TA96 300 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo neobradjenog materijala dok majstor Cela to ne izmontira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan aaa ja se neslikam dok vozim,obicno su afrikanci negde iza,,,pa nemogu da slikaju,,nego to skackanje od pola metra moze i sa apn 6 da se izvede ;) Tacno... dajte da vidimo tog vaseg apenca, na ovim fotkama samo su Afrike. Od ST mi videsmo samo ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu to sto kazes da se neslikas dok vozis, to si upravu 100%, sto kaze Aca pn,tvoje predstavljanje ST-a je u dvoristu.Daj da vidimo malo tebe ili ajde malo snama da ti pokazemo malo neke puteve i kako se vozi AT i TA. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bokilić slabo vozi, samo zna da popravlja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ...on se vozi u gepeku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Too Kepo... ove su zrele za ADVrider! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalni ste nema sta, svaka vam se dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i naravno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo...nisam znao za umjetnicku crtu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 22, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Kepo turi ove slike na ADV rider, da gledaju malo strendzeri kako se mi vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Glupo je da pripreme stavljamo na ADV rider ;D Kad krenemo na cilj, eeee to je vec nesto drugo. Nadam se da cemo biti spremni sledece godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 22, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nismo mi tenerasi, uvek smo spremni za akciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan vid lepte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 22, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti te slike sa interneta.... nemas druge "argmente" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pih... Prednja maska i far su RUŽNI do zla Boga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 24, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan paz sad ovu dilemu dok chekam neke isplate mogu da gubim vreme mashtajuci i kombinujuci... elem, imam mogucnost da vozim RD04 za 3k evra ili RD07 za 4-5K evra sledece sezone... i to je bilo to... TA ide u penziju, AT se oprema i to je to.. kao reshio sam... e onda sam otishao u Platner na auto putu i malo obigravao oko XTZ-a... imaju khaki '08 za 6500 evra i crni '09 godishte za 6700 evra... osim jednog cilindra meni na tom motoru malo toga smeta... ok, kvalitet izrade malo smrducka ali to je vec simptomatichno za novije motore.. trajace sigurno par godina... meni je to sad dilema.. dal dati pare koje skrpim za 10-20godina staru AT ili na te iste pare dodati kredit, pozajmicu ili neshto trece i uzeti nov motor u prodavnici...? ospite paljbu PS da se ogradim, pre nego me proglase izdajicom: i dalje volim tu afriku vishe nego ishta, samo me svrbucka novo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan paz sad ovu dilemu dok chekam neke isplate mogu da gubim vreme mashtajuci i kombinujuci... elem, imam mogucnost da vozim RD04 za 3k evra ili RD07 za 4-5K evra sledece sezone... i to je bilo to... TA ide u penziju, AT se oprema i to je to.. kao reshio sam... e onda sam otishao u Platner na auto putu i malo obigravao oko XTZ-a... imaju khaki '08 za 6500 evra i crni '09 godishte za 6700 evra... osim jednog cilindra meni na tom motoru malo toga smeta... ok, kvalitet izrade malo smrducka ali to je vec simptomatichno za novije motore.. trajace sigurno par godina... meni je to sad dilema.. dal dati pare koje skrpim za 10-20godina staru AT ili na te iste pare dodati kredit, pozajmicu ili neshto trece i uzeti nov motor u prodavnici...? ospite paljbu PS da se ogradim, pre nego me proglase izdajicom: i dalje volim tu afriku vishe nego ishta, samo me svrbucka novo ;D Ako vec razmisljas o novom motoru a nisi preterano privrzen tezoj off road vozni, moj odgovor za te pare ti je Strom 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 24, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ joj... nekako je kao Kymco skuter i nisko mi je sedishte... a sledece godine planiram otudjivanje, sekiru i shumu pa mi drumska krstarica ne zavrshava posao.. stim shto sam razmishljao i neki 250cc kros da uzmem pa onda strom radi dobro onu drugu polovinu... prso sam el ima neko ovu novu teneru a da je vozi po putu u dvoje sa napakovanim shatorom itd.. pa onda sam po gradu... pa onda po brdima oko topole gde mi je vikendica.. pa malo deliblatska.. pa malo do mora ovog, onog itd... ,... a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 24, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan evo malo da trujem temu dok me ne prodje ovaj trip sa tenerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...