DzOkS 1174 Napisano Novembar 9, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajooj, bre Popsy, pa svakako sam ga neuporedivo manje popravljao nego neki U vožnji pogotovo Mda... secam se :lol: Ручице се окрећу :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bilo? AFRIKA!!! Nije Afrika... ahahahahhaah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jager se vratio u Srbiju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Novembar 9, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima koliko sad Afrika ima u Pirotu... Ja brojah, brojah pa vise i ne brojim.... Po glavi stanovnika najvise na svetu cini mi se A jos ima interesenata.... samo se pritajili i vrebaju Ovi transalpasi se i ne kriju vise Kidisu i nasrcu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 9, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jageru deklarisi se!!! Ne moze isto doope na dve stolice!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jageru deklarisi se!!! Ne moze isto doope na dve stolice!!! Bice ovde: ST Vs. AT = Adv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam par slika za Jagera, da vidi "šta ga čeka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 9, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Baba i Žaba .... lepo, nema šta . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 9, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Simoneeeeeeeeee.... sta mi raaaaaadiiiiiiiiiiiisssss Bogami... Evo samo da nadjem Branka da dodje do tebe Zex, da se deklarisem, a? Pa lako je... jednom afrikanac - UVEK afrikanac Popsy, vec ko zna po koji put vadis taj isti klip Pa RUCICA mi se okretala, BRE! Uuu, jak kvar na motoru nema sta. A nemoj da ja sad posegnem za mojom arhivom... heheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Simoneeeeeeeeee.... sta mi raaaaaadiiiiiiiiiiiisssss ... Zex, da se deklarisem, a? Pa lako je... jednom afrikanac - UVEK afrikanac ... Zex, pa Kepo, pa Jager,... kuda ide ovaj svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 9, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to stepenice ka... zna se kome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Simoneeeeeeeeee.... sta mi raaaaaadiiiiiiiiiiiisssss ... Zex, da se deklarisem, a? Pa lako je... jednom afrikanac - UVEK afrikanac ... Zex, pa Kepo, pa Jager,... kuda ide ovaj svet Obecavam da cu se vratiti u Adventure tim. Tad postavljam novu temu na forumu koja ce se upravo tako zvati . Ovog momenta sam "zastitio" naziv teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to stepenice ka... zna se kome Naravno. Ka zasluzenoj PENZIJI 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, samo da se ne zaboravi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 10, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi saug, a magarac zavrće gas i zaliva gorivo Zato nizbaŠću oma pali A uzbašču vas ostavlja u prašini mučenje uz Mučanj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 10, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Simoneeeeeeeeee.... sta mi raaaaaadiiiiiiiiiiiisssss Bogami... Evo samo da nadjem Branka da dodje do tebe Zex, da se deklarisem, a? Pa lako je... jednom afrikanac - UVEK afrikanac Popsy, vec ko zna po koji put vadis taj isti klip Pa RUCICA mi se okretala, BRE! Uuu, jak kvar na motoru nema sta. A nemoj da ja sad posegnem za mojom arhivom... heheheh a ona generalna na africi.... pardon.to nije generalna nego zamena pojedinih sitnica i krupnica samo da netrosi ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 10, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Inače posle par godine eksploatacije ti narandžasti dobro dođu za A do penzije ima dosta Lale.. još puno kilometra kobasica dok pojedeš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ti meni lepo navozas na oba bajka. Iskustva ces podeliti to nema sumnje. U zdravlju te sluzili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to stepenice ka... zna se kome Naravno. Ka zasluzenoj PENZIJI Htedoh reći Inače posle par godine eksploatacije ti narandžasti dobro dođu za A do penzije ima dosta Lale.. još puno kilometra kobasica dok pojedeš Vlajko, ako ime nešto novo ovo je bilo više puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 10, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa čekaj malo.. ovi naši samo što uzeše trabakule.. par iljada km pa će moći u staro gvojžđe.. ili par godina pošto se to mnogo manje vozi od AT i ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ti meni lepo navozas na oba bajka. Iskustva ces podeliti to nema sumnje. U zdravlju te sluzili. Konačno jedan normalan post, a ne sektašenje! Hvala, Bimba! Za deljenje iskustva ne moraš da brineš Mada, mislim da si pogrešio temu. Ovde i jesam očekivao isključivo podjebavanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 10, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nije covek popio pola vijagre pre neg je otvorio temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva katastrofalna greška, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nesto kasni... VladaSD zna o cemu pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sad čudno tu što Popsy kasni? Pa znaš i sam da se vazda vuče i da ga čekamo... teško da sa tom bedevijom može bilo gde da stigne... Čuj, epohalnog li otkrića: "Popsy kasni..." :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...