Arakis 6133 Napisano Octobar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim sodu bikarbonu!!!! ;D ;D ;D Ja organizujem redarsku službu sa sve radio stanicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7943 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima livada ima i brdo... pa da zovemo Poljake !!! ;D ;D ;D ;D Au tu ne sme da izostane Misa Pei, mislim on se razume sa Poljacima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde li je ovaj Gosa? Kad god se negde ide pa makar i u svatove, on se ućuti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Gde li je ovaj Gosa? Kad god se negde ide pa makar i u svatove, on se ućuti ;D tu sam, nije mi do zivota, vrcem stvari po kuci, bili majstori i morao sam sve da sklonim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je danas ulepsalo dan stiglo mi iz englesku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7943 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gadgeti Gadgeti goso a.. Opa, stitnik za prednju granu, plasim se da ti to ne utiche na hladjenje.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa kad su fabricki izasle polu dovrsene pa im sad treba milion stvari da se dokupi...je,,,ti motor kome fali sve zivo,,,skuplje te dorade posle nego ceo motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je danas ulepsalo dan stiglo mi iz englesku ;D jel or'ginal ;D ;D ;D to nije štitnik za hladnjak, već služi da ti ne uđe blatobran prednjeg točka u šuspleh i zaglavi se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7943 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan to nije štitnik za hladnjak, već služi da ti ne uđe blatobran prednjeg točka u šuspleh i zaglavi se ;D ;D ;D Pa to samo moze da se desi pri maximalnom sabijanju viljuske, a svi znamo da gosa nije neki off-roadas, samim tim neznam koji ce ti to q osim naravno sto to niko nema kod nas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 14, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put kažem, ako ste blizu i ako niste, pragnje i neka piletina ne ginu za gledanje već i za nešto konkretnije. Ulepšali ste mi ovaj usr..ni dan. Tema: Super Tenere VS. Africa Twin (Pročitano 124148 puta) Pa zamisli delic ove cifre da se pojavi ;D Eto, pa mi dosli ;D A nismo morali ;D Mangulice sa majcama! Sto Volim sto sam Doso!! ;D Mangulice se reklamiraju i na prostorima ex YU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je danas ulepsalo dan stiglo mi iz englesku ;D jel or'ginal ;D ;D ;D to nije štitnik za hladnjak, već služi da ti ne uđe blatobran prednjeg točka u šuspleh i zaglavi se ;D ;D ;D Sto se meni desilo sad na povratku kuci, i sad mi treba novi prednji blatobran . Ista stvar kao kod Parisa (ko zna). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg problem kod RD 07, rešava se manjim bonsekom, odseče se tj. skrati se 10tak cm zadnjeg blatobrana i više nema problema. Il to il da kupiš orginal ko Goša ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Skratio ga je tocak sa prednje strane. Mislim da ce sad pasovati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srećom SpaVe izvadi neki nožić pa ga skretih za 2-3 cm, inače bi ga zgužvao ki FAP konzervu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7943 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Lele pa to su neki inzinjerski propusti (da ne kazem fabricke gredke), pa kako je to moguce ?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kad nam je veliki (nisu ljudi stedeli)! Tacna mera za skracivanje je 4cm i posle sve ide glatko, tj. mozes da je nabijes do kraja (mislim na viljusku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Lele pa to su neki inzinjerski propusti (da ne kazem fabricke gredke), pa kako je to moguce ?! ;D ;D ;D kod nas su mozda sitni, lako resivi propusti, ali kod vas su ne resivi problemi pa je fabrika resila da prestane da ih proizvodi jos krajem proslog veka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 14, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Lele pa to su neki inzinjerski propusti (da ne kazem fabricke gredke), pa kako je to moguce ?! ;D ;D ;D zato je i prekinuta proizvodnja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Lele pa to su neki inzinjerski propusti (da ne kazem fabricke gredke), pa kako je to moguce ?! ;D ;D ;D zato je i prekinuta proizvodnja ;D ;D ;D da, ali 2003 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Lele pa to su neki inzinjerski propusti (da ne kazem fabricke gredke), pa kako je to moguce ?! ;D ;D ;D zato je i prekinuta proizvodnja ;D ;D ;D da, ali 2003 ;D pa zar su tolko tupavi ti inzinjeri,da su tek tada to primetili ..ccc.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Lele pa to su neki inzinjerski propusti (da ne kazem fabricke gredke), pa kako je to moguce ?! ;D ;D ;D zato je i prekinuta proizvodnja ;D ;D ;D da, ali 2003 ;D pa zar su tolko tupavi ti inzinjeri,da su tek tada to primetili ..ccc.. ;D ;D ;D ;D jes vala, yamahini su to shvatili 1996 ;D a zamisli koliko su glupi oni englezi, pisale budale peticiju hondi da ponovo pocne sa proizvodnjom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Goso pa to je stari model stitnika, vidis da ima samo dve rupe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso pa to je stari model stitnika, vidis da ima samo dve rupe! ;D da znas da si u pravu, sa gnusanjem cu da ga montiram ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 15, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Goso pa to je stari model stitnika, vidis da ima samo dve rupe! ;D da znas da si u pravu, sa gnusanjem cu da ga montiram ;D ;D ;D mozes i da ga modifikujes u ovaj novi... on je sa tri rupe! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 16, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_dTtVS6EaLY ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...