Aćimo 1144 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel to svi kad predju na KTM , pocnu da lice na Uruk Hai ratnike ili samo ovaj nama znan "preletach"...STenerAfriKaTeMovac , koji je nekada bio najglasniji , a sad pljuje po temi i pise hvalospeve u narandzastoj temi ? Nego, gde ste Chke - Africhke :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 19, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel to svi kad predju na KTM , pocnu da lice na Uruk Hai ratnike ili samo ovaj nama znan "preletach"...STenerAfriKaTeMovac , koji je nekada bio najglasniji , a sad pljuje po temi i pise hvalospeve u narandzastoj temi ? Nego, gde ste Chke - Africhke :lol: kaTeeMdzija, svaki put se umusi kada ga pitam kada ce da predje na pravi motor Tu smo, tu smo, vozimo se .. Nemamo vremena za forume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 19, 2013 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan AV AV!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan угошћавам у Темишвару до 4 африканца/стенераша 31 мај - 2јуни на 9. издању сусрета африканаца. ко оће и има пута нек ми се јави. Сусрет се одвија на 100 км од Темишвара, у планинама. Шатор и гулаш. Два тима - један за софт офф и један за мало тежи офф. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 21, 2013 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj datum je vec bookiran kod Kepe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja to, nego ja vas pozivam kad sam siguran da vec imate nesto ugovoreno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tipčno afrička fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Više od 4 nas ne bi skupio i da hoćeš ..... ma šalim se E moram da se pohvalim..video sam danas Steneru u oglasima ..cena 2300 eura...mora da je prerušena afrika u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja to, nego ja vas pozivam kad sam siguran da vec imate nesto ugovoreno... E sad ćem da zajebem svadbu i da skupim još trojicu i da se uputim ka Rumuniji, pa da te vidim dal si se zezao ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja to, nego ja vas pozivam kad sam siguran da vec imate nesto ugovoreno... E sad ćem da zajebem svadbu i da skupim još trojicu i da se uputim ka Rumuniji, pa da te vidim dal si se zezao ili ne. Lakse malo brate Acimo.... njihova cetvorica si ti i jos jedan ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nači brate Vlado nas dvojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uguro bi se tu i ja..čisto da pojačam sektu.. al Kepojebina se ne propušta ni za brdo afrikanaca u RU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne moze covek ni silom da vas ugosti. Vazi, 3 juna postavljajte filmove. Mislim na afrose, a stenerasi neka to urade kad budu stigli doma, to jest 5-6 juna, kako ko ima snage da gura tele do kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nači brate Vlado nas dvojica Ne bih se ni mako , ako me ne računate za trojcu u kilaži ....a braću Rumune bi stigla pošast sa nama dvojcom u gostima...pobrali bi im nacionalne specijalitete ko Sulejman harač . Ne bih ja ni primetio koliko sam moćan, nego me u poslednje vreme svi zovu kad se sele..stigne ugalj..a sve manje kad je neki roštilj, kotlić .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Maj 23, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па доћи Владо код мене на котлиће... имам пренети 25 тучана котлића са села у град, сваки од по 80 кила Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Па доћи Владо код мене на котлиће... имам пренети 25 тучана котлића са села у град, сваки од по 80 кила Nema frke..samo da obucem nesto sa vise dzepova... U stvari, ako su po 80 kila mogu da ponesem 5 komada.... po jedan oko vrata, i u svakoj ruci ...i nataknem jednog afrikanca koji nosi jos dva komada :lol: Oprosti mi na vulgarnosti, al setih se tog vica, pa nisam mogao da odolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1437 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Па доћи Владо код мене на котлиће... имам пренети 25 тучана котлића са села у град, сваки од по 80 кила Nema frke..samo da obucem nesto sa vise dzepova... U stvari, ako su po 80 kila mogu da ponesem 5 komada.... po jedan oko vrata, i u svakoj ruci ...i nataknem jednog afrikanca koji nosi jos dva komada :lol: Oprosti mi na vulgarnosti, al setih se tog vica, pa nisam mogao da odolim Haahahaha ali to su dva vica.... afrikanci ne mogu da ponesu ni 80 kila a ne 2 x 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, jesi ti druže siguran u to što pišeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E BOPK brate STenerašu , sad si ga nahebo......a baš sam hteo da te upozorim na PP, da ne naletiš na Aćimo-a.....jbga sad je kasno. Znaš onaj vic od pre par postova....e on to stvarno može . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja njega, to je naš čoek. Još uvek nosim poklon na motoru koji dobih od njega , a Zex mi se svaki put nasmeje kad to vidi. Pitam se zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 23, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostajaćete nam u Kepojebini.. i ti i Plopsy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Četres godina june sprcalo u dupe i baš na taj dan rešio da pravi svadbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala..dobar deo ekipe, ce da odsustvuje... steta Setih se prosle Golije, sto kaze Ruska...sve se nesto okrecem , ne bi li video Popsyjevu nasmejanu facu...sta ti je, kad covek navikne na ekipu. ..verovatno ce biti i sada isto.. A prosla Kotlina..moja prva voznja, nikog ne znam , a oko mene .... svi nabrijani, kramponi, oprema , ozbiljne face ko da voze za milion...gde ja dodjoh brale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dodje mecki na rupu i zavrsi voznju posle 2300 met. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...