Popsy 2907 Napisano April 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na zemunskoj pijaci je otvorena nova prodavnica delova za Afriku twin ;D ;D ;D odma pored se nalazi i izložbeni deo sa Afrikama twin ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan .... nego Popsy budi drug do kraja i pomozi poznanicima oko delova, odnosno gde mogu da ih nadju!!! Ipak je ovo 300. jubilarna strana!!! ;D ;D Lalajko je fin covek, prosto da ne poverujes da je ucestvovao u podrumskim inicijacijama!!! ;D ;D ;D ;D neko mi rece da ima odlicnog strugara, madjionicara, da moze sve da napravi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa de si ti ... pominjali smo te danas... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, a el ima kotlica, posto su? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ceo dan na adi, razbih se od ne rada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, a el ima kotlica, posto su? ;D jel to sifra za BMW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 18, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan .... nego Popsy budi drug do kraja i pomozi poznanicima oko delova, odnosno gde mogu da ih nadju!!! Ipak je ovo 300. jubilarna strana!!! ;D ;D Lalajko je fin covek, prosto da ne poverujes da je ucestvovao u podrumskim inicijacijama!!! ;D ;D ;D ;D neko mi rece da ima odlicnog strugara, madjionicara, da moze sve da napravi ;D Sto? Da i tebi nisu Afro drugovi izgubili neki deo?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, a el ima kotlica, posto su? ;D jel to sifra za BMW? :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan .... nego Popsy budi drug do kraja i pomozi poznanicima oko delova, odnosno gde mogu da ih nadju!!! Ipak je ovo 300. jubilarna strana!!! ;D ;D Lalajko je fin covek, prosto da ne poverujes da je ucestvovao u podrumskim inicijacijama!!! ;D ;D ;D ;D neko mi rece da ima odlicnog strugara, madjionicara, da moze sve da napravi ;D Sto? Da i tebi nisu Afro drugovi izgubili neki deo?? ;D sacuvaj boze, daleko bilo, puj, puj!! mada za nas jos uvek ima delova u prodavnicama, pa nam usluge strugara i sl. majstora ne trebaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sacuvaj boze, daleko bilo, puj, puj!! mada za nas jos uvek ima delova u prodavnicama, pa nam usluge strugara i sl. majstora ne trebaju ;D jašta, u prodavnicama poljoprivredne opreme ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 18, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan sacuvaj boze, daleko bilo, puj, puj!! mada za nas jos uvek ima delova u prodavnicama, pa nam usluge strugara i sl. majstora ne trebaju ;D jašta, u prodavnicama poljoprivredne opreme ;D ;D ;D ;D ;D DAaaBome! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ko obilazi te prodavnice i pijace u potrazi za delovima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da su ovi tenerasi fini ljudi! Danas sam bio na rostilj zabavi na kojoj su bila i tri tenerasa, zavitlavao sam se sa njima na sav glas i sad mi je krivo - brinem se da nisam ipak nekog uvredio. Momci nisu meni rekli ni 10% od onog sto sam ja njima... Eto sta dugogodusnja patnja i trpljenje nacini od coveka - stoicki podnosi sve muke, zivci od celika! Momci, svaka cast i izvinite ako sam preterao. ma jesmo mi fini momci pa ne ide da zloupotrebljavamo situaciju kad smo u većini ;D ;D ;D zato si i imao povlašćeni status danas. Pogotovo što si trenutno u specifičnoj fazi moto razvoja... kao leptiri od odvratne larve (AT) ka leptiru (GS) ;D ;D ;D ;D ;D ps. i naravno putopis je u pripremi ;D pošto mi dokumentujemo naša druženja a ne ko Afrikanci "bili smo do marsa i nazad al nam vrisnule baterije od aparata pa nismo ništa slikali" ;D ;D ;D ;D ;D Pa tebi je putopis samo ako se vratis kuci iz centra a pri tome da ti Kofa nerikne usput ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 18, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da sam kupio bolji motor od Tenere, ali ja sam izgleda kupio avion naspram Tenere... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ko obilazi te prodavnice i pijace u potrazi za delovima ;D ;D ;D Nemo tako :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Goso seti se ovog od pre par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ko obilazi te prodavnice i pijace u potrazi za delovima ;D ;D ;D mi krenuli do mesare i baš smo se začudili gde se nalaze delovi za AT ;D ;D ;D Mislio sam da sam kupio bolji motor od Tenere, ali ja sam izgleda kupio avion naspram Tenere... ;D Ja da znam i da imam kila kao ti duplo bi više leteo sa mojom ST ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 18, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja da znam i da imam kila kao ti duplo bi više leteo sa mojom ST ;D ;D ;D ;D ;D Dzabe .. Ti ne vozish avion .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ko obilazi te prodavnice i pijace u potrazi za delovima ;D ;D ;D evo maskirane AT ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3303 Napisano April 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5442 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @hitmen pa i jeste avion ...treba mu pista da se zaleti i skoci dva metra :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan @hitmen pa i jeste avion ...treba mu pista da se zaleti i skoci dva metra :D A da se ne lazemo tolika joj je i cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan koliko para toliko muzike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ko obilazi te prodavnice i pijace u potrazi za delovima ;D ;D ;D evo maskirane AT ;D ;D ;D raduje me da vidim da si stigao do temerina na toj kofi ;D nego, javili se neki posteni ljudi i rekli da su nasli klip na putu, pomislih da ti nije izleteo na auspuh, a da nisi primetio s obzirom da se ta mrcina vuce i sa i bez klipa isto (citaj ne ide) ;D sto se vespe tice, biraj vreme i ivicnjak da vidimo koje bolji, vespa ili ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 19, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni Vespu a ni ST ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni Vespu a ni ST ;D ;D ;D pardoniram da vidimo ko je bolji , vespa ili T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...