BusMan 2025 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PU nabijemvas - radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 30, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan PU nabijemvas - radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sutra da se skupimo da preteramo preko mosta... Cisto da obelezimo! A moz` se i cestitamo negde oko 01h ako nemate neke kombinacije, cisto da dobro krene godinica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 30, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ajde šta ste takvi.. zaebajete sirotog Vlajka.. a Kepo i ja smo se tako slatko smejali... Suze su mi išle dok sam snimao taj video, majke mi.. :lol: cuti nti sto neces nikad kako je krenulo napraviti tu kantu od afrike, ups nije kanta nego klimajuce drmajuce sokocalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 30, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 30, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 30, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho :Mina: jel treba da dodjemo da guramo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho :Mina: jel treba da dodjemo da guramo? Ma neeeeeee, otkud ti to !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho :Mina: jel treba da dodjemo da guramo? Samo ti dodji, ja nosim alat :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho :Mina: Rekao sam vam već da vas mrzim, najstrašnije? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 31, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 11 u glinari, ko dosho - dobrodosho :Mina: jel treba da dodjemo da guramo? Samo ti dodji, ja nosim alat :P :P Samo ti ponesi .. nikad se ne zna .. Tenera je to Mi dolazimo da se vozimo, alat ostaje u garazi gde mu je i mesto Ali nije bitno .. vazno je da se druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 31, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci i ostali .. Srecna nam nova godina Tenerashi, teska godina je sad vec iza vas i iako ste pukli na svim frontovima 2011-te, ipak cete dobiti priliku za popravni 2012-te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 31, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan AFRIKANCI zelim vam, da u 12oj sednede napokon na prave motore TENERASI ja tu nista ne bi dirao AJ SRECNO SVIMA!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi PRIJATELJI, svima punooo zdravlja, sreće, ljubavi & para (i originalnih rezervnih delova) želim.... ova nam je bila dobra godina al od sledeće očekujemo da bude još mnogo bolja Enduro 2012 godina. ps. Afrikanci - svi Rusicu dodjete pice, sačuvao vam je danas obraz na zatvaranju enduro sezone, prošao je jedini putem kojim se ređe ide (kuda idu ST) ps. obratiti pažnju na "full opremu" s' tendencijom na enduro nike :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 1, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ja tu ništa čudno što je čovek došao u patikama Nije to tenera, pa da moraš stalno da držiš spuštene noge. Afrika se vozi stojeći, a onda možeš i bos.... SREĆNA VAM SVIMA NOVA GODINA!!!!! Tenerašima posebno. Trebaće vam sreća ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina i Afrikancima i Tenerasima Otvaranje sezone oko 12h 1.1.2012 SD-Mladenovac-Ralja i nazad u SD....plus voznja tu i tamo okolo 150km....srecniiiii, zelimo da i vi budete kao i mi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 2, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Braco burazeri Sve najbolje i od mene!!! Svima nam zelim da nam alat visi na zidu u ovoj godini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prvojanuarsko otvaranje sezone. Srecna Vam svima Nova Godina !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko primecujem, ova tema se vise nece zvati ST vs AT, nego je treba preimenovati u temu Vozaci Uvex Enduro kaciga. :lol: :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, puno srece sa tim kangrbama u 2012 god. sa sto manje kvarova, otpadanja delova i pozara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan I dvostruko puno srece u 2012 . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1289 Napisano Januar 2, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zelim Vam svima da u 2012. sprzite po pet tona goriva i sto manje ulja!!! Sve najbolje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svim bajkerima zelim bezbedne hiljade kilometara na svojim zverima.Sretna Nova godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...