jager 3445 Napisano April 17, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga što se ućutao, nema ništa da kaže u svoju odbranu... A i šta bi rekao, mučenik, s obzirom koju ragu vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 18, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan kakve bre kosmicke oluje.... helikopteri i ostale pi.de materine...mene gore mozete da vidite, nikad. Ja se plasim visine i ne pada mi na pamet ni da probam..... na Kapetana sa RD03 i Velikim bratom (Acimo) kao podrskom , bi mogao i pare da stavim.... ali RD04-RD07+ vozac ..nema sanse....isto i za STeneru. Ali to nije razlog sto meni ponedeljak lepo pocinje...sinoc je STenerosaurus, pojeo jos jednu Afriku Twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 18, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ta ista afrika pojela podeblji ranac..a ustvari, kad bolje razmislim..pa zato je guma podrignula i povratila i zauvek se sunovratila To mi se desilo u 3pm daleko od asfalta..a guma izdala sat vremena kasnije na pumpi gde stadosmo da kupimo vodu.. okrenuo telefon najbližeg teneraša i pomoć prijatelja kolektora stigla ekspresno brzo.. hvala kosmičkim silama što ne najebah ko žuti.. i hvala tebi veliki debeli brate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 18, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad vidim ove fotke meni toplo oko srca Tenerasima su uvek Afrikanci morali da krce put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 18, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti naftalin..ajmo negde sledeći vikend? Kapetane jeli osušilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 18, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje vreme doslo..... kad nas Vlajko organizuje i forsira ...... otkad seo na AT , k'o FON da je diplomirao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga što se ućutao, nema ništa da kaže u svoju odbranu... A i šta bi rekao, mučenik, s obzirom koju ragu vozi... bio u Loznici... bilo extra... a za ovo ostalo.... sve ćemo videti, samo lagano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 18, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan DOBACILA JE DO LOZNICE???! Auuuuu! Da je častiš sada sa jednim pranjem i mazanjem lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan opro sam je ae sto je dobacila do Loznice, nego nas prevari Gambino (Bazendžija po novom) i Uros da krenemo od spomenika nekim makadamom do Sunčane reke ... pa jos Kvariša sa lepšom polovinom, Perica sa super moto gumama i ja krenusmo i nećeš verovati... izgubismo se u šumi i u jednom momentu se pojavljuju oznake expert i hard :D :D ne pitaj ništa.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 18, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahaha! Talenti.. Pa ništa, u takvim slučajevima "izgubitisa" rešenje znaš i sam - SAMO PRAVO, JAKO I BEZ MOZGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 18, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da, OK, oprao si je, a LANAC PODMAZATI?? Posle kad ga shebeš, kad se istegne i počne ti spadati qrac će ti biti kriv. Nemoj posle da bude "nisam znao"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, jesi li na godisnjem odmoru ili si samo uzeo neki slobodan dan od pljuvanja po STenerama ??? Nema odmora.... jos 40 strana, a avgust se blizi..... PS. AT je bulja...jako spora bulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 26, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nije tacno, moja je ubrzala sutra cu da vidim koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD Ma nisam na godišnjem, već nema brate šta više da se piše Pobismo vas na svim frontovima, jedino se Popsy nešto tu kao otima, ali ni on neće dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD Ma nisam na godišnjem, već nema brate šta više da se piše Pobismo vas na svim frontovima, jedino se Popsy nešto tu kao otima, ali ni on neće dugo... Niste nas pobedili nigde brate.... mi STenerasi, Srbi k'o Srbi uvek pobedimo sami sebe . U pravu si za Popadica..... vala, kad god se otima, pukne brdasce pod njim .... A ti vockice (Fruitcake), vrati coveku papire i tablice od motora.....i nakani se u taj offroad vise, Popsy i ja te cekamo, nece puno da te boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje to nego da mu OPET pukne ram... (mislim za Popsyja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD Ma nisam na godišnjem, već nema brate šta više da se piše Pobismo vas na svim frontovima, jedino se Popsy nešto tu kao otima, ali ni on neće dugo... Niste nas pobedili nigde brate.... mi STenerasi, Srbi k'o Srbi uvek pobedimo sami sebe . U pravu si za Popadica..... vala, kad god se otima, pukne brdasce pod njim .... A ti vockice (Fruitcake), vrati coveku papire i tablice od motora.....i nakani se u taj offroad vise, Popsy i ja te cekamo, nece puno da te boli uuu bre sto si ti neki a na off samo sa ONDOM jer u STrasilo nemas poverenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 28, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD Ma nisam na godišnjem, već nema brate šta više da se piše Pobismo vas na svim frontovima, jedino se Popsy nešto tu kao otima, ali ni on neće dugo... Niste nas pobedili nigde brate.... mi STenerasi, Srbi k'o Srbi uvek pobedimo sami sebe . U pravu si za Popadica..... vala, kad god se otima, pukne brdasce pod njim .... A ti vockice (Fruitcake), vrati coveku papire i tablice od motora.....i nakani se u taj offroad vise, Popsy i ja te cekamo, nece puno da te boli vraćeno sinoć sad još samo ja da je registrujem sto se tiče off-a ja Popsiju i Urošu rekao sinoć šta sam rekao ionako na ovoj roll barove treba skuniti tako da nije frka i ako otpadnu na Glinari Bolje to nego da mu OPET pukne ram... (mislim za Popsyja) da je samo ram... ponekad me njegova priča podseća na Trigera iz Mućki kada priča da 25 godina čisti ulice sa istom metlom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 28, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @bosnjak ... Boki, STara ima novog vlasnika od prosle godine..... XR mi je jedina nada trenutno..dok ne navabim Teneru XT660Z @nekigaynick .... mani se Glinare i rollbarova idemo na Staru planinu....da vidis malo, sto je tvoj motor gledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 28, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje to nego da mu OPET pukne ram... (mislim za Popsyja) Sad bi ti svašta rekao da nisi naš :D meni je svašta crkavalo na motoru, al sve potrošni materijal... ram NIKADA ... doduše ja sam ga znajući ko i kako vozi moj motor preventivno ojačao, api puko nije nikada :P a to za lamele, ležajeve i slično... jebaga, zato se i zove potrošni materijal 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 28, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bolje to nego da mu OPET pukne ram... (mislim za Popsyja) Sad bi ti svašta rekao da nisi naš :D meni je svašta crkavalo na motoru, al sve potrošni materijal... ram NIKADA ... doduše ja sam ga znajući ko i kako vozi moj motor preventivno ojačao, api puko nije nikada :P a to za lamele, ležajeve i slično... jebaga, zato se i zove potrošni materijal Bas nesto razmisljam koliko bi STenera trajala u Nemackoj..... sto, dvesta godina..??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 28, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bolje to nego da mu OPET pukne ram... (mislim za Popsyja) Sad bi ti svašta rekao da nisi naš :D meni je svašta crkavalo na motoru, al sve potrošni materijal... ram NIKADA ... doduše ja sam ga znajući ko i kako vozi moj motor preventivno ojačao, api puko nije nikada :P a to za lamele, ležajeve i slično... jebaga, zato se i zove potrošni materijal Pa od cega da pukne kad ne moze da ide? Od stajanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je percepcija... Lale, to ne ide, to se tera, super se tera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 29, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @bosnjak ... Boki, STara ima novog vlasnika od prosle godine..... XR mi je jedina nada trenutno..dok ne navabim Teneru XT660Z @nekigaynick .... mani se Glinare i rollbarova idemo na Staru planinu....da vidis malo, sto je tvoj motor gledao... ae, samo da bude para, mislis da necu?! you are on baby! cek, sta ima sa tobom da se jurcam, ti si sad u nasem taboru Bolje to nego da mu OPET pukne ram... (mislim za Popsyja) Sad bi ti svašta rekao da nisi naš :D meni je svašta crkavalo na motoru, al sve potrošni materijal... ram NIKADA ... doduše ja sam ga znajući ko i kako vozi moj motor preventivno ojačao, api puko nije nikada :P a to za lamele, ležajeve i slično... jebaga, zato se i zove potrošni materijal Za tebe je i agregat potrosni materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 29, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa necemo da se jurcamo.... vozimo se, sednemo, prezderemo i ojadimo od alkohola..... dobro poznat "enduro raspored" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...