quasaar 1027 Napisano April 4, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je izgledalo srecivanje mog matorca : Pre : Rasturanje : Ciscenje : Svakom po pivo : JosephB gituje : Izgitovano prvi put od mnogo puta : Izgitovano po ko zna koji put : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 4, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak ... Spric-git : Zastita : Crna akril (na slici je JosephB u akciji) : A sad bela - linije i rezervoar : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 4, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ..... Sklapanje : Ovakav je trenuto : Ima jos posla ali blizi se kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 4, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav, lepo, lepo, zaista strpljivo i temeljno. Cekamo i kraj sa ne-hrdjavim felnama i sjajnim agregatom koji ovakav trud moraju da krunisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano April 4, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, predlazem vam da napisete tekstove o vasim poduhvatima, pa da okacimo na sajt Stvarno vam svaka cast na strpljenju i entuzijazmu :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 4, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala kada na kraju sve bude stvarno gotovo, bice i neki web page sa uputstvima i iskustvima tipa kako sta raditi i sta ne raditi, i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 4, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ti bese imas i Spermax. To je legenda od motora. Fini rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ovo. Vidi se da je ulozeno mnogo i vremena i truda a pretpostavljam i para u odnosu na cene takvog motora mada kad se nesto ovako sredi skoro da nema cenu. Bravo! =D> =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choke 0 Napisano April 4, 2006 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ogulin-Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao tri pretisa-ovo je slika kako je izgledao kad sam ga prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 4, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na motoru! Specijalno mi se dopada zastitna oprema ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 4, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja savet kao reparirati old-tajmera. Nemojte to da radite. Pogledajte moj WWW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...