spominjem da sam napravio od onoga šta sam imao u dvorištu. Ko me pati što nije "firmirano" biće zadovoljan Neznam sta ce ti stender ( imao sam CBR 1000 F ) kad imas centralne nogare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...