VladaSD 2364 Napisano Decembar 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ...... nego drz se ti camca i Dunava..... Pazi ga, samo ti je DRZ u glavi, puna garaza lomova, a ni jedan ljudski motor, nista gore nego kad covek pati od nedostatka ukusa Kupices jednom i ti pravi motor..... valjda.... Pravi motor je za prave vozače.... a ja ću sa konja na magarca...sa ST na neku afriku twin (kad na vrbi rodi lozova rakija) E Aco moj , rekoh već u nekoj temi da ...gadan deda rasteš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :moto3: A šta se ti raduješ, leba ti? Odlasku na kafu do Ušća? Sa tom hrbinom MOŽDA stigneš i do tamo... Pa ti ne znaš, on nam je sad nasmejan po ceo dan, a bogami i noć 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj se smeje dan i noć...onaj mrda po mrdaonicama, dan i noć...ovih dana je STenerašima bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Vlajka i Popsija,,, http://www.youtube.com/watch?v=aYwTZOKnRPw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 22, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ne znaš, on nam je sad nasmejan po ceo dan, a bogami i noć Ah, da, zaboravio sam....pazi samo da mu ne bude loše od tolikog smejanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 22, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ne znaš, on nam je sad nasmejan po ceo dan, a bogami i noć Ah, da, zaboravio sam....pazi samo da mu ne bude loše od tolikog smejanja Jesam ti rekao da ne znas sta propustas! Ovo nisi video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 23, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ... verujem da je to pojava koja se ređe dešava nego prolazak Halejeve komete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 23, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jos 149 strana... odo da spremam lokal za party!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 23, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda da krenemo na brzaka jednu turu asocijacija? KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 23, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan josh 149 strana nece izdrzhati sve tenere... istrulice od stajanja preko zime, moracete brzhe i cheshce da kucate ovih dana na ulicama ne videh osim skuterasha nikoga.. jednom videh goshu ali beshe u plusu taj dan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 23, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan josh 149 strana nece izdrzhati sve tenere... istrulice od stajanja preko zime, moracete brzhe i cheshce da kucate ovih dana na ulicama ne videh osim skuterasha nikoga.. jednom videh goshu ali beshe u plusu taj dan videcemo mi na zatvaranju sezone ko vozi a ko mlati po tastaturi :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan videcemo mi na zatvaranju sezone ko vozi a ko mlati po tastaturi :D :D ako tebe pusti tvoja lepša i pametnija polovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 23, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Op op... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Au šta ti je rek´o Popsy... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 23, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mene ce moja da pusti a tebe tvoja treba da gura ne bi li ti upalio taj krš :P 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 24, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja se bojim da ona ne pusti tebe kad je metnes na taj dres na dva tocka... kupuj africu brzo dok jos nije kasno! :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 24, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan mene ce moja da pusti a tebe tvoja treba da gura ne bi li ti upalio taj krš :P Sto da ga gura,moze da ga upali i sa po' litre benzina. ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 24, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan ja se bojim da ona ne pusti tebe kad je metnes na taj dres na dva tocka... kupuj africu brzo dok jos nije kasno! :P :P Najbolje to da uradi pa da se ne zna ko nosi pantalone u vezi. Ovako se vidi da je pravi muskarac! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 24, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja se bojim da ona ne pusti tebe kad je metnes na taj dres na dva tocka... kupuj africu brzo dok jos nije kasno! :P :P Najbolje to da uradi pa da se ne zna ko nosi pantalone u vezi. Ovako se vidi da je pravi muskarac! Jes, ovako se ne zna ko nosi suknju u vezi :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aloooo bre Afrikanci (ispravka -bivsi afrikanci)...na PINK, ako cete da glumite bracne sudije i sl. ...... ovde mozete, jos samo da se koprcate oko vasih dresina i lazete sami sebe , kako imate dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 24, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aloooo bre Afrikanci (ispravka -bivsi afrikanci)...na PINK, ako cete da glumite bracne sudije i sl. ...... ovde mozete, jos samo da se koprcate oko vasih dresina i lazete sami sebe , kako imate dobar motor E Vlado nek si im rek'o!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 24, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan videcemo mi na zatvaranju sezone ko vozi a ko mlati po tastaturi :D :D Zatvarate sezonu Tenerasi? Zovite da svratimo da se pozdravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan videcemo mi na zatvaranju sezone ko vozi a ko mlati po tastaturi :D :D Zatvarate sezonu Tenerasi? Zovite da svratimo da se pozdravimo pa naravno... i da znas da te necemo zaboraviti kao ni prosle godine kad su te braca afrikanci ostavili u blatu priznaj ko je dosao da te gura :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 24, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ti teneras sto si vec presao na hondu bolje da cutis ti Popsy, vi tenerasi najvise iskustva imate sa guranjem sobzirom da vise gurate te kangrbe nego sto ih vozite :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...