Mammo 20 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan ARSO DECKO! TI SI GADNO PRELADIO GLAVU! Lupas bre ko otvoren prozor!!! ST JE ZAKON Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 15, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam hteo da napravim generalku na STaroj..pred sezonu A onda sam samo očistio i podmazao lanac, ipak je to Yamaha ST. Pa vidi i ja treba da obrisem prasinu sa police za knjige .. Ipak je to "polica za knjige" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 15, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam hteo da napravim generalku na STaroj..pred sezonu A onda sam samo očistio i podmazao lanac, ipak je to Yamaha ST. Pa vidi i ja treba da obrisem prasinu sa police za knjige .. Ipak je to "polica za knjige" da, da , to je to...ima logike, vlasnici AT sa obzirom šta voze, red je pred sezonu da se učlane u biblioteku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa sobzirom da se ne kvarimo, nije ni cudo sto do sad nismo naucili kako sami da uradimo generalnu, ali... sobzirom da se sa nama u zadnje vreme sve vise voze i tenerasi(pokusavaju da nas prate) vreme je da se uclanimo u biblioteke i da naucimo svaki detalj o svakom delu tog "motora u pokusaju" a sa laborantima cemo se dogovoriti oko jednomesecne prakse! Ipak zelimo da pomognemo nasim drugarima tenerasima na svakih 100km :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa sobzirom da se ne kvarimo, nije ni cudo sto do sad nismo naucili kako sami da uradimo generalnu, ali... sobzirom da se sa nama u zadnje vreme sve vise voze i tenerasi(pokusavaju da nas prate) vreme je da se uclanimo u biblioteke i da naucimo svaki detalj o svakom delu tog "motora u pokusaju" a sa laborantima cemo se dogovoriti oko jednomesecne prakse! Ipak zelimo da pomognemo nasim drugarima tenerasima na svakih 100km :nanana: s'obzirom koliko se vozite nije ni čudo... ima jedan Afrikanac (u Africi) koji je vozio Afriku kao Super Teneru pa svi znamo kako je to prošlo :P :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa sobzirom da se ne kvarimo, nije ni cudo sto do sad nismo naucili kako sami da uradimo generalnu, ali... sobzirom da se sa nama u zadnje vreme sve vise voze i tenerasi(pokusavaju da nas prate) vreme je da se uclanimo u biblioteke i da naucimo svaki detalj o svakom delu tog "motora u pokusaju" a sa laborantima cemo se dogovoriti oko jednomesecne prakse! Ipak zelimo da pomognemo nasim drugarima tenerasima na svakih 100km :nanana: s'obzirom koliko se vozite nije ni čudo... ima jedan Afrikanac (u Africi) koji je vozio Afriku kao Super Teneru pa svi znamo kako je to prošlo :P :P uuu izvini ghost rider-u!!! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 15, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od kolega blizu Kopaonika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od kolega blizu Kopaonika? Sto jel si se zaglavio u snegu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 15, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od kolega blizu Kopaonika? Ako ne mora da bude kolega, imam dosta prijatelja u Brzeću....a to ti je blizu, a dosta njih i rade u ski centru, dobri ljudi , uvek orni da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Clan =Djordje= , cini mi se da je ranije imao nick Djordino, vozi TA, je sa Kopa koliko je meni poznato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 15, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne mora da bude kolega, imam dosta prijatelja u Brzeću....a to ti je blizu, a dosta njih i rade u ski centru, dobri ljudi , uvek orni da pomognu. Idem u Ponedeljak gore .. motorom .. pa mi treba info. jel je prohodno Josh ako ima neko gore sa kombijem za ne daj boze za povratak ako zaveje u medjuvremenu, pa da me bači do Brusa Sto jel si se zaglavio u snegu? Nisam, tek cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes mi sve ako tebi nije pukla opruga u glavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 15, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od kolega blizu Kopaonika? Ako ne mora da bude kolega, imam dosta prijatelja u Brzeću....a to ti je blizu, a dosta njih i rade u ski centru, dobri ljudi , uvek orni da pomognu. ...a u Brzece nema koja nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsi, brate zajebi me sa sumama i gorama ja sam bre mator covek, ocu hasvalt a ST sam kupio jer odgovara mojim gabaritima i hedonizmu da se ne gucim i trtim na motorcicu koji ima tisucu i kusur kubika ide toliko i toliko km na sat,a ja na njemu izgledam kao da mi je nesto upalo u bulju, a ima dva tocka. Zezam se, nisam ti ja nesto za te off road zajebancije, moze neki makadam i dosta. Volim ja vas. Au, rođače, pa koje si godište ako sebe smatraš matorim? A i nije to zbog godina, pre će biti da se osećaš mator zato što voziš to što već voziš... da si, kojim slučajem, kupio pravi motor, ništa te ne bi sprečilo da kreneš u putešestvije sa ostalima na ovom brodu ludaka. Ja sam u januaru napunio 43, pa šta? Ovako, razumem te u potpunosti. Kanta od motora, ne ponaša se nikako, stalno se kvari (jel' da, Popsy? tačno ti ode volja za vožnjom. Drži se ti samo asfalta, pa kad pređeš na Afriku kao npr naš drug zextreme, ima da se podmladiš bar 20 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 15, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Al vi kenjate dok se ja vozim... :D Nego kad sam kupio ST odma sam nabavio User manual i Servisno uputstvo u pdf-u... Sa ovim motorom ne znam ni gde je benziska pumpa!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 15, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad sam kupio ST odma sam nabavio User manual i Servisno uputstvo u pdf-u... Sa ovim motorom ne znam ni gde je benziska pumpa!!! e sad se tenerasima usr'o u sve postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad sam kupio ST odma sam nabavio User manual i Servisno uputstvo u pdf-u... Sa ovim motorom ne znam ni gde je benziska pumpa!!! e sad se tenerasima usr'o u sve postove usrali su se oni sami sebi u zivot sa kupovinom tih lomina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan IIIIIIIIIII idemo!!! Rasplamsava se tema, godina obećava. A da, samo Vi idite kad ja već ne mogu. Bar još malo. Kako svakoj dami u godinama treba malo ulepšavanja, tako i mojoj matorci trenutno poklanjam kompletan trentman. Glavni krivac za to, a bogami majstor svog zanata, naš drug SmokeS. P.S. Tedo da joj dodam par konja farbanjem u boje ST-a, al ne nađoh dovoljno ludog farbara za to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 15, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne mora da bude kolega, imam dosta prijatelja u Brzeću....a to ti je blizu, a dosta njih i rade u ski centru, dobri ljudi , uvek orni da pomognu. Idem u Ponedeljak gore .. motorom .. pa mi treba info. jel je prohodno Josh ako ima neko gore sa kombijem za ne daj boze za povratak ako zaveje u medjuvremenu, pa da me bači do Brusa Sto jel si se zaglavio u snegu? Nisam, tek cu Burazer mi je u Brzeću od sutra popodne (ima vikendicu tamo), pa celu nedelju, ako imas bilo kakav problem javi, sve je rešivo. A prohodnost, ne treba da te brine, oba pravca su prohodna ka ski centru. Pa baš ako zaveje, doćićemo sa STenerama po tebe . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 15, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od kolega blizu Kopaonika? Ako ne mora da bude kolega, imam dosta prijatelja u Brzeću....a to ti je blizu, a dosta njih i rade u ski centru, dobri ljudi , uvek orni da pomognu. ...a u Brzece nema koja nece Ima Rajko, veruj mi , iz iskustva ti velim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 15, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Burazer mi je u Brzeću od sutra popodne (ima vikendicu tamo), pa celu nedelju, ako imas bilo kakav problem javi, sve je rešivo. A prohodnost, ne treba da te brine, oba pravca su prohodna ka ski centru. Pa baš ako zaveje, doćićemo sa STenerama po tebe . Hvala najlepshe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 15, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Mama, ili tako nesto. Velika glava, velika prehlada. Dok vi budete vozili off road, ja cu da se stacioniram pored sprave zvane kotlic pa da vam pravim djakonije. Gulas, suljpa, cufte ili kuvane suve butkice, sto je perverzija bez presedana. Ide leto idu druzenja pa se vidjamo. PS - Nisu Cacani zajebani samo se takvima predstavljaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 15, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Mama, ili tako nesto. Velika glava, velika prehlada. Dok vi budete vozili off road, ja cu da se stacioniram pored sprave zvane kotlic pa da vam pravim djakonije. Gulas, suljpa, cufte ili kuvane suve butkice, sto je perverzija bez presedana. Ide leto idu druzenja pa se vidjamo. PS - Nisu Cacani zajebani samo se takvima predstavljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 15, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ugojicu se josh!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 15, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko burazeru, samo baksuzi ne mogu da se ugoje, a mi smo dobri ljudi, sta god da pojedemo to nam se vidi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...