muljaz 1890 Napisano Decembar 22, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan GS se brise zato sto je to bas tezak OFF. Ajde raspalite jos koju pa da ja to posle lepo brisem Onomad kod mene dosli neki indijanci sa Afrikama. Kazu, hoce da vide kako treba da izgleda motor, pa da probaju nesto da preprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 22, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Al ga je lepo spustio cupavi Jel to onaj lowering kit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 22, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i na GS da se pljune al onda se desi cudo i nestane post!!!! Da ja ovaj post za svaki slučaj citiram, da ne bi slučajno došlo do sranja u bazi foruma, pa post netragom nestao A te kanturine od GS-ova... pih. To samo penzioneri voze Eh, Lalajko, a nekad si bio tako kul tip http://www.bikepics....lajko/89xrv650/ ...i ja da citiram... sta je sigurno, sigurno je!!!! :D Sad vec mora da se namuči.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da pojednostavimo: ovde se javljas samo ako zelis da se ispljuje motor koji vozis, bez obzira o kom motoru se radi. Izuzev ako je GS u pitanju. njega je konstruktor ispljuvao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A vid' ovog što je lukavo ofarban! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 22, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Maskiran za pesacki prelaz!!!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo malo o "kvalitetu" GS-a: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=700385&page=6 Neću više, majke mi, popiću bananu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo malo o "kvalitetu" GS-a: http://www.advrider....t=700385&page=6 Neću više, majke mi, popiću bananu Uvek sam se pitao kako je moguće slomiti vile na taj način?!... Ajd´ da razumem da se štedi na prekidačima, plastikama, sedištu,..ali zar je došlo do te mere da se štedi na najbitnijim delovima, kao što su ram, vile,amortizeri... ?! Kad kažu, kvalitet se plaća, e malo morgen... To me podseti na ovaj klip, doduše nije BMW, nego drugi, takođe renomirani (čitaj skupi) brend: Jbg, off je, ali se nadovezah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Decembar 23, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike i snimci samo idu u prilog povecanju cena afrike i tenere. Gde ste videli ta dva ovako polomljena. P.S. Mislim da su ovi vozili sa prepumpanim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz, nešto su mi tenere poznate po pucanju rama... Nemoj sad da tražim slike, bilo ih je ovde već.. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da ćutiš Vrti se jedan slučaj tamo negde iz Ruske pizde materine.. A mi svi znamo gde je Subotica i koliko traje remont nepokvarljivog ondinog agregata.. p.s. jel ti Jošimurin nećak isčukao više te klipove, karike, glavu i hilzne..? samo pazi da ne svetliš posle u mraku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan i koliko traje remont nepokvarljivog ondinog agregata.. zaaaa dobar posao treba vremena............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan i koliko traje remont nepokvarljivog ondinog agregata.. zaaaa dobar posao treba vremena............ za dobar proizvod ne treba toliki remont :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Još samo malo o "kvalitetu" GS-a: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=700385&page=6 Neću više, majke mi, popiću bananu Pa procitaj temu do kraja Iznenadices se cije je proizvodnje ta problematicna viljuska! Those should be Showa forks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i koliko traje remont nepokvarljivog ondinog agregata.. zaaaa dobar posao treba vremena............ za dobar proizvod ne treba toliki remont :lol: tako je, treba remontni zavod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 23, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Još samo malo o "kvalitetu" GS-a: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=700385&page=6 Neću više, majke mi, popiću bananu Pa procitaj temu do kraja Iznenadices se cije je proizvodnje ta problematicna viljuska! Those should be Showa forks... Koliko tek svabe nemaju pojma, cim stavljaju te "lose" japanske vile.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis sam koliko su "dobre". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan zelena koja stoji pored ove koja se prodaje mi je mnogo lepsha... zelena je najlepsa... Eeeeee, a samo kad se setis. nekad bilo, sad se pripoveda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 24, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis sam koliko su "dobre". Ma vidim da "nisu" dobre, ali ako ih bmw stavlja na svoje motore, znaci da nije u stanju da napravi bolje od tih, sto dalje znaci da je bmw ...A uostalom, za takve kamione kao sto je GS nema dobre viljuske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nije stvar u motoru, BMW, bar ne 100 % što se raspadaju. stvar je u vozacima BMW.a koje je neko slagao da voze najbolji motor na svjetu a oni u to vjeruju 300 % pa se tako i drže i ponašaju. prijašnje slike sigurno nece utjecati na njihova mišljenja jer za njih je to neka urota prema njima. u ovom slucaju je to made in NIPON. to se vozacima ostalih brendova ne može desiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 24, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vidi ga lalaj(ko) 86' : :DDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan vidi ga lalaj(ko) 86' : :DDDD Mogu da zamislim kako zvuči uživo, kad se na snimku ovako dobro čuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 24, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se cuje, ima dva izduva, za svaki cilindar po jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...