GoranTini 319 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Postovani prijatelji bajkeri sada mi treba Vas savet. Naime pre nekoliko dana sam vozio svoj KLE 500 prema Kragujevcu i na polovini puta susretnem na pumpi takodje kolegu bajkera iz Novog Pazara sa Transalpom 2000 god. Otisli smo na pice i uz pricu naravno dotaknemo i temu svojih motora. Kolega se inace zove Hazim, i kako mi je rekao odusevljen je svojim motorom, uvezao ga je prosle godine i platio 3600 e sa full opremom, sta god to znacilo, video sam samo da ima sva tri kofera koji su verovatno fabricki. Rece mi da je potrosnja konstantnih 7 lit u proseku, snage ima dosta i bas kao da je stvorena za duge ture. Kad stavi touring vizir voznja od 160km/h skoro da se i ne oseca. Posto mi je motor onako nabudzen bio prelep na prvi pogled zaljubio sam se. E,sad pitanje za Vas vredi li da prodam nov KLE 500 i kupim Transalp recimo 2000 ili 2001 godiste. Napominjem da sam i sa svojim Kawasakijem prezadovoljan jedina mana za mene je visina samog motora na koju nikako da se naviknem. Da li je Transalp nizi motor, laksi ili sta vec i koje prednosti ima u odnosu na nov KLE? Posto bih svoj motor mogao da prodam za preko 4000e jer je presao nepunih 4000km sta bih mogao da pazarim od Transalp-a za tu lovu ida li uopste da se upustam u takvu transakciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma KLE kakav transalp jos kle nov sta se tu razmislja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bi nikad prodavao nov motor kom si prvi vlasnik i menjao za neki dosta slican star 6-7 godina ali to je samo moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma KLE kakav transalp jos kle nov sta se tu razmislja Moj pobratim po motoru je sve rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma sta da radim kazem Vam da je glavni razlog sto mi je KLE previsok. Nemam predstavu da li je transalp nizi motor od KLE-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj Minu neka ti kaže za visinu sjedišta. A valjda i sam možeš da zaključiš po njoj koliko je visoko. Na KLE500 iz 2007. godine sjedište je na 850 mm, a na Transalp-u iz 2007. je na 843 mm. Čini mi se da ti tih 7 mm (ili 10 u najboljem slučaju) neće mnogo pomoći, tako da ostaj ti uz nov motor i uživaj... Ovdje ti je KLE, a ovdje je Transalp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 10, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan visina sjedala Transalp - 841 mm KLE- 850 mm bas je mala razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da si lood! Novo je novo, teraj KLE i uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzuke, zasto bi kupovao jeftiniji motor... P.S. imamo super mopede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim , svidelo ti se sto je motor nabudzen. Pa, nabudzi i ti svoj, stavi kofere, vizir , barove i ima da bude vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas nov motor zasto bi ga prodavao sto kaze kolega novo je novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda, ali novo je ipak novo, zato teraj KLE i uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjaj nista , teraj si svoje novo " magare " nabudzi i pici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta da Vam kazem osim hvala, odluka je Vasa! E onda mi nadjite crash barove i nosace bocnih kofera za KLE kao i kofere i to je to. Pozdrav svima i hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sve to u Luisu ili pitaj Raju možda može da ti nađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Za "udobnost" je osim visine veoma bitna i sirina sedista, mada su svi endurci tu negde, tako da ces morati da se navikavas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...