aca-pn 6429 Napisano Mart 24, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Huu.. konacno sutra farbam mahinu Pit Bull Tenere will be BORN ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozda je on dobar, al je i dalje klasicna špicasta dečija kantica A afrika je i dalje stara izlizana serpa U kojoj se krčka najbolja čorba!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Huu.. konacno sutra farbam mahinu Prefarbane Africe na prste jedne ruke možeš da prebrojiš ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste problem sto imate samo slike i na tome se zavesava cela stvar .Ja na sajmu pitao bas decka kad se ocekuje da stigne taraba nova kaze momak>Neznamo ocekujemo mozda do kraja godine< A mozda ce nove klavijature da posalju mesto bajka ;D ;D A sto si pitao kad ce da stigne ako te ne zanima kako kazes ''taraba'. Pa pitao sam iz ciste znatizelje da bih video cenu koju ce da stave samo to je razlog jer sve sto sam gledao tog dana je bilo preskupo. Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D ma jesu sa specijalnim izduvom u dilu sa akrapovicem povezan je sa masinom specijalnim kanalima u kojima ulje preradjuje i ponovo vraća u mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Huu.. konacno sutra farbam mahinu Prefarbane Africe na prste jedne ruke možeš da prebrojiš ... i Tenere takodje.. moja pustinja nije morala da se farba, ali ja sam tako zeleo da joj podarim novu uniformu u kojoj ce sluziti jos bar 30god.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D ma jesu sa specijalnim izduvom u dilu sa akrapovicem povezan je sa masinom specijalnim kanalima u kojima ulje preradjuje i ponovo vraća u mašinu Ma sta kazes , c c c c E sta ti je tehnika danas :P ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbane Africe na prste jedne ruke možeš da prebrojiš ... Kepo kada si to napisao sto napisao trebao si imati na umu da se YAMAHA VOZI, za razliku od HONDE koja vecinm delom svog zivota sedi sama u garazi zahvatana paucinom i ceka svake godine taj 23.Septembar da defilira jedan krug.. ;D tako da vecinom afrika nije potrebno farbanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste problem sto imate samo slike i na tome se zavesava cela stvar .Ja na sajmu pitao bas decka kad se ocekuje da stigne taraba nova kaze momak>Neznamo ocekujemo mozda do kraja godine< A mozda ce nove klavijature da posalju mesto bajka ;D ;D A sto si pitao kad ce da stigne ako te ne zanima kako kazes ''taraba'. Pa pitao sam iz ciste znatizelje da bih video cenu koju ce da stave samo to je razlog jer sve sto sam gledao tog dana je bilo preskupo. Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D vidis san svakog vozaca afrike je da kupi super teneru zato si ti pitao :D ;) :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Da U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Pa sa njim je isao o jedan STROM koga si tio isto kavalifikovao kao tesko djubre i kantu ....sto govori malo o tvojo objektivnosti kad su u pitanju procene kvaliteta motora ...no svaki cigo svoga konja hvali pa i vi afrikanci svoje rage. Aj sad lepo kazi postoji li za tebe neki motor osim AFRIKE koji nije kanta i krsina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Da U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Pa sa njim je isao o jedan STROM koga si tio isto kavalifikovao kao tesko djubre i kantu ....sto govori malo o tvojo objektivnosti kad su u pitanju procene kvaliteta motora ...no svaki cigo svoga konja hvali pa i vi afrikanci svoje rage. Aj sad lepo kazi postoji li za tebe neki motor osim AFRIKE koji nije kanta i krsina. varadero je ok, bmw gs adv, ktm 990 adv... taj strom koji je isao sa danetom je bio na modifikovanju i sredjeno mu je bilo ubrizgavanje, problem sa stromom je sto udjes u radnju i kupis novi motor, a onda prvo sto uradis je da ga oteras kod majstora da ti sredi gremline probao sam stroma koji je bio na sredjivanju i taj je bio vrh, i da sam imao priliku i ja bih mog oterao kod istog da ga uradi, ali... motore koje sam gore naveo su motori koje bih ja voleo da imam, to ne znaci da oni nemaju mane, nego da mi se svidjaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlinka 0 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Da U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Pa sa njim je isao o jedan STROM koga si tio isto kavalifikovao kao tesko djubre i kantu ....sto govori malo o tvojo objektivnosti kad su u pitanju procene kvaliteta motora ...no svaki cigo svoga konja hvali pa i vi afrikanci svoje rage. Aj sad lepo kazi postoji li za tebe neki motor osim AFRIKE koji nije kanta i krsina. varadero je ok, bmw gs adv, ktm 990 adv... taj strom koji je isao sa danetom je bio na modifikovanju i sredjeno mu je bilo ubrizgavanje, problem sa stromom je sto udjes u radnju i kupis novi motor, a onda prvo sto uradis je da ga oteras kod majstora da ti sredi gremline probao sam stroma koji je bio na sredjivanju i taj je bio vrh, i da sam imao priliku i ja bih mog oterao kod istog da ga uradi, ali... motore koje sam gore naveo su motori koje bih ja voleo da imam, to ne znaci da oni nemaju mane, nego da mi se svidjaju ;D Pa sta je ovo Goso ? Ja mislila vi ste neki drugari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D pitaj muza hoce li na usce na kafu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlinka 0 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D pitaj muza hoce li na usce na kafu? Hoce naravno, oko 13... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Da U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Pa sa njim je isao o jedan STROM koga si tio isto kavalifikovao kao tesko djubre i kantu ....sto govori malo o tvojo objektivnosti kad su u pitanju procene kvaliteta motora ...no svaki cigo svoga konja hvali pa i vi afrikanci svoje rage. Aj sad lepo kazi postoji li za tebe neki motor osim AFRIKE koji nije kanta i krsina. varadero je ok, bmw gs adv, ktm 990 adv... taj strom koji je isao sa danetom je bio na modifikovanju i sredjeno mu je bilo ubrizgavanje, problem sa stromom je sto udjes u radnju i kupis novi motor, a onda prvo sto uradis je da ga oteras kod majstora da ti sredi gremline probao sam stroma koji je bio na sredjivanju i taj je bio vrh, i da sam imao priliku i ja bih mog oterao kod istog da ga uradi, ali... motore koje sam gore naveo su motori koje bih ja voleo da imam, to ne znaci da oni nemaju mane, nego da mi se svidjaju ;D Iskreno sad mo je lakse jer sam se bas bio uplasio za tebe da osim afrike ne postoji nijedan motor u tvome zivotu ;)A el tvoja adv ili obicna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je napravljena pre dvadesetak godina i u to vreme je mogla da se koristi po autoputu....sada to nije bezbedno,pa ona sa teskom mukom na 120 pretice i sleper a kamoli kombije koji je pritiskaju otpozadi sa 140 -150 na sat.Tako da zaboravite voznju afrikom po autoputu radi licne bezbednosti.Ovo ne pricam napamet jer sam vozio Acinu jednu 30 km po autoputu i ziv sam se usro da me ne zgazi neko otpozadi. Moj savetr drzite se seosle dzade i sporednih puteva i nema glava da vas boli. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Da U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Pa sa njim je isao o jedan STROM koga si tio isto kavalifikovao kao tesko djubre i kantu ....sto govori malo o tvojo objektivnosti kad su u pitanju procene kvaliteta motora ...no svaki cigo svoga konja hvali pa i vi afrikanci svoje rage. Aj sad lepo kazi postoji li za tebe neki motor osim AFRIKE koji nije kanta i krsina. varadero je ok, bmw gs adv, ktm 990 adv... taj strom koji je isao sa danetom je bio na modifikovanju i sredjeno mu je bilo ubrizgavanje, problem sa stromom je sto udjes u radnju i kupis novi motor, a onda prvo sto uradis je da ga oteras kod majstora da ti sredi gremline probao sam stroma koji je bio na sredjivanju i taj je bio vrh, i da sam imao priliku i ja bih mog oterao kod istog da ga uradi, ali... motore koje sam gore naveo su motori koje bih ja voleo da imam, to ne znaci da oni nemaju mane, nego da mi se svidjaju ;D Iskreno sad mo je lakse jer sam se bas bio uplasio za tebe da osim afrike ne postoji nijedan motor u tvome zivotu ;)A el tvoja adv ili obicna? na sta mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E vala ga quotujete za sve pare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan E vala ga quotujete za sve pare ;D Pa kad je dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, džabe nema ni kod babe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pomislih da samo dve zene koje su delile celiju 10ak god,po izalsku iz zatvora kazu jedna drugoj "kada sitgnes kuci ima nesto da ti ispricam"! gadno sam se prevario,vi duelisti bi ostali dobrovoljno u celiji dok neresute neka pitanja!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste problem sto imate samo slike i na tome se zavesava cela stvar .Ja na sajmu pitao bas decka kad se ocekuje da stigne taraba nova kaze momak>Neznamo ocekujemo mozda do kraja godine< A mozda ce nove klavijature da posalju mesto bajka ;D ;D A sto si pitao kad ce da stigne ako te ne zanima kako kazes ''taraba'. Pa pitao sam iz ciste znatizelje da bih video cenu koju ce da stave samo to je razlog jer sve sto sam gledao tog dana je bilo preskupo. Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D vidis san svakog vozaca afrike je da kupi super teneru zato si ti pitao :D ;) :P :P :P Ma smeha nikad dosta brate samo zato ;D Ocu da krenem sa uvozom ulja pa da vidim oce li da bude novih veverica :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste problem sto imate samo slike i na tome se zavesava cela stvar .Ja na sajmu pitao bas decka kad se ocekuje da stigne taraba nova kaze momak>Neznamo ocekujemo mozda do kraja godine< A mozda ce nove klavijature da posalju mesto bajka ;D ;D A sto si pitao kad ce da stigne ako te ne zanima kako kazes ''taraba'. Pa pitao sam iz ciste znatizelje da bih video cenu koju ce da stave samo to je razlog jer sve sto sam gledao tog dana je bilo preskupo. Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D vidis san svakog vozaca afrike je da kupi super teneru zato si ti pitao :D ;) :P :P :P Ma smeha nikad dosta brate samo zato ;D Ocu da krenem sa uvozom ulja pa da vidim oce li da bude novih veverica :P oce oce,ima ovih sa afrikama kolko oces,,a ima ih i po oglasima svi hoce da ih se otarase ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...