Subasha 13 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Diskovi su u odlicnom stanju , cena 80 eura , moguce slanje brzom postom ili licno preuzimanje , Za ostale informacije na PP , ili na broj tel : 062/868-77-88 Aca . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1562 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem odgovaraju i za yamaha fzs 600 fazer 98-03g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri spoljasnji precnik, debljinu i osno rastojanje na rupama za pritezanje diska. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem odgovaraju i za yamaha fzs 600 fazer 98-03g Hvala druze na informaciji ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Evo Izmerio sam dimezije diska , znaci u precniku je 295 mm , sirina otvora koji leze na felnu je 65 mm , a od rupe do rupa za disk , tj kacenja diska je 80 mm . Ako ima jos neko pitanje , tu sam , pozdrav . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Jun 26, 2014 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ucinilo mi se da cu moci nesto da prepravim, ali je mali disk u precniku. Pozzzz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za razno od opreme , neka punudi ko sta ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...