Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a nećete da nam uvaljunete svoje fore, mi nemamo te afričke inicijacije po podrumima ps. Fi ako te neki afrikanac zove u podrum, nikako sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da da ti nam reci koji si još u pripremama za offroad oću što da neću i juče sam bio ceo dan na motoru edit: jel na pravi motor, mislim Vespu :nanana: ja cu da vam kazem mene ce moj drug i kolega Dane da uvede u tajne off-a, a posto ste mi simpaticni(ali ne na onaj nacin kako se vi medju sobom simpatisete) ja cu vama o road viznji da otkrijem par stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a nećete da nam uvaljunete svoje fore, mi nemamo te afričke inicijacije po podrumima ps. Fi ako te neki afrikanac zove u podrum, nikako sa njim maco, podrumske inicijacije su deo vaseg folklora, pitaj kolegu bokilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a nećete da nam uvaljunete svoje fore, mi nemamo te afričke inicijacije po podrumima ps. Fi ako te neki afrikanac zove u podrum, nikako sa njim maco, podrumske inicijacije su deo vaseg folklora, pitaj kolegu bokilica Njega za mal da prevare pa je on izneo u javnost te vaše tajne rituale... al nećemo sad o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ps. Fi ako te neki vlasnik ST-a zove u podrum, nikako sa njim isto vazi ako te ponudi sa bombonama iza coska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a nećete da nam uvaljunete svoje fore, mi nemamo te afričke inicijacije po podrumima ps. Fi ako te neki afrikanac zove u podrum, nikako sa njim maco, podrumske inicijacije su deo vaseg folklora, pitaj kolegu bokilica Njega za mal da prevare pa je on izneo u javnost te vaše tajne rituale... al nećemo sad o tome nisi pratio temu, vrati se i procitaj sta je izjavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: pusta Tenera nema tri snimka na YT, a kamoli u ovakvoj akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis da te lazem, ti ajde u podrum sa njima, kada ti usijaju izduv i posle budes isao ko svitac kroz grad, sam si kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan More svi ste sumnjivi... Samo bolna istina je da jacamo sektu.. a vi punite oglase trafikama:P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: pusta Tenera nema tri snimka na YT, a kamoli u ovakvoj akciji. Zato što su suviše brze za kameru, samo kad je sneg možeš da je snimiš :moto3: http://www.youtube.com/watch?v=QiwZNaZWG1w&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: pusta Tenera nema tri snimka na YT, a kamoli u ovakvoj akciji. pa nesto se i nije proslavio sa tom krsinom,,bolje da je uzeo nesto od 125cm,100kg,lakse bi izasao....sa afrikom je bilo isto kao i sa tenerom, to nisu motori za takav teren, MOZE I PRST U OKO ALI BOLI .... za takve terene nesto lakse i zivahnije, a kolko vidim st prolazi bolje te uspone,valjda zbog onih 20ks sto ima vise,,, zanimljivo je da svaki vozac afrike ima rezervni motor,dal je to xl,drz, pa cak i vespu,dali je to sto se kvari at,neznam ali vidim da im je to pravilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=1q5ZsaGMCDA&feature=more_related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A za sledeću Kepojebinu tj. ATvsST zpvemo i mi inostrane partnere (vi ste zvali onog poljaka, čeha) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo ja da se dočepam svoje tenerice... pa će biti lakše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 23, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan pa nesto se i nije proslavio sa tom krsinom,,bolje da je uzeo nesto od 125cm,100kg,lakse bi izasao....sa afrikom je bilo isto kao i sa tenerom, to nisu motori za takav teren, MOZE I PRST U OKO ALI BOLI .... za takve terene nesto lakse i zivahnije, a kolko vidim st prolazi bolje te uspone,valjda zbog onih 20ks sto ima vise,,, zanimljivo je da svaki vozac afrike ima rezervni motor,dal je to xl,drz, pa cak i vespu,dali je to sto se kvari at,neznam ali vidim da im je to pravilo... ovo brdasce i jeste za ST, pravi motori se teraju na ozbiljne uspone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :lol: bokilicu, bokilicu, pa kako mozes porediti te utabane stazice za devojcice, sa predhodnim snimkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre, da je koji metar veće brdo ugasile bi se afrike... to što mi ne mož da naćemo snimke Super Tenere na Erzbergu ne znači da nisu bile tam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 23, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci itekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre, da je koji metar veće brdo ugasile bi se afrike... to što mi ne mož da naćemo snimke Super Tenere na Erzbergu ne znači da nisu bile tam u publici su sigurno bile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre, da je koji metar veće brdo ugasile bi se afrike... to što mi ne mož da naćemo snimke Super Tenere na Erzbergu ne znači da nisu bile tam zar je moguce da nema snimka ST-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 23, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jageru vrati se sve ti je oprosteno! (niko ti nista nije ni zamerio.... ) ...cuo sam da je Gosa rastavio svoj motokultivator u garazi, menja lepak na nalepnicama posto je cuo da lako odpadaju kad Tenera prozvizdi pored trafike!!! :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Goso koji lepak koristis, imam tu neki nesrecnici istu muku muce kao i ti. Zale ste stalno na mene.. E bre Gile smanji malo ce pogubimo negde nalepnice sta da radimo posle, al jbga sta cu, Yamaha je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 23, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ti odpadaju nalepnice nego rep motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da potpisujemo peticiju da nam se Jager vrati? no problemo.. 1. Vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...