Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kepa`s quest... ne znam za kad je planirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo napraviti, Enduro Day, zapocnimo tradiciju koja ce se svake godine odrzavati na drugom mestu po Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad je planiran i gde taj prvi sledeci okrsaj ST vs AT? Cim sve popravite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo napraviti, Enduro Day, zapocnimo tradiciju koja ce se svake godine odrzavati na drugom mestu po Srbiji. Imaces ove godine tri prilicno teske enduro BJB voznje, pa ces moci da se pokazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Gile vec su planirana 3 takva dana u okviru bjb kalendara za 2010. Mislio je Lalajko i na nas Edit- vidim da su me preduhitrili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan oni mogu organizovano autobusom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo napraviti, Enduro Day, zapocnimo tradiciju koja ce se svake godine odrzavati na drugom mestu po Srbiji. Imaces ove godine tri prilicno teske enduro BJB voznje, pa ces moci da se pokazes ja sam mislio na kotlic.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan oni mogu organizovano autobusom ;D Posto su sve sami afrikanci u organizaciji bjb voznji vidim da su iz straha napravili takve ture da tu cak i autobus moze da prodje. Eeee, Kepo i Lalajko ocekivao sam nesto teze od vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na kotlic.. I ja. Posto su sve sami afrikanci u organizaciji bjb voznji vidim da su iz straha napravili takve ture da tu cak i autobus moze da prodje. Eeee, Kepo i Lalajko ocekivao sam nesto teze od vas. Samo ti dodji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jedno su zelje, a drugo mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, moze ovako nesto kod mene da se organizuje, na vrh Rudnika, 14 km offa u jednom pravcu, pa ko ima OO neka izvoli. Ovo je slikano za 1. Maj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno. Ne bi to propustio nikad. Ali vas molim da objasnite Gosi gde se to ide posto on covek razmislja da tu moze da se protera i autobus ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo, moze ovako nesto kod mene da se organizuje, na vrh Rudnika, 14 km offa u jednom pravcu, pa ko ima OO neka izvoli. Ovo je slikano za 1. Maj! Kako vrh, kad je tamo iza opet uzbrdica? Vi Teneristi izgleda savldajivanje bilo kakve male uzbrdice smatrate usponom na _vrh_? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno. Ne bi to propustio nikad. Ali vas molim da objasnite Gosi gde se to ide posto on covek razmislja da tu moze da se protera i autobus ;D a ti kreni odmah, da ne zakasnis ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko jel si ti dobro kad si pored ovakvog raznja video i uzbrdicu iza? Pod hitno nek prestane ovaj sneg da pada, ljudima nije dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko jel si ti dobro kad si pored ovakvog raznja video i uzbrdicu iza? Pod hitno nek prestane ovaj sneg da pada, ljudima nije dobro. On i pored gole ribe vidi kaktus :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno. Ne bi to propustio nikad. Ali vas molim da objasnite Gosi gde se to ide posto on covek razmislja da tu moze da se protera i autobus ;D a ti kreni odmah, da ne zakasnis ;D ;D ;D ;D Ma ja sam vec krenuo odavno. Evo me na iskljucenju kod Paracina i sad ne znam dal da skrenem ili da nastavim pravo? Reko da kratim put polako ali ne znam ni gde sam krenuo ;D . Jedno je bitno a to je da stizem na vreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno. Ne bi to propustio nikad. Ali vas molim da objasnite Gosi gde se to ide posto on covek razmislja da tu moze da se protera i autobus ;D a ti kreni odmah, da ne zakasnis ;D ;D ;D ;D Ma ja sam vec krenuo odavno. Evo me na iskljucenju kod Paracina i sad ne znam dal da skrenem ili da nastavim pravo? Reko da kratim put polako ali ne znam ni gde sam krenuo ;D . Jedno je bitno a to je da stizem na vreme ;D Idi jos pravo eve ja izlazim kod Markovca da nastavimo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako bude problema, samo reci, pokupicu te ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Gile jurim i ne stajem nigde. Znaci cekaj me u nedelju ujutru kad sunce pocne da izlazi. Taman mi toliko treba do Markovca ;D . Ne stajem ni da dolivam ulje. Ugradio sam scotoiler koji kaplje direktno u rezervoar za ulje. Protok je na max ;D PS Povedi i Bokilica da mi uradi generalku. Proslu sam radio cak 3 dana pre nego sto sam krenuo na ovaj put ;D Prepoznacete me po tome sto vucem cisternu za sobom i motor mi je u gay plavo belim bojama ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Gile jurim i ne stajem nigde. Znaci cekaj me u nedelju ujutru kad sunce pocne da izlazi. Taman mi toliko treba do Markovca ;D . Ne stajem ni da dolivam ulje. Ugradio sam scotoiler koji kaplje direktno u rezervoar za ulje. Protok je na max ;D PS Povedi i Bokilica da mi uradi generalku. Proslu sam radio cak 3 dana pre nego sto sam krenuo na ovaj put ;D Prepoznacete me po tome sto vucem cisternu za sobom i motor mi je u gay plavo belim bojama ;D ;D ;D obrati paznju na bicikliste, nemoj da se uplasis kada projure pored tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gile jurim i ne stajem nigde. Znaci cekaj me u nedelju ujutru kad sunce pocne da izlazi. Taman mi toliko treba do Markovca ;D . Ne stajem ni da dolivam ulje. Ugradio sam scotoiler koji kaplje direktno u rezervoar za ulje. Protok je na max ;D PS Povedi i Bokilica da mi uradi generalku. Proslu sam radio cak 3 dana pre nego sto sam krenuo na ovaj put ;D Prepoznacete me po tome sto vucem cisternu za sobom i motor mi je u gay plavo belim bojama ;D ;D ;D obrati paznju na bicikliste, nemoj da se uplasis kada projure pored tebe ;D tebe bi i snesko belic pretekao ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Gile jurim i ne stajem nigde. Znaci cekaj me u nedelju ujutru kad sunce pocne da izlazi. Taman mi toliko treba do Markovca ;D . Ne stajem ni da dolivam ulje. Ugradio sam scotoiler koji kaplje direktno u rezervoar za ulje. Protok je na max ;D PS Povedi i Bokilica da mi uradi generalku. Proslu sam radio cak 3 dana pre nego sto sam krenuo na ovaj put ;D Prepoznacete me po tome sto vucem cisternu za sobom i motor mi je u gay plavo belim bojama ;D ;D ;D obrati paznju na bicikliste, nemoj da se uplasis kada projure pored tebe ;D Hvala na upozorenju ali navikao sam vec do sad. Jos jedna stvar. Morate da mi masete bar na 1 km pre nego sto dodjem do vas. Ja cu odmah da nabodem kocnice da bi se zaustavio do vas. Ako vas ne vidim na vreme dok ja zakocim, dok motor stane bicu vec u Vojvodini ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad ozbiljno. Jel stvarno neko misli da je AT bolji motor od ST? Ja mislio da je ova tema sprdnja ;D pa se tako i ponasam ali vidim da je vrag odneo salu i da pocinjem da verujem da se afrikanci ne sale kad kazu da je AT bolja ??? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan bopk, i meni se cini da su ozbiljni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...