Zarebrat 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pitao ako meko zna gde moze da se uradi i koliko kosta,a ne da li se isplati ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan A ne brat, ovde ces prvo da dobijes stotine budjavih komentara i saveta, pa tek onda se MOZDA neko seti da konkretno odgovori na postavljeno pitanje. Izdrzi jos malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim stvarmo pitam jednostavno pitanje folijama i stikerima,a toliko ima takvih mototra i nikoda kaze konkretno sta kakogde i koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 8, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim stvarno RECENO t.j. napisano vec dva puta da Kice radi lepljenje motora i da mu se obratis kako bi dobio i cenu i sve sto te zanima,ali ne u stvari boli tebe za cenu nego onako cisto da se nesto pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ce mu cena kad jos uvek nije kupio motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...