Srdjan97 1 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Interesuju me vasa misljenja o tome da li je pametno preci sa Yamahe TDR 125 ccm na Hondu NSR 125 ccm??? Znam da su to dva razlicita tipa motora,i da svaki ima svoje prednosti i mane,ali meni se strasno svidela NSR-ka,nzm sto...Da li bi mi vi preporucili da predjem na NSR-a??? Zanima me jos,ako neko zna,razlike u potrosnji ova dva motora i koji je bolji po vasem misljenju? I sta bi ja sve trebao da proverim kada bih uzeo NSR-a...Da mi kazete vasa iskustva,koje godiste NSR je najbolji,do koliko para i to..? Da napomenem da je meni TDR prvi motor,i da ga vozim jedno 9,10 meseci... Hvala unapred svima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 1, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu da ti kazem da se na NSR bolje uci voznja nego na TDRu bar po mom misljenju. Meni je TDR125 drugi motor, odmah posle tomosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aha...ok... A zna li neko mozda da li je moguce da na NSR-a ugradim neki drugi rep,od nekog drugog motora,onda bi mi mnogo lepse izgledao i neki digitalni sat..?Interesuje me da li je to komplikovano??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupis onda Cagivu Mito EV i miran si, i najlepsi, i najbrzi, i ne mora nista da modifikujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne svidja mi se cagiva,ali npr rep od nje bi stavio na NSR...ili neki drugi rep,ja vise volim neke spicaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 1, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj budziti, ne isplati se. Moze dobro da izgleda a mozes i da ga useres nacisto. Sve u svemu previse cimanja. Vozi to tako i stariji motori imaju svoj smek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li ti to nekad radio? i sto mislis da se ne isplati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan zato sto cena dobre prerade repa kod nekog je kao 25% tog motora bolje onda dodaj te pare i kupi bolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro onda,to nisam znao...ja sam mislio da to mozemo da uradim ja i jos sva druga,al nisam mislio da je toliko komplikovano.... sve,u svemu hvala tebi.... lepa je ona i takva kakva jeste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A zna li neko da mi kaze koje godiste je najbolji NSR i koliko kostaju u veoma dobrom stanju(odlicnom) ovde u nasim oglasima (u Srbiji)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li valja ovaj.... ??? http://www.polovniautomobili.com/oglas4503140/honda_nsr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Farban, pitanje sta je tu bilo. Prvi vlasnik, jedino ako ga je covek kupio novog u Srbiji. Cisto sumnjam ali ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Da li valja ovaj.... ??? http://www.polovniau...3140/honda_nsr/ Lepo izgleda ali steta sto je farbana, mada meni su lepse starije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje honde nsr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Interesuju me vasa misljenja o tome da li je pametno preci sa Yamahe TDR 125 ccm na Hondu NSR 125 ccm??? Znam da su to dva razlicita tipa motora,i da svaki ima svoje prednosti i mane,ali meni se strasno svidela NSR-ka,nzm sto...Da li bi mi vi preporucili da predjem na NSR-a??? Zanima me jos,ako neko zna,razlike u potrosnji ova dva motora i koji je bolji po vasem misljenju? I sta bi ja sve trebao da proverim kada bih uzeo NSR-a...Da mi kazete vasa iskustva,koje godiste NSR je najbolji,do koliko para i to..? Da napomenem da je meni TDR prvi motor,i da ga vozim jedno 9,10 meseci... Hvala unapred svima..... pa pazi sto se tice nsr-a kod mene se pokazao ekstra dosta sa preso sa njim nije se kvario redovno ulje menjati za mesavinu sipao sam motul full sitetic, trosila je oko 4l na 100km a umela je i do 5,5 l na 100km kad je teras,cesto sam putovao sa njom po moto skupovima uvek sam nekoga vozio tako da i sa dvoje je lepo vukla a da nepricam kad ponesem stvari.posle nje sam vozio apriliu af1 i mogu ti reci brza je od nsr ali ni upola nije istrajna,tako da kad bi opet mogao da biram uzeo bi NSR HONDU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 3, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Farban, pitanje sta je tu bilo. Prvi vlasnik, jedino ako ga je covek kupio novog u Srbiji. Cisto sumnjam ali ajde Verovatno je on to uvezao,pa sad kaze da je prvi vlasnik...ali to moza lako da se proveri(bar ja tako mislim),ja cu ga zvati da pitam kako je i sta je,a ako je novu kupio u Srbiji,on mora da ima sve papire o kupovini i tako to.... izvini sto te pitam,ali kako se to vidi da je farbana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 3, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Interesuju me vasa misljenja o tome da li je pametno preci sa Yamahe TDR 125 ccm na Hondu NSR 125 ccm??? Znam da su to dva razlicita tipa motora,i da svaki ima svoje prednosti i mane,ali meni se strasno svidela NSR-ka,nzm sto...Da li bi mi vi preporucili da predjem na NSR-a??? Zanima me jos,ako neko zna,razlike u potrosnji ova dva motora i koji je bolji po vasem misljenju? I sta bi ja sve trebao da proverim kada bih uzeo NSR-a...Da mi kazete vasa iskustva,koje godiste NSR je najbolji,do koliko para i to..? Da napomenem da je meni TDR prvi motor,i da ga vozim jedno 9,10 meseci... Hvala unapred svima..... pa pazi sto se tice nsr-a kod mene se pokazao ekstra dosta sa preso sa njim nije se kvario redovno ulje menjati za mesavinu sipao sam motul full sitetic, trosila je oko 4l na 100km a umela je i do 5,5 l na 100km kad je teras,cesto sam putovao sa njom po moto skupovima uvek sam nekoga vozio tako da i sa dvoje je lepo vukla a da nepricam kad ponesem stvari.posle nje sam vozio apriliu af1 i mogu ti reci brza je od nsr ali ni upola nije istrajna,tako da kad bi opet mogao da biram uzeo bi NSR HONDU! Ja sad trenutno vozim Yamahu TDR 125 1992 godiste i ona je isto mnogo dobar motor,trosi isto toliko koliko i tvoj...Ali meni se mnogo vise svidja Honda NSR.Ja sam na TDR-u uradio generalnu,menjao mu lanac,lancanike,ulje u viljuskama,plocice i sad je kao nov,jos je kod majstora,danas bi trebao da je dovezem kuci...jedva cekam da se vozam I ja sam planirao da je prodam za jedno 1200,1300 evra(kad bi moglo.. ) i da kupim neku NSR-ku,ali to su neki moji planovi koji ce se tesko ostvariti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 3, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A kojeg NSR-a bi mi vi preporucili iz ovih nasih oglasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 4, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovaj:http://www.polovniautomobili.com/oglas4126794/honda_nsr/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4727097/honda_nsr/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4767569/honda_nsr_125r/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4923627/honda_nsr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...