pera-s 434 Napisano Jun 12, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću kad volem moju STaru i ne dam u nju . Voli i vlajko, pa ipak cuti :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 12, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pero Pero.. baš si vrag.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada se jos uvek javlja u temi!!?? :jee: Pusti ga samo neka se javlja... pa koga cemo mi onda za'ebavat' ako i on digne sidro? Vidis da se ostali stenerasi ne javljaju. Konacno ih je sramota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan posveta stenerasima https://picasaweb.go...215005021659890 pa ovo moze i tomos,pih....ja sa mojim f om prodjem ovo....nista specijalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se javljamo.... Afrikaneri sigurno da voze, a stenerasi sigurno da popravljaju te svoje kangrbe... jel` tako, Popsy bogme ..ja mislim obrnuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vozikamo se, sad dodjoh kuci... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, donesi taj tomos pa da vidimo Evo, kod nas 3-4-5 avgust sledeci susret afrikanera, i naravno, stenerasa, ako ih budemo iskopali iz garaza... staje vas samo gorivo, mi castimo gulas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 13, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, donesi taj tomos pa da vidimo Evo, kod nas 3-4-5 avgust sledeci susret afrikanera, i naravno, stenerasa, ako ih budemo iskopali iz garaza... staje vas samo gorivo, mi castimo gulas Daj malo vise info o tom skupu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze info ps. E Borko (Dynobor) sad su ti u Sibiu Rusic, Kepo & AcaPN pa ako budes tamo nadji ih (verovatno su kod srpskog kampa) taman moze da padne i neki dogovor za neku voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, donesi taj tomos pa da vidimo Evo, kod nas 3-4-5 avgust sledeci susret afrikanera, i naravno, stenerasa, ako ih budemo iskopali iz garaza... staje vas samo gorivo, mi castimo gulas Imam ja prikolicu sa 4 navoza za motore...ako se neke kolege Afrikanci odluče, pozajmiću im.... ne verujem da AT može sopstvenom snagom do Rumunije. A i STeneru ću da im dam, ako nemaju vučno vozilo, samo da ugrade kuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, donesi taj tomos pa da vidimo Evo, kod nas 3-4-5 avgust sledeci susret afrikanera, i naravno, stenerasa, ako ih budemo iskopali iz garaza... staje vas samo gorivo, mi castimo gulas Imam ja prikolicu sa 4 navoza za motore...ako se neke kolege Afrikanci odluče, pozajmiću im.... ne verujem da AT može sopstvenom snagom do Rumunije. A i STeneru ću da im dam, ako nemaju vučno vozilo, samo da ugrade kuku. Kao sto si napisao sam na profilu da dobra tasta ne postoji tako isto i dobra ST ne postoji. Te dve stvari svi znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, donesi taj tomos pa da vidimo Evo, kod nas 3-4-5 avgust sledeci susret afrikanera, i naravno, stenerasa, ako ih budemo iskopali iz garaza... staje vas samo gorivo, mi castimo gulas Imam ja prikolicu sa 4 navoza za motore...ako se neke kolege Afrikanci odluče, pozajmiću im.... ne verujem da AT može sopstvenom snagom do Rumunije. A i STeneru ću da im dam, ako nemaju vučno vozilo, samo da ugrade kuku. Kao sto si napisao sam na profilu da dobra tasta ne postoji tako isto i dobra ST ne postoji. Te dve stvari svi znaju To je to, i kad nije dobro - ipak je bolje od AT....kad budem bio blizu četrdesetih, debeo i ćelav i ružan ..verovatno ću da pređem i ja na neki penzionerski..AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto si napisao sam na profilu da dobra tasta ne postoji tako isto i dobra ST ne postoji. Te dve stvari svi znaju to za taštu ću da vam verujem na reč a za ST si u pravu... nisu dobre, odlične su :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan I tasta i ST se cesto ulupaju a skoro uvek tandrljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tasta i ST se cesto ulupaju a skoro uvek tandrljaju misliš i jedno i drugo kad se uteraju u crveno idu ko nevreme a iza njih munje, gromovi i kamenje :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan I tasta i ST se cesto ulupaju a skoro uvek tandrljaju misliš i jedno i drugo kad se uteraju u crveno idu ko nevreme a iza njih munje, gromovi i kamenje :D :D Da znas i da je ST pravi motor za taste :lol: Da utisak bude kompletan :lol: Jedino gore od taste je tasta koja vozi ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino gore od taste je tasta koja vozi ST Razumem te u potpunosti... onda nemaš nikakve šanse da joj pobegneš :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na cesto prolupavanje i tandrljanje ali ajde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, donesi taj tomos pa da vidimo Evo, kod nas 3-4-5 avgust sledeci susret afrikanera, i naravno, stenerasa, ako ih budemo iskopali iz garaza... staje vas samo gorivo, mi castimo gulas Imam ja prikolicu sa 4 navoza za motore...ako se neke kolege Afrikanci odluče, pozajmiću im.... ne verujem da AT može sopstvenom snagom do Rumunije. A i STeneru ću da im dam, ako nemaju vučno vozilo, samo da ugrade kuku. Kao sto si napisao sam na profilu da dobra tasta ne postoji tako isto i dobra ST ne postoji. Te dve stvari svi znaju To je to, i kad nije dobro - ipak je bolje od AT....kad budem bio blizu četrdesetih, debeo i ćelav i ružan ..verovatno ću da pređem i ja na neki penzionerski..AT Kad malo bolje razmislim , ja jesam blizu četrdesetih, debeo , ćelav i ružan...ali ipak neću toliko nisko da se spustim pa da vozim AT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 13, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a za ST si u pravu... nisu dobre, odlične su :P Nisu odlicne, fantasticne su .. Fenomenalna zabava za celu druzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daaaj...pa valjda znaš , da su to samo fina podešavanja sofisticiranih mašina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daaaj...pa valjda znaš , da su to samo fina podešavanja sofisticiranih mašina . Hahahahahahahhahahahahha :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 13, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daaaj...pa valjda znaš , da su to samo fina podešavanja sofisticiranih mašina . Znam i ja, kao i ovih 9 namrgodjenih na slici .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi znaju sta rade. Ulazu u nekretnine :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 13, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...