jimmy 327 Napisano Octobar 19, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Polazak iz kafane Zika u 11h,subota ili nedelja,svejedno,kad god se dogovorite. Izgleda da nece biti konstantna kisa ni jedan dan,vec sporadicna i moguca ..jos lepse i teze za voznju Znao sam da se tenerasi tope cim prcne kisa Saturday 10/22/2011 Mostly cloudy and cool with showers possible Sunday 10/23/2011 Rainy times in the morning; otherwise, considerable cloudiness Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan subota +1 nedelja što se mene tiče jok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 19, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jos lepse i teze za voznju Postao si najgori sad sa tom biciklom .. Navlacish ljude na zlo i teror .. P.S. eh da, menjaj avatar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo vise detalja to za subotu ili nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 19, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Znaci subota,ako cemo u babarenje, kafance je na 5km od Ralje ka Babama,i 4km od Sopota,u oba slucaja se prati tabla Babe --> Oko 11h je pokret,a okupljnje malo ranije,da se srkne kafica. Tereni za voznju su raznoliki,makadam,zemljani putevi,sumski putevi,..uglavnom nije preterano zahtevno,osim u slucaju da bude natopljeno prevelikom kisom predhodni dan,e onda moze da bude za*ebano .Opet,tezinu staze mogu malo da redukujem u zavisnosti od vecine motora koji budu. Uglavnom kome bude previse...kafana je blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 19, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan jos lepse i teze za voznju Postao si najgori sad sa tom biciklom .. Navlacish ljude na zlo i teror .. P.S. eh da, menjaj avatar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hebiga ako je subota odustajem,kolega ide u penziju red je da ga ispratimo,ako promenite organizaciju za nedelju PRISUTAN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ce biti bas lose vreme, i ja odustajem do nekog malo boljeg vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema lošeg vremena, ima samo loše opreme! Ja juče otišao do TE, danas se vratio... Opuštenih 200km Doduše, sa pozajmljenim TA, ali šta je - tu je. Bitno da je na 2 točka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A teneraši se ni ne hvale da se pojavio najnoviji model SUPER TENERE! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 22, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vise lici na traktor jednog kolege... Vidis da mu fali dihtung glave!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 23, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Garant trosi manje , a i ide fakat do crkvice na Rtnju bez problema. jedino ako su ovi u laboratoriji naucili kako samar da vare. Model Savnik 2011 je pun pogodak... jedino putopis fali ali naci ce se neki Joksim da ga uruci... LEpo se ti rugaj JAg a dihtunga puna madjarska dosad bi 10x ti doneo samo da si tražio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 23, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kao posmatrač sa strane mogu reći da mi je znatno gotivnija Super Tenere, Africa Twin mi je nekako previše izvikana i precenjena, bez ljutnje... Nema sumnje da je to jako dobar motor, ali u svakom slučaju bih pre vozio ST. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 23, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan sad si gotov........izrekao si samsebi presudu..... dosad su fotke, snimci , priče i prepričavnja viteških prelaza i neverovatnih avantura u strašnoj zemlji Srbiji bili kantar uspeha ova dva moticikla. Jedan sa novim tubama drugi sa novom Facet pumpom i sa brend new alu koferima....imash to na forumu,,, a ima i paćenika sa novim točkovima, vilama, škripućim amoritzerima.....ko diskavery jbt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan "Ştanislave, preterano sereš" Dečko kako možeš da kažeš da je motor izvikan. Tek se ovih godina, dvaestak pošto je izašo iz fabrike, razradio? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 23, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi neki izvikan 650 malo nabuzdim sa moano i oohlns ali ne ide za te novce...cekam priliku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 23, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešno sam se izrazio, mislio sam "precenjen", realno, za te pare može da se kupi svašta, i da je udobno, i da je lepo, i brzo... Ja AT poredim sa Golfom 2 dizel, koji je do skoro držao cenu, a ni sam ne znam zašto. Ok, malo troši, delovi kvalitetni, pa? Auto kao i svaki drugi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stanislave, od danas ti je zabranjeno da pomišljaš da kupiš friku, a o dvojci nemoj ni da si pomislio Precenjeno,mmmmmmmm pa i Karleuša je precenjena. Pored toga i nju neko voza, a ja mogu samo da pretpostavim kakva je to glup.ča i kre.en jer nisam dostigao njen nivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 23, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan i moj zzr je mama za 90% TURERA.... al opet...jaganci su su u shumi...a mene tamo nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti janje naše da se brineš. Doćiće nama šmu, pa će sklepamo nešto da se vidi kako gvozden dere jarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 23, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan derem iz poteza....cek da se dokazem....pa jel i talandaru da nosim za ove neverne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 23, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Stanislave, od danas ti je zabranjeno da pomišljaš da kupiš friku, a o dvojci nemoj ni da si pomislio Precenjeno,mmmmmmmm pa i Karleuša je precenjena. Pored toga i nju neko voza, a ja mogu samo da pretpostavim kakva je to glup.ča i kre.en jer nisam dostigao njen nivo. Bez brige, neće se desiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eto koristi od nase teme na 600 strana inace bi vozio guzonju 2 i umro u neznanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To i ja kažem dečku. Frika je dosadan motor, sipaš, voziš, stigneš gde si krenuo, vratiš se odakle si pošao. P.S. Andrea, nismo imali prilike da se upoznamo, nadam se da shvataš da je sve ovo zeza. Toplo ti savetujem da si kupiš Super Tenere. Kada to učiniš imamo za tebe puno pogodnosti. Besplatan kombi prevoz na teritoriji grada u slučaju kvara, komplet opremljenu radionicu sa novim i polovnim delovima, nema šta nema, i visoko obrazovane stručnjake za opravku istog. Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tako je druze Acimo, neka ga neka vidi kako je sa klavijaturom. Kasnije ce mu neke stvari biti mnogo jasnije, i bice mu neprijatno kad se seti ove diskusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...