djura 28 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam preturao po slikama pa nadjoh ovog GS-a koga sam uslikao u New Yorku. To je valjda najopremljeniji GS koji sam video u zivotu....ima sve...od iPoda, preko Ohlinsa, ABS-a, sargent sedista, maglenki, navigacije, drugacije fuzastere....cak i Ez pass za voznju po autoputu mu je uglavio.....pa reko' da podlim sa grupom Ocigledno ga covek vozi 24/7 pa je pozeleo da ima svu komociju koja mu je na raspolaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Uuuhhhhh... nesto mi nije dobro! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Februar 11, 2008 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Auu! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema ABS! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 11, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nema ABS! :) a nema ni onu metroseksualnu kozu oko rezervara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi nlepse izgleda nego novi model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema ABS! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga nije mrzelo da ugradjuje dugme... ;D ;D Salim se, sad gledam na drugim slikama, zaista se prsten sa reperima nalazi na levom disku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel i ona Vespica sa desne strane ugradjena ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dobro......uopste...idem odavde pre nego sto udjem u monitor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...