ninja636 29 Napisano Jun 23, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Trazim vec mesec dana aktivno kawasaki 636 2005 ili 2006 godiste. Od uvek sam zeleo taj motor i mislim da je jedan od najlepsih motora. Skupio sam skoro 3000 i dodao bih jos malo ako treba njega. Vazno mi je da nije kriv i da ne zanosi, da je agregat u dobrom stanju i da je odrzavan. Estetski deo mi nije toliko vazan (ogrebotine i slicno) koliko da imam pouzdan motor da mogu da odem sa njim par stotina kilometara od Beograda a mozda i na more nekada. Eto ako neko nesto zna ili odluci, neka me kontaktira na 060/0777-372. Veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano Jun 23, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa i pozajmio bih do 3500 za motor koji nema ulaganja, ne znam samo da li da cekam kraj sezone pa da ga kupim pred zimu jer sam cuo da su onda dosta jeftiniji, posto mi 300-400-500e mnogo znaci, ili sada da probam neki da naletim za 3500... Hvala puno na savetima i informacijama znace dosta obzirom da sam nov u kupovini motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...