jovanfasper 23 Napisano Jun 27, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Suzuki Gsr 600... Prilikom rasklapanja zaboravio sam da stavim dzek na senzor temperature u filteru vazduha i naravno pri startovanju motora upalila mi se crvena lampica Fi.Inace motor nece da ide preko 10 000 obrtaja i ler mu je bas slab i praktocno se gasi kada skinem ruku sa gasa.pre rasklapanja je radio normalno. nadjem na netu kako se ocitava na displeju greska preko onog dzeka gde spojim one dve zice i eto...izadje mi greska c21 nadjem u katalogu da je to gore pomenuti senzor.pogledam malo bolje i ima sta da vidim zaboravio sam da stavim taj dzek.gurnem dzek nazad u svoje mestoi sav srecan upalim motor...kada on isto radi...ponovim to sa ocitavanjem greske i sada mi pise c00 znaci nema greske tako pise i u katalogu ali on i dalje isto radi i prikazuje crvenu lampicu..radi u nekom safe modu ,m kako da ga vratim na regularan mod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je to sam ce se popraviti hahahah. Sala na stranu skini klemu + ostavi malo da se sabere pa onda probaj ostala je greska memorisana sigurno. Provozaj ga malo trebalo bi da bude ok kad na displej imas 00. poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa skinuo sam klemu na jedan minut ali sve isto...gasi se na leru i nece preko 10 000 obrtaja.tacnije hoce ako mu postepeno dajem gas ..ali ako hocu da ga djirnem , ide do 10 000 i tu pocne da se gusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo neki forumas mi je dao neke isnstrukcije...ako uradi plodom napisacu ovde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...