gosa 553 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jel se namucio tu po dvoristu? van kapije je vec daleko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 5, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ja se upisao od smeha kad je onu njegovu kantu parkirao iza mojih ledja I preznojio se od muke sto nije tvoja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas tako izgleda covek kojeg nesto muci Kakav li si Neske kad si veseo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas tako izgleda covek kojeg nesto muci Kakav li si Neske kad si veseo? :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene se pojave iste emocije kad sednem pored takvog motora, radost do neba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 6, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam emotivan kad vidim ovu lepotu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu, u dupe bi je ljubio :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 6, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, kaktusi su zaista lepi... steta sto ovo stoji iza te kvari kadar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, kaktusi su zaista lepi... steta sto ovo stoji iza te kvari kadar. Ti slobodno ljubi kaktuse a ja znam sta bih! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 6, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U vreo auspuh?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako je lepa i vreo auspuh ako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sve al bar ih nema u gey bojama ( inace ova se moze kupiti u srbiji ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ti opet po cevanicama ;D Ova bi se svidela Lalajku posto vidim da se razume u cvece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahahaha nista smesnije nisam video... Ovo ladno moze da pobedi na Planet Uglyest Bike Contest ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sve sve al bar ih nema u gey bojama ( inace ova se moze kupiti u srbiji ;D ;D ;D ) za razliku od onih vasih, koje fabrika u startu farba prema vasim sklonostima, posto znaju ko su im kupci, ne kazem da ste gay , vec ljudi bez ukusa, ovu afriku je neko farbao, verovatno, da vama bas ne bi bilo skroz glupo da se pojavite u javnosti sa onim vasim sokocalima ;D a ovu necemo komentarisati posto slika govori vise od reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih jos jedared da pogledate ovaj spisak, moze biti edukativno A vi birajte motore po boji i dalje, slobodno.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim tu nesto izuzetno, Honda je pobedjivala cetiri godine za redom, pa su zbog nje promenjena pravila Dakara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja stavim da je Yamaha pobedila 6 godina za redom, a ti mi napises: Ne vidim tu nesto izuzetno, Honda je pobedjivala cetiri godine za redom. Ok, u to ime ja kazem: Ne vidim ni ja tu nista izuzetno, Kinroad nije pobedio nijednom.... Aloha prijatelju, SEST PUTA za redom??? Jedan covek, jedan proizvodjac. Definitivno a svaki respekt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja stavim da je Yamaha pobedila 6 godina za redom, a ti mi napises: Ne vidim tu nesto izuzetno, Honda je pobedjivala cetiri godine za redom. Ok, u to ime ja kazem: Ne vidim ni ja tu nista izuzetno, Kinroad nije pobedio nijednom.... Aloha prijatelju, SEST PUTA za redom??? Jedan covek, jedan proizvodjac. Definitivno a svaki respekt! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma slazem se da je Peterhansel sjajan vozac. Njegov uspeh je utoliko veci sto je vozio Yamahu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom Yamahom je svako mogao da pobedi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da su pobedili 6 puta za redom kada su svi ostali padali od meha kad ih vide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da brojke sve govore, a vi se smejte i dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 7, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve sve al bar ih nema u gey bojama ( inace ova se moze kupiti u srbiji ;D ;D ;D ) POVRACHACHU! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja za malo da se userem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...