Boban 499 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Primeticete u retrovizoru da sam se nakrivio, i posle par sekundi su mu otpale nalepnice... Jedino je Daneta je tesko stici, ali ne i nemoguce.. Kako bi taj peglao ST, mogu da zamislim Bobane sve si u pravu al ti je motor i dalje neopevana krsina Dane je guru afrike, ne znam sta ti bi da jurcas za njim Jeste da imamo neku dozu tolerancije (da ne kazem samilosti) prema mogucnostima vasih ljutijeh makina, ali nemojte da se zanosite. Druzimo se samo jer ste ok likovi, a ne zato jer ste u stanju da pratite 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Primeticete u retrovizoru da sam se nakrivio, i posle par sekundi su mu otpale nalepnice... nakrivio si se zato sto ti je verovatno puko ram( kao i na svakom ST-u) a nalepnice su otpale od mixa benzina, ulja, antifriza i ko zna cega jos koji izbacuju te vase lomine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Primeticete u retrovizoru da sam se nakrivio, i posle par sekundi su mu otpale nalepnice... nakrivio si se zato sto ti je verovatno puko ram( kao i na svakom ST-u) a nalepnice su otpale od mixa benzina, ulja, antifriza i ko zna cega jos koji izbacuju te vase lomine oooo Gosicu jebi ga, dobri su momci, greota ih ne je*ati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Primeticete u retrovizoru da sam se nakrivio, i posle par sekundi su mu otpale nalepnice... nakrivio si se zato sto ti je verovatno puko ram( kao i na svakom ST-u) a nalepnice su otpale od mixa benzina, ulja, antifriza i ko zna cega jos koji izbacuju te vase lomine oooo Gosicu jebi ga, dobri su momci, greota ih ne je*ati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Goša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Goša. bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.. Nego, svrckajuci se netom, naletim na neposlusnu Blondu Radee, sta to bi ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista, samo da obrisem blato iz onih barustina. Sramota da se vrati blatnjava u Kotlinu. ps. `bem ti relej from PRC ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan otkad pratim ovu temusve više primjecujem da su vlasnici AT ST vrsni moto mehanicari, moto elektricari i experti za krpanje guma i postavljanje lanca na licu mjesta. u zadnje vrjeme intenzivno trenirate izvlacenja motora iz kanala, jaraka, provalija uz pomoc alpinisticke opreme i đipova. još kada biste podigli razinu pružanja prve pomoci ( netrebala nikada ) mogli bi raditi kao renđeri po planinama. kondiciju imate jer to spada pod obavezno ako imaš AT ili ST pošto cesto gurate, navlacite, premještate, dižete .... e blago vama, kad bi barem ja imao jedan od ta dva. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, najbolje je da iskoristiš recept od Miše Pei a , uzmeš neko jare pod izgovorom treba za pijac ili po lokalu (XT ili XL) i lagano :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mile legendo.. pa zar nisi prosle godine hteo na pazaris neku ST? Ako nema u lijepoj Vasoj, a skupo kod Zabara.. ima kod nas za 1500e do 1700 dobrih komada p.s. ondak kad se vozis sa paprikancima shvatis koliko si ih sjebo Gosa je tresnjica ili jagodica na vrhu torte.. Omiljen nam sagovornik za razglabanje teorija zasto je njegov veci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan otkad pratim ovu temusve više primjecujem da su vlasnici AT ST vrsni moto mehanicari, moto elektricari i experti za krpanje guma i postavljanje lanca na licu mjesta. u zadnje vrjeme intenzivno trenirate izvlacenja motora iz kanala, jaraka, provalija uz pomoc alpinisticke opreme i đipova. još kada biste podigli razinu pružanja prve pomoci ( netrebala nikada ) mogli bi raditi kao renđeri po planinama. kondiciju imate jer to spada pod obavezno ako imaš AT ili ST pošto cesto gurate, navlacite, premještate, dižete .... e blago vama, kad bi barem ja imao jedan od ta dva. Vidi Mile, zaista bi bilo lepo da ugrabis jedan od ova dva modela (bilo koji) pa da se malo druzimo u prirodi. Mada, mi afrikanci namerno ugradjujemo te releje i jos neke nebitne sitnice kineske proizvodnje cisto iz ljubavi prema alatu, a i da iskoristimo po nekad taj alat sto tenerasi stalno nose. Naravno, ako bi uzeo ST, moras biti spreman na vece izdatke za gorivo, ili da se uvek vozis sa nekim afrikancem kako bi bio siguran da imas rezevnu opciju, i uvek bi morao da nosis par litara ulja za dolivanje. Nije ni to strasno ako ti kantica ne ispadne negde u off-u. Nije los ni Popsy-jev predlog za XT, ili XL, ali opet ide ulje kada je Yamaha u pitanju. Fazer je druga koncepcija, tako da ze njega to ne vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6212 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To za ulje i XT se ubriši. Nemoj da daješ tako paušalne i proizvoljne izjave, jerBo ću da napujdam Jare na tu tvoju Plavušu i ima da budu neki mnogo čudni mešanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tipicna africka proseravanja.. a istina surova i bolna je da Jageru trosi POLA litre ulja na 1000 KM ! . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dali ste mi motiv za dobro razmisliti makar kako je i Vlajko rekao stvarno vec neko vrjeme razmišljam o tome tj o ST.i AT. kada citam i gledam vaše pustolovine malo mi krene slina a i kao klinjo sam vozio krosiča 125 moto Aspes. 7 brzina. dok ja nešto ne kupim uživacu u vašim pustolovinama. da sam barem bliže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Tipicna africka proseravanja.. a istina surova i bolna je da Jageru trosi POLA litre ulja na 1000 KM ! . Jagerova ima milion kilometara pa je to sasvim normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tipicna africka proseravanja.. a istina surova i bolna je da Jageru trosi POLA litre ulja na 1000 KM ! . Jagerova ima milion kilometara pa je to sasvim normalno. ma nema, nego on ima običaj kad god ode da spava skine sajlu sa pinjona i nakači na nju bušilicu i ostavi tako da mu pravi kilometre preko noći :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan s bušilicom bi imao dva miliona km. Jager je to, biker a ne pi.ka kako Veve to zna reci. najljepše mu je kada je snjeg pod kotacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aha.. rekose kolena dok su popustala Bude li jos neku zimu onoliko terao, Jeremija ce mu biti novi nick Mile.. sad da sedimo sa Ianom.. velikim svetskim putnikom, siguran sam da ti je isprasio tur.. ako si slucajno propustio.. http://forum.bjbiker...na-i-jos-traje/ granice su u nama.. a ne na karti.. i siguran sam da ti novac nije problem kao nama.. Ovde ljudi ponekad krenu i sa knap novca za gorivo, a kamoli bahanalije, vazna je volja i naci nacina da ispunis svoje zelje.. Cesto se i pozajmljuje novac za put.. jer lova se vrati.. vreme ne moze Imas dosta godina.. i da si skoro upoznao Misu Pei-a imao bi priliku da vidis kako recept za podmadjivanje deluje.. Vratio je cajger jedno 20 godina unazad.. ludujuci sa nama po brdima.. fotke i teme na forumu su samo delic ovekovecen kroz objektiv i tastaturu.. sta mislis koliko jos ima toga sto se ne da preneti? i uopste nisi toliko daleko.. dodjes dan ranije i stignes dan kasnije.. kupuj tarabu i dolazi ovamo.. Vlasina te zove i..izmedjuostalog.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva fotka.. govori 100 jezika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 7, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan stenje Teneras kao trudna zecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tipicna africka proseravanja.. a istina surova i bolna je da Jageru trosi POLA litre ulja na 1000 KM ! . Jagerova ima milion kilometara pa je to sasvim normalno. ma nema, nego on ima običaj kad god ode da spava skine sajlu sa pinjona i nakači na nju bušilicu i ostavi tako da mu pravi kilometre preko noći :P A-ha. Važi I nije pola litre, nego simbolična 3 decilitra Jeb'ga, kad je prešla ko zna koliko... samo kod mene (od maja prošle godine) 32000 km. A nisam npr svećice menjao ni jednom. Ide, pali radi... vuče ko luda... odneće ona mene još IHAAAAJ kilometara s bušilicom bi imao dva miliona km. Jager je to, biker a ne pi.ka kako Veve to zna reci. najljepše mu je kada je snjeg pod kotacima. Faaaaala, Mile Inače, NAJ, ali NAJŽALIJE na ovom okupljanju mi je bilo što sam odvalio zadnju kočnicu i što sam morao da se vratim Kad sam video onaj snimak prelaska preko reke, plakalo mi se... ehhhhhhh.... Dakle, ako ne pre, onda zvanično okupljanje oko septembra A do tada može i po koja izvidnica, a Kepo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Jager nisi skužio da samo tvoja AT ima gas na obadvije strane, kada ti se jedna ruka umori od davanja gasa pređeš na rad s drugom rukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loša ideja, ali trebalo bi se navići 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan To za ulje i XT se ubriši. Nemoj da daješ tako paušalne i proizvoljne izjave, jerBo ću da napujdam Jare na tu tvoju Plavušu i ima da budu neki mnogo čudni mešanci. Ahaaaa, pa da ti Blonda zgnjeci to jarence. Jedino sto moze da bude je da Jare ispusti dusu. A za ulje izvini. Nije nista proizvoljno, vlasnici govore. Kakva fotka.. govori 100 jezika Urami je slobodno i pusti masti na volju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...