pit 237 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas sam se pitao za sta je Afrika namenjena i gosa mi otvori oci! Za silikonsku dolinu.... ;D ;D ;D BUAHAHAHAHBUHAHAHAHAABUAHAHAHAHHAAA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas sam se pitao za sta je Afrika namenjena i gosa mi otvori oci! Za silikonsku dolinu.... ;D ;D ;D BUAHAHAHAHBUHAHAHAHAABUAHAHAHAHHAAA . isto reaguju i oni kad neko prodje sa TDM-om ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas sam se pitao za sta je Afrika namenjena i gosa mi otvori oci! Za silikonsku dolinu.... ;D ;D ;D BUAHAHAHAHBUHAHAHAHAABUAHAHAHAHHAAA . isto reaguju i oni kad neko prodje sa TDM-om ;D Dobro sto jes jes Afrika je izdrzljivo magare to stoji ( kako i ne bi kad be prelazi 3000 obtr.) al brate ruzna je za desetku pa tako da tvoj prolazak kroz Straje baje jedino moze da pripisemo njenoj harizmi kojom pleni zenski svet ili ima tu nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas sam se pitao za sta je Afrika namenjena i gosa mi otvori oci! Za silikonsku dolinu.... ;D ;D ;D BUAHAHAHAHBUHAHAHAHAABUAHAHAHAHHAAA . isto reaguju i oni kad neko prodje sa TDM-om ;D Dobro sto jes jes Afrika je izdrzljivo magare to stoji ( kako i ne bi kad be prelazi 3000 obtr.) al brate ruzna je za desetku pa tako da tvoj prolazak kroz Straje baje jedino moze da pripisemo njenoj harizmi kojom pleni zenski svet ili ima tu nesto drugo lepom coveku sve lepo stoji ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Pravo kazes, pa cak i Afrika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo kazes, pa cak i Afrika ;D ;D ;D hehe "pa cak i Afrika" Respect goso, to tesko kom uspeva.. Coveka ne cini typ motora vec koliko odaje postovanje, istom, pa kakav da je, njegov je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha sala naravno... ;D Zato su i farbali afrike (citaj k'o cirkus) u razne boje da bi bili primeceni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan u Strahinjuca Bana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mi sa Jamahama uopste i da ne pokusavamo da prodjemo kroz straje baje,verovatno bi nas ve ribe iskulirale...pu u pm sad sam se debelo razocarao....mora da kupim ja jednu afriku za pokazivanje i poziranje :P :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mi sa Jamahama uopste i da ne pokusavamo da prodjemo kroz straje baje,verovatno bi nas ve ribe iskulirale...pu u pm sad sam se debelo razocarao....mora da kupim ja jednu afriku za pokazivanje i poziranje :P :o jos ako ima KTM boje!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bitno. Uzmi da bude sto sarenija (beneton) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan samo vi kupite afrike, ima da skinete mrak ocas posla, dosta je bilo nametnutog celibata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan aha thats you secret, you nasty african.. is tnat realy proved?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha znaci bez afrike nista ne bi uradio.. 8.feb. tisuce godine, naucnik Dr.Gosa sa instituta za fiziolosku reprodukciju i telesni kontakt, dosao je do zapanjujuceg otkrica, preparat po nazivu XR-V7-50, koji i Dr.Gosa pod sopstvenom odgovornjosću isprobavao na samom sebi, dao je rezultata.. Supstanca dobija se dobija destilacijom izduvnih gasova davno zaboravljnog ali jos medju nasim narodnom prisutnim Hondinim modelom Africa Twin. Preparat je toliko snazan da je cak 97,3% delotvorniji oa Spanske musice i sl.. Dr.Gosa je svoje otkrice nazvao Afro-Dizijak 69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je odgovor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan lepo covek objasnio, ne bacajte pare za kozmeticare, nego lepo kupite afrike, izlecite ne jebice i uzivaj te u voznji pravog motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan U nedostatku adekvatnog prevoznog sredstva, ljudima se razvijaju razni talenti ;D. Mada, i masta voza dobro, ako se nema bolji prevoz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane ja bi vozio al nemam predstavu sta to moze da bude bolje od moje Tenere ??? -dokazali smo da je AT za nijansu bolji od CTX-a, mada je CTX bolji za off.. (imamo pravosnazno priznanje od doticnog Gose..) -takodje da je isprobani Pussy-Magnet (nama ST-ejcima ne trebaju ta sredstva sto vi koristite..) -i naravno AT je trontava.. (to barem niko ne negira..) Neznam stvarno.. to su neke cudne vrline Nisam bas siguran da sam pogresio u odabiru motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Bobane ja bi vozio al nemam predstavu sta to moze da bude bolje od moje Tenere ??? -dokazali smo da je AT za nijansu bolji od CTX-a, mada je CTX bolji za off.. (imamo pravosnazno priznanje od doticnog Gose..) -takodje da je isprobani Pussy-Magnet (nama ST-ejcima ne trebaju ta sredstva sto vi koristite..) -i naravno AT je trontava.. (to barem niko ne negira..) Neznam stvarno.. to su neke cudne vrline Nisam bas siguran da sam pogresio u odabiru motora.. Pa nisi vozijo BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Bobane ja bi vozio al nemam predstavu sta to moze da bude bolje od moje Tenere ??? -dokazali smo da je AT za nijansu bolji od CTX-a, mada je CTX bolji za off.. (imamo pravosnazno priznanje od doticnog Gose..) -takodje da je isprobani Pussy-Magnet (nama ST-ejcima ne trebaju ta sredstva sto vi koristite..) -i naravno AT je trontava.. (to barem niko ne negira..) Neznam stvarno.. to su neke cudne vrline Nisam bas siguran da sam pogresio u odabiru motora.. 1. ST je za nijansu bolji od CTX-a (ne izvrtati tudje reci i ne sluziti se laganjem) 2. naravno da vam ne treba pussy magnet, kao sto ime kaze to privlaci pussy, a ne sake 3. afrika je pojam lepote u odnosu na ST, jedino ako nisi obozavalac kubizma(pravac u umetnosti, pogledati u wikipedii) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan E bas me nasmeja ha ha ha ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan afrika je pojam lepote u odnosu na ST.. ahahahaha sto si smesan, si razmisljao nekad Comedichar da budes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 8, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....meni je oduvek Gosa smesan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a tek vi meni na tim tarabama, dobijem upalu stomacnih misica kad god vas vidim mogli bi malo vise da se vozite, da bude vise veselja, da ljudi zaborave na brige koje ih muce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...