Stile 499 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.dropbox.com/s/nn2vizjxjuaxn5i/20140902_113029.jpg?dl=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Super, imaš i zaštitnike i držače Jel su išli i koferi uz motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisu jer nije ni imao, sem zadnjeg a njega je zadrzao predhodni vlasnik ,inace ima i povisen vizir ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Septembar 18, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, cestitam na kupovini! Da predjete zajedno mnogo bezbriznih kilometara! NC je i meni najuzi izbor za sledeci motor (verovatno bih ga vec terao da ne gradim kucu.... ). 2 cilindra, mali potrosac, udoban, ABS kao deo standardne opreme, moze cak i da podnes malo silaska sa asfalata . Odlican motor! Znam da se sezona blizi kraju ali bih te zamolio da napises svoje utiske o motoru kada se malo naviknes na njega i predjete koji kilometar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Septembar 19, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan izbor! Čestiitke! Puno bezbednih i srećnih Kilometara! Koja je cena i godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam mada sam ja bio za ER 6n/f. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...