zextreme 1293 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 24.10.2010 moj dan, kažu postajem čovek. Turam na prst parče plemenitog materijala i počinjem da perem, peglam, puš.. za dvoje, tako da samo posle tog datuma molim. Experimentalna u kom smislu? Meni je podvig da dovozem motor do tebe. Znaš gde živim. : ;D Verujem ja da je podvig bilo gde krenuti sa tom kangrbom od motora!!! ;D ;D ;D ;D Nema veze gde si ... ja sa ST-om mogu d"idem gde god... Idemo mal da se vozimo... ;D Gde je svadba?? Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Svadba je u Čačku, i ovom prilikom pozivam sve koji su nekom čudom u tom kraju da dođu u restoran Radovanje u Preljini na čast. Bićete mi dragi gosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dvaput da kazes ;D Aj nek ti je sasrecom..trebace ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sretno ti bilo majstore! ...znaci vrela jaga nam ne gine!! Vec vidim nekoliko poljoprivrednih masina marke Yamaha i Honda parkiranih u Preljini!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put kažem, ako ste blizu i ako niste, pragnje i neka piletina ne ginu za gledanje već i za nešto konkretnije. Ulepšali ste mi ovaj usr..ni dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ti si to izbedachio sto se zenis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zex, jesmo se mi već negde upoznali, ili si vidovit? Moraću uskoro negde sa vama na grupnu terapiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Nego oni stres resavaju tako sto sednu na pravi motor a tebi ce stres samo da se nagomilava dok ne nabavis i ti motor ;D Ovo sam morao da dodam da bude u duhu teme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stresam se ja dovoljno sa raštelovanim karbovima i ventilićima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put kažem, ako ste blizu i ako niste, pragnje i neka piletina ne ginu za gledanje već i za nešto konkretnije. Ulepšali ste mi ovaj usr..ni dan. Tema: Super Tenere VS. Africa Twin (Pročitano 124148 puta) Pa zamisli delic ove cifre da se pojavi ;D Eto, pa mi dosli ;D A nismo morali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put kažem, ako ste blizu i ako niste, pragnje i neka piletina ne ginu za gledanje već i za nešto konkretnije. Ulepšali ste mi ovaj usr..ni dan. Tema: Super Tenere VS. Africa Twin (Pročitano 124148 puta) Pa zamisli delic ove cifre da se pojavi ;D Eto, pa mi dosli ;D A nismo morali ;D Mangulice sa majcama! Sto Volim sto sam Doso!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za dobrog domaćina nema lošeg gosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam domacine!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim u predlozima za izlete i putovanja temu ''Preljina 2010'' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Svadba je u Čačku, i ovom prilikom pozivam sve koji su nekom čudom u tom kraju da dođu u restoran Radovanje u Preljini na čast. Bićete mi dragi gosti. Ja sam blizu i dolazim da ti cestitam i na vrucu rakiju ;D Sretno ti bilo majstore! ...znaci vrela jaga nam ne gine!! Vec vidim nekoliko poljoprivrednih masina marke Yamaha i Honda parkiranih u Preljini!! ;D I BMW ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ima vlajda i neka livada oko restorana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima livada ima i brdo... pa da zovemo Poljake !!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan internacionale veselje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto šale niotkuda. Već vidim naslov u novinama, "BAJKER POBEGAO SA SOPSTVENE SVADBE DA VOZI MOTOR" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan tararararirara..sa sa IiiiJUUU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERI POJELI..I POPOPILI.. SVE STO JE BILO.. A ZATIM MLADOZENJA ZAPALIO SA ISTIMA U NEPOZNATOM PRAVCU..OSTAVIVSI MLADU SAMU ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš druže, mlada voli motore i jednog bajkera, pa sa njim na kraj sveta ako treba. A to za iće i piće, na to računam, greota da bacimo svu tu hranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim sodu bikarbonu!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan mlada voli motore i jednog bajkera, pa sa njim na kraj sveta ako treba. A jel sa foruma? ;D kako mu je nick? ;D sta vozi ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...