bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, jok, Bokilicu... Mnogo više od tih tvojih 30.000 je ova paprika prešla samo od prošle godine. Kod mene, naravno pa taman ta generalka,pa jos toliko pa jos jedna na 20.000 i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ti bi voleo, a? Bilo bi više posla :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A ti bi voleo, a? Bilo bi više posla :D jok,to je neminovno da se desi :nanana::nanana: p.s. neradim ja bre svakakve kante :nanana: da je to dobar motor prelazio bi ko tenera po 200.000km a ne 20.000 pa generalna :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, idi molim te, zvirni malo u ST temu, gde čovek plače jer mu kanturina ždere ulje, a motor je "ko čaša, nikad silazio sa asfalta, prešao 50-tak 'iljada" Eeeeeee, onda se posle vratiš ovamo i kažeš nešto ako imaš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo link, da ti uštedim vreme http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42025-yamaha-super-tenere-xtz-750/page__view__findpost__p__1153888 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Je li Jageru,a kad završiš sve to sa tvojom mašinom, da li će i manje da ti puši-duva na ono crevo iz kartera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Evo link, da ti uštedim vreme http://forum.bjbiker...ost__p__1153888 0,7litra ulja na 4000km.... pa ti potrosis sa paprikom 0,7litra na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.. tako nam pricao da je upecao 'ovoliku' ribu.. ma samo joj oko ovoliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 21, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ako je tebi vrh da putujes jednom godisnje koju huljadarku.. a ostatak godine srces kaficu.. meni drazi nasi produzeni vikendi.. svaki je izmedju 500 i 1K km.. Meni svi ti isti vikendi ne prelaze 400 kilometara ... Hmmm .. Dakle eto cist primer legende i nafuravanja kilometraze a te voznjice "lokalnog" karaktera do Grcke i Albanije nisu vredne ni pomena .. Mislim meni je zao da popunjavam prostor foruma putopisima sa Krita i slicnih "lokaliteta" :P e sad sto je vama svaka voznja van grada putopis to je druga stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan I ako je tebi vrh da putujes jednom godisnje koju huljadarku.. a ostatak godine srces kaficu.. meni drazi nasi produzeni vikendi.. svaki je izmedju 500 i 1K km.. Meni svi ti isti vikendi ne prelaze 400 kilometara ... Hmmm .. Dakle eto cist primer legende i nafuravanja kilometraze jbt. pa pusti ga da bude junak barem jednom kako se frljate sa tim hiljadama kilometa pocinjem da sumnjam u verodostojnos, a bas me zanima kako do kosjerica i nazad napravite 1000+ km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 21, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan I ako je tebi vrh da putujes jednom godisnje koju huljadarku.. a ostatak godine srces kaficu.. meni drazi nasi produzeni vikendi.. svaki je izmedju 500 i 1K km.. Meni svi ti isti vikendi ne prelaze 400 kilometara ... Hmmm .. Dakle eto cist primer legende i nafuravanja kilometraze jbt. pa pusti ga da bude junak barem jednom kako se frljate sa tim hiljadama kilometa pocinjem da sumnjam u verodostojnos, a bas me zanima kako do kosjerica i nazad napravite 1000+ km malo voze, malo guraju... deluje kao vechnost taj put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan I ako je tebi vrh da putujes jednom godisnje koju huljadarku.. a ostatak godine srces kaficu.. meni drazi nasi produzeni vikendi.. svaki je izmedju 500 i 1K km.. Meni svi ti isti vikendi ne prelaze 400 kilometara ... Hmmm .. Dakle eto cist primer legende i nafuravanja kilometraze a te voznjice "lokalnog" karaktera do Grcke i Albanije nisu vredne ni pomena .. Mislim meni je zao da popunjavam prostor foruma putopisima sa Krita i slicnih "lokaliteta" :P e sad sto je vama svaka voznja van grada putopis to je druga stvar Е сад си им се уср'о у кујну! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kako se frljate sa tim hiljadama kilometa pocinjem da sumnjam u verodostojnos, a bas me zanima kako do kosjerica i nazad napravite 1000+ km Pa krenes u Kosjeru dan dva ranije.. dva tri puta omasis putanju i svratis kojekuda... voznja onih Hitmanovih 400.. pa onda produzis do Zlatibora npr.. pa tamo koji dan andjas.. pa skoknes do Jagera na kafici.. i eto iljadarke za par dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan I ako je tebi vrh da putujes jednom godisnje koju huljadarku.. a ostatak godine srces kaficu.. meni drazi nasi produzeni vikendi.. svaki je izmedju 500 i 1K km.. Meni svi ti isti vikendi ne prelaze 400 kilometara ... Hmmm .. Dakle eto cist primer legende i nafuravanja kilometraze a te voznjice "lokalnog" karaktera do Grcke i Albanije nisu vredne ni pomena .. Mislim meni je zao da popunjavam prostor foruma putopisima sa Krita i slicnih "lokaliteta" :P e sad sto je vama svaka voznja van grada putopis to je druga stvar kakov putopis, traze izdavaca, hoce knjigu da napisu o tim avanturama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kako se frljate sa tim hiljadama kilometa pocinjem da sumnjam u verodostojnos, a bas me zanima kako do kosjerica i nazad napravite 1000+ km Pa krenes u Kosjeru dan dva ranije.. dva tri puta omasis putanju i svratis kojekuda... voznja onih Hitmanovih 400.. pa onda produzis do Zlatibora npr.. pa tamo koji dan andjas.. pa skoknes do Jagera na kafici.. i eto iljadarke za par dana s obzirom da vi dokumentujete sve vase voznje, pa cak i do prodavnice, opsianih hiljadu kilometara se desilo jednom i nikada vise, ako me secanje dobro sluzi, a i tu nisam siguran da ima 1000km, tako da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da vi dokumentujete sve vase voznje, pa cak i do prodavnice, opsianih hiljadu kilometara se desilo jednom i nikada vise, ako me secanje dobro sluzi, a i tu nisam siguran da ima 1000km, tako da ... u tom i jeste razlika, mi sve naše dokumentujemo (i kad je dobro i kad je loše) a ne te vaše fantomske milionsko_kilometarske ture od koje nema ni jedne sličice :P nije da ne verujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako mene pitate, vi bolje da investirate u neki kombi umesto tenere za cerupanje, posto, kako god okrenes, te vase lomine nece moci jos dugo da se krecu, a posto volite druzenje, mocicete kombijem da dolazite na kepijade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da vi dokumentujete sve vase voznje, pa cak i do prodavnice, opsianih hiljadu kilometara se desilo jednom i nikada vise, ako me secanje dobro sluzi, a i tu nisam siguran da ima 1000km, tako da ... u tom i jeste razlika, mi sve naše dokumentujemo (i kad je dobro i kad je loše) a ne te vaše fantomske milionsko_kilometarske ture od koje nema ni jedne sličice :P nije da ne verujemo... ja to da se vi ne cemerite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan I ako je tebi vrh da putujes jednom godisnje koju huljadarku.. a ostatak godine srces kaficu.. meni drazi nasi produzeni vikendi.. svaki je izmedju 500 i 1K km.. Meni svi ti isti vikendi ne prelaze 400 kilometara ... Hmmm .. Dakle eto cist primer legende i nafuravanja kilometraze jbt. pa pusti ga da bude junak barem jednom kako se frljate sa tim hiljadama kilometa pocinjem da sumnjam u verodostojnos, a bas me zanima kako do kosjerica i nazad napravite 1000+ km to je subjektivan osecaj ! predjes 400km a imas utisak kao da si preso 1000km ... sve te boli treses se ceoo a ustvari napravio si jedan krug po kraju ... i naravno da mislis da si se vozao samo tako ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kako se frljate sa tim hiljadama kilometa pocinjem da sumnjam u verodostojnos, a bas me zanima kako do kosjerica i nazad napravite 1000+ km Ima ko to napravi kao od šale Samo ipak za tako nešto treba imati redovan motor, a ne lešće... pa onda produzis do Zlatibora npr.. pa tamo koji dan andjas.. pa skoknes do Jagera na kafici.. i eto iljadarke za par dana Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao, kako lažeš pičko jedna raspala :D :D Samo si jednom u životu došao do mene motorom i to sam te jedva namolio da čak sa Fruške gore dođemo do Subotice. Ostalo si sve dolazio kolima! Kao fol "bole ga leđa" ... A u stvari, nije ni čudo što nisi dolazio motorom. Em je to ozbiljna kilometraža za jedan takav otpad od motora, em si se sigurno dovoljno naistresao na njemu i verujem da te sve boli posle par km.... :D :D :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan shibate se na 600 strana oko 2 modela, i koj je bolji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne seri od kad sam promenio korman.. ledja vise ne bole.. a guzica trne posle 10 sati.. moj je veci i . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao, kako lažeš pičko jedna raspala :D :D Samo si jednom u životu došao do mene motorom i to sam te jedva namolio da čak sa Fruške gore dođemo do Subotice. Ostalo si sve dolazio kolima! Kao fol "bole ga leđa" ... A u stvari, nije ni čudo što nisi dolazio motorom. Em je to ozbiljna kilometraža za jedan takav otpad od motora, em si se sigurno dovoljno naistresao na njemu i verujem da te sve boli posle par km.... :D :D :P :P toliko o tih 1000km, lepo je hitman napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, zamenuo si korman i stavio si šta? Od Afrike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan shibate se na 600 strana oko 2 modela, i koj je bolji ? Jasno da je AT bolja. A ovi siroti teneraši su, kada su već svesni toga da imaju lošije motore, krenuli u merenje "čiji je duži" . Eno Vlajko prvi.... c,c,c.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...