K_A_W_A 947 Napisano Jul 2, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U dogovoru sa urednikom putopisa, dobio sam odobrenje da postavim ovu temu. Verujem da ce vam biti zanimljivo Hvala Lalajko Moj prijatelj Željan Rakela iz Splita je 2007 god. isao u Nepal motorom. Zavrsio je montazu video materijala i postavio je na YT. Zaista zanimljivo putovanje. Pa evo pogledajte Inace ima tu na YT materijala i sa Nordkapa i kad je krenuo na put oko sveta. P.S. Željan je prvi vlasnik tog BMW-a i sa njime je vec presao preko 300.000 km. Samo je prosle godine presao 51.000km. Bili smo zajedno pre desetak dana u Splitu. 1-6 epizoda Uzivajte 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 2, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna mala dopuna. Zeljan je osoba koju skoro svi poznaju u HR, a i sire. Ima cak i na ovom forumu ljudi koji ga znaju. Npr. Dane, Misa itd. Odprilike da vam docaram, to je covek koji obozava motore, presao skoro ceo svet motorom, a u Malo Hudo (mesto u SLO) u Akrapovic ulazi nogom (ne bas bukvalo) Ima Akrape, na kojima pise laserom posveta za Zeljana Rakelu to mu je poklon od Gazde Akrapovica. Mislim da sam vam sada sve objasnio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ovo, pogledaću čim uhvatim malo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 726 Napisano Jul 2, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i u "Moto Pulsu" o njegovim putovanjima,zanimiljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jul 2, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan odgledao sam sva njegova putovanja sa tog yt kanala u vreme kad ih je postavljao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Jul 5, 2014 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte Ja bogme uzivam Hvala kolega za ove putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, odgledali smo sve u mahu. Jedino se pitam, sta se desilo sa cetvrtim clanom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, odgledali smo sve u mahu. Jedino se pitam, sta se desilo sa cetvrtim clanom? To se i ja pitam ,odgledah u mahu svih 6 delova sjajan putopis ,izgleda da se varazdinac zaljubio odgledah i drugi putopis i tamo ga ispaljuje Zoran zadnji dan voznje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 10, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima veca cast od poziva Akrapovica da izlozis svoj motor na njihovom standu i to kada je BMW sajam/skup http://www.akrapovic.com/#!/news/23420/akrapovic-at-bmw-motorrad-days-2014 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Jul 10, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da @kawa govori o Rakeli, ono je njegov BMW skroz desno na slici... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 10, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan tebe su pozvali ili sta? Pa procitaj, pogledaj na linku. Željana Rakelu. Eh, da su mene :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 11, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Феноменално путовање , свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh da pogledam vise od 4 epizode danas, moram nastaviti sutra. Super je putopis, ali vidim da je Helga ispizdela zbog onih marama, a verovatno i zbog sve ostale zajebancije. Nece ta vise napustati Evropu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...