Simon69 671 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to 11-ta AT na pomolu u Pirotu? NEBI BILO ZGOREG AL NEMA MOG SIMONA NEMA NIT SE JAVLJA NITI DOLAZI Koliko ja znam ta Afika nije na prodaju. Možda će se i Simon javiti da potvrdi jer je on i održava, menja ulje i filtere jer nema šta drugo B@ne, iznenađuješ me?! Ne mogu da verujem da si zaboravio da sam zadnji put menjao i GUME, nabacili smo joj Heidenau, obe nove . Doduše, one što smo skinuli sa nje su bile 2004.DOT, još uvek je šara bila dobra ali su skroz ispucale od starosti i stajanja u mestu . Nije na prodaju,i prešla je 38000km, izuzetan primerak . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jednom su bile i dve na zameni ulja: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kolege endurasi, potvrdite mi ovu cinjenicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 19, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To eventualno da proveriš sa kolegama STenerašima. Vidiš bre je STaraba na karikaturi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je jug zemlje najnerazvijeniji u Srbiji, al sad kad vidim da kupuju samo AT, stvarno mi dodje da im damo neku pomoc...... Ne razumes Vlado .... Ti ljudi nisu dovoljno bogati da kupuju jeftine stvari. Jel ti sad malo jasnije? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo objasnio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 20, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Al tovare ove ktmdzije!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahaha :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tovare il' ne tovare, tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je jug zemlje najnerazvijeniji u Srbiji, al sad kad vidim da kupuju samo AT, stvarno mi dodje da im damo neku pomoc...... Ne razumes Vlado .... Ti ljudi nisu dovoljno bogati da kupuju jeftine stvari. Jel ti sad malo jasnije? Aaaaaa tako znači Kapetane, sad si mi otvorio oči, i mnogo mi je lakše , kad znam da su bogati...jes da , kako kažeš, nisu "dovoljno" bogati...al su blizu, čim bacaju pare na AT...... Mi (vlasnici ST) smo dovoljno siromašni, da izaberemo bolji motor , za manje pare 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mi (vlasnici ST) smo dovoljno siromašni, da izaberemo bolji motor , za manje pare http://www.youtube.com/watch?v=7WhL7ruBIGM Sa naglaskom od 2:34 do 2:56 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 21, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa naglaskom od 2:34 do 2:56 ! Obrni okreni, najglasniji zagovornici Afrike su oni koji su je prodali i zamenili za neki drugi motor :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sa naglaskom od 2:34 do 2:56 ! Obrni okreni, najglasniji zagovornici Afrike su oni koji su je prodali i zamenili za neki drugi motor :lol: Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa naglaskom od 2:34 do 2:56 ! Obrni okreni, najglasniji zagovornici Afrike su oni koji su je prodali i zamenili za neki drugi motor :lol: Napreduju ljudi. I vi cete jednog dana kupiti AT, pa KTM, pa ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 21, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ST je kanta! Amin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidju ove ex-ove ... sad su KTM-dzije na 950-kama, pa pljuju obicnu raju sa STenerama. Aj vi lepo u narandzastu temu ... nego je dosadno tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Novembar 21, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta nego dosadno... Tamo se zale kako je crklo ovo pa crklo ono pa kosta onoliko pa kosta ovoliko... Ovde se odmore.... Samo zezanje u temi, a niko se ne zali... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 21, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zalili bi se oni i te kako, ali znaju da posle sledi tovarenje, pa racunaju da im je bolje da cute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ha,,ma afrosi su mala deca za ktm,ovce da vis kako tek oni cute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 21, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A zna se sto i ti bolilicu najvise volis ST, da je nisi imao ko zna kad bi naucio da popravljas motore 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zalili bi se oni i te kako, ali znaju da posle sledi tovarenje, pa racunaju da im je bolje da cute da, da poznati smo po tom ćutanju :D :D ako je ST kanta, onda je AT probušeja kofa :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prelaz sa AT na KTM je normalna stvar. Austougari iskoristili prekid proizvodnje Africe 2002. god. i nastavili sa ADV-om 2003. A ST, stvarno ne znam dali bi nekom palo na pamet da opet napravi nesto slicno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan eh sad znam..znaci to sa AT na KTM mu dodje kao normalan sled dogadjaja........ onda bi mi sa ST trebali da predjemo ...sta je bese pocelo da se proizvodi nakon ST-a....Golf II ili Yugo Amerika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vama je i Trabant napredak ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...