gosa 553 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Au, Mile, da mogu, dao bih ti sad iz mesta 100 pluseva Ovo je performans kakav se ne čuje svaki dan ... A o Teneri, nema ni dečija pesmica! kako nema pesma o teneri? a tuzbalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Goso... mislim da ipak ima par sevdalinki na račun teškog života, sa sve Tenerama... :D P.S. Znaš one narikače po sa'ranama... sve su one uz Tenere vežbale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Goso... mislim da ipak ima par sevdalinki na račun teškog života, sa sve Tenerama... :D P.S. Znaš one narikače po sa'ranama... sve su one uz Tenere vežbale.. cudi me da popsy nije unovcio svoje iskustvo steceno na teneri i kupio pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan More bre afrikanci, od onolikih vaših nekretnina ne mož čovek da se okrene u Labaratoriji... inače sedimo mi tako u Labaratoriji (Scuba, Mabuze i ja) kad ono beli kombi, Ja odmah pretpostavim da je neka Afrika stigla kad vidi stvarno, eto nam ga Acimobog nego jel se spremate vi za 25ti (mislim oće li te plastike da nalegnu više ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan I da ce da se zakrpe one membrane na karbovima i jos koji kvar da se popravi na tim vasim trafikama....... Jageru je oprosteno, on ce doci svojom "Afrikom"........ vozom xexexexexexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godina braco tenersi http://www.youtube.com/watch?v=kcTjFbQMGs8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan More bre afrikanci, od onolikih vaših nekretnina ne mož čovek da se okrene u Labaratoriji... inače sedimo mi tako u Labaratoriji (Scuba, Mabuze i ja) kad ono beli kombi, Ja odmah pretpostavim da je neka Afrika stigla kad vidi stvarno, eto nam ga Acimobog nego jel se spremate vi za 25ti (mislim oće li te plastike da nalegnu više ) plastike ce da legnu nekako, ali te vase lomine nikada nece raditi kako treba, a problem sa karbovima je vas rejon ja sam spreman i da se kladim da ce moja afrika da predje koliko vase lomine zajedno u protivnom cu da je pojedem i ovde javno da se izvinim vlasnicima ST-a, a vi? :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pale su teške rjeci. http://www.youtube.com/watch?v=YF8doYvIKdc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godina braco tenersi Srecna i Vama bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=I-M08KwbO2I&playnext=1&list=PLCAC7BB7FE69A6AEE&index=11 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva reklama :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxxaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru je oprosteno, on ce doci svojom "Afrikom"........ vozom xexexexexexexexexe Da se kladimo u suprotno? Uuuuuu... recimoooo..... jedan "panceroti" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan More bre afrikanci, od onolikih vaših nekretnina ne mož čovek da se okrene u Labaratoriji... inače sedimo mi tako u Labaratoriji (Scuba, Mabuze i ja) kad ono beli kombi, Ja odmah pretpostavim da je neka Afrika stigla kad vidi stvarno, eto nam ga Acimobog Inače se ovom prilikom zahvaljujem gorepomenutim ljudima, koji su se prihvatili vađenju nekretnine iz kombija. Nadam se da će scuba uspeti da odradi bar pola stvari sa spiska do 25-tog, pa kom opanjci kom obojci kada se skupimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXAXAXAXAXA ZNAM ZA REKALAMU, DO JAJA JE I UVEK ME NASMEJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan de su slike Shumeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 18, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wilddog.za.net/forum/index.php?topic=56739.0 evo i ovi su deo AT vs ST priche 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wilddog.za.net/forum/index.php?topic=56739.0 evo i ovi su deo AT vs ST priche Jbt ovo Zeks i Busman Kakve slike Popsy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moje sa tuljanom na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 19, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa pa dobices je....... sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sektaši evo jedna pesmica za vas http://www.youtube.com/watch?v=N1YBKDrczSA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepane..fali ti samo jak sponzor.. i da bude za koju godinu ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan gledam ove snimke,kolko vidim afrika mnogo lepo ide po terenu kad je dvoje troje guraju.. a malo malo pa se neka oklizne na blato,sta dalje da pricamo o tim kanturinama...obicno prdalo od motora,ako se uopste po snimku moze reci da je motor.... :nanana::nanana: neki se zaklese da ce afriku da prodaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E vala bas sam se nagledao snimaka sa Divcibarenja.. Bravo momci Kepo care Kako je bilo dobro.. i bit ce opet dace bog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...