street fighter 19 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari potrebna mi je pomoc ako znate nekog ko pravi oklope za motore tacnije treba mi far za streetfightera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 2, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima far sa nekim ko radi oklope? Da l nisi mislio na sf masku? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 3, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Član foruma Brka, pravi oklope Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Jul 3, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i napisao treba mi far za streetfightera koji se moze napraviti a ne onaj sto se ima kupiti. Ima li taj brka broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan 064/372-34-22 Mada ja iskreno prvi put cujem da neko pravi far...ipak je tu bitno i dobro usmeriti svetlost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...