SHOKLA 1726 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zvanicnih ili nezvanicnih podataka, koliko je AT-a, a koliko ST-a bilo na danasnjem DDK??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru chestitam ALAL VERA ALAL VERA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru chestitam ALAL VERA ALAL VERA Ma nije ALAL TI VERA nego ALAL TI SVAJA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neske za tvoju informaciju, svaja dolazi 28-og.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 15, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zvanicnih ili nezvanicnih podataka, koliko je AT-a, a koliko ST-a bilo na danasnjem DDK??? 2:2 .... nereseno!!! ...to su zvanicne brojke u motociklima i motokultivatorima, a bilo je jos prisutnih Traktorista koji su dosli na cetiri tocka jer je se njihove Trafike plase kise! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske za tvoju informaciju, svaja dolazi 28-og.. Ma nije to svaja, to je Goca, pobrkao si loncice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanaca je bilo dosta al samo dve afrike, a kolko ST tolko i SuperTeneraša ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neske za tvoju informaciju, svaja dolazi 28-og.. Ma nije to svaja, to je Goca, pobrkao si loncice ;D Onda Jager folira kad mi je rekao da rezervisem smestaj za Gocu i njenu sestru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, koliko ljudi/motora očekuješ na meetingu u Kotlini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske za tvoju informaciju, svaja dolazi 28-og.. Ma nije to svaja, to je Goca, pobrkao si loncice ;D Onda Jager folira kad mi je rekao da rezervisem smestaj za Gocu i njenu sestru. Jedino ako je ja dovezem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Objasnjenje Afrikanskog pozdrava ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, koliko ljudi/motora očekuješ na meetingu u Kotlini? Za sada jedino sigurno znam da ce bit izmedju 17-20 parova Na tome se radilo zadnjih dana ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, koliko ljudi/motora očekuješ na meetingu u Kotlini? Za sada jedino sigurno znam da ce bit izmedju 17-20 parova Na tome se radilo zadnjih dana ;D ;D Kakvih parova Kepo, nece valjda biti parada ponosa u Skakavcima ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Par = AT vs ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Janko BG Odgovor na odgovor od 08.05.2010. pa ja i ne teram AT, tako da tih problema i nemam. A i resenje #2 postoji u nekom od mdjuh kasnijih postova. Nista licno. Veliki POZZZ!!! Buraz o cemu ti to sada govoris ??? A danas dosla razna gospoda da da krv ali ovi iz Crvenog krsta otkrili da ima i 1 supak meraklija iz grupe motora ST.c c c c :P Sam ce se prepoznati ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan .. ali ovi iz Crvenog krsta otkrili da ima i 1 supak meraklija iz grupe motora ST.c c c c :P Sam ce se prepoznati ;D ;D Pa da... a bilo ga posle sramota zbog svoje devijacije, pa je popunjavao novi upitnik.... strašno! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 16, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Supak meraklija nikako ne moze da da krv.... tako da su te price prazne!!!! Radi se o neukusnoj sali sa moje strane!!!! ...nego valja se zapitati sto gospoda Trafikanci nisu dosli u vecem broju? Mislim da odgovor stoji u podrumskim inicijacijama!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Supak meraklija nikako ne moze da da krv.... tako da su te price prazne!!!! Radi se o neukusnoj sali sa moje strane!!!! ...nego valja se zapitati sto gospoda Trafikanci nisu dosli u vecem broju? Mislim da odgovor stoji u podrumskim inicijacijama!!!! ;D ;D ;D ;D video sam ja kako nas merkas na uscu, ali rekoh, mora da tripujem, kad ono.... a podrumske inicijacije su deo vaseg folklora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 16, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Supak meraklija nikako ne moze da da krv.... tako da su te price prazne!!!! Radi se o neukusnoj sali sa moje strane!!!! ...nego valja se zapitati sto gospoda Trafikanci nisu dosli u vecem broju? Mislim da odgovor stoji u podrumskim inicijacijama!!!! ;D ;D ;D ;D video sam ja kako nas merkas na uscu, ali rekoh, mora da tripujem, kad ono.... a podrumske inicijacije su deo vaseg folklora ;D ...a meni je bilo cudno sto mi se onako smeskas!? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Supak meraklija nikako ne moze da da krv.... tako da su te price prazne!!!! Radi se o neukusnoj sali sa moje strane!!!! ...nego valja se zapitati sto gospoda Trafikanci nisu dosli u vecem broju? Mislim da odgovor stoji u podrumskim inicijacijama!!!! ;D ;D ;D ;D video sam ja kako nas merkas na uscu, ali rekoh, mora da tripujem, kad ono.... a podrumske inicijacije su deo vaseg folklora ;D ...a meni je bilo cudno sto mi se onako smeskas!? ;D ;D iz ove teme se izrodi svašta nešto ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vas vidim sve na okupu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Supak meraklija nikako ne moze da da krv.... tako da su te price prazne!!!! Radi se o neukusnoj sali sa moje strane!!!! ...nego valja se zapitati sto gospoda Trafikanci nisu dosli u vecem broju? Mislim da odgovor stoji u podrumskim inicijacijama!!!! ;D ;D ;D ;D video sam ja kako nas merkas na uscu, ali rekoh, mora da tripujem, kad ono.... a podrumske inicijacije su deo vaseg folklora ;D Brate rekoh ti ja ,ima nesto CUDNO u njigovom pogledu i ponasanju :P ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 18, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas vozio ceo dan .. a vi ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam registrovan!!! AAaaaaaAAAAaaAAAAaaaAAAaAAaaaAaaaAAaAaAA!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...