majstorkg 0 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi neka prodavnica gde mogu da kupim/narucim blokator varijomata/varijatora?Pokusao sam da napravim ali bezuspesno,gde se moze kupiti taj alat?Konkretno mi treba za x9 500,ali pretpostavljam da univerzalni moze sigurno. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikeshop.rs/program/alati_11.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas kompresor i pneumatski pistolj, stvar je resena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...