jager 3446 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa... ova zadnja KPJ je bila baš zahtevna. Nema ko nije ljosnuo. Nešto se i tvog lešća sećam u vodoravnom položaju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze, e jedva cekam!!!haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa... ova zadnja KPJ je bila baš zahtevna. Nema ko nije ljosnuo. Nešto se i tvog lešća sećam u vodoravnom položaju.. ja sam moj bacio na parkingu, solidarisanja radi al generalno nije bitno kolko puta padneš, bitno je da svaki put posle toga ustaneš nego Jageru aj stvarno "smisli" nove gume pa da idemo da ih testiramo :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kakav sam kreten, došao bih i na bandašima Mada, STVAAAAAAARNO je vreme za nove gume, što jest'-JEST'! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Oli i ti Ajdesada??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta! Ubedljivo NAJ gume za ove naše kamile... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kome bi ovo mogli pjevati pred polaske? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se neckam te ili Anakee 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak od malopre za tenerase :nanana: Da ne bude da Afrika pali samo kad je sunce i toplo :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Januar 20, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a da se podsetimo kako pali tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ste vi manipulatori, da čovek ne poveruje... prvo d0000000000000bro zalijete čoveku motor na njegove oči pa onda kao neće da upali... da ste to uradili Africi ona ne bi ni verglala... A Šeki sad je 1 stepen i bilo bi strašno da nije upalila a i ko nam garantuje da je nisi palio ranije da je zagreješ :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 20, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upalio bi i taj Buzuki drz (ne daj) da mu pocupas kablove sa pickupa..... Moss mislit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E si vido sta je kompresija jedva iz trece upali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ste vi manipulatori, da čovek ne poveruje... prvo d0000000000000bro zalijete čoveku motor na njegove oči pa onda kao neće da upali... da ste to uradili Africi ona ne bi ni verglala... Moju Afriku je Kepo još detaljnije "zalio". Ne misliš valjda da je istu brigu pri pranju posvetio motoru i lešću.. mislim, stvaaarno... A Afrika je upalila iz prve. Eto, pitaj Vlajka.... VLAJKO??? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim na rezultat relija Dakar 2011 1.KTM 2.KTM 3.YAMAHA honda, pa nema je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da Jager, upalila ti je kangrba.. ali te je isto tako uzaput zezala.. kazi kolki ti je sada kapacitet rezervoara? Da ti Kepan nije ukazao na ulubljeni rezervaor.. pitanje je dokle bi stigli.. prsla bi ti pumpa pa bi te morao slepovati do BG.. a zajebavali bi te do proleca minimum.. Fala Popsy sto me branis.. ono jes da mi je afrikanac bacao cini i sipao vodu u cunak.. ali ipak je do sajle sauga.. otkaci se dole govno pa hebe po ladnoci.. Ovako imate materjala za nasladjivanje.. Prijatno sledeci put zavrcem slavinu goriva i snimam muke africke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imas ti srece sto Kepa zivi na brdu i imadosmo gde da otisnemo onu kotaricu, inace bi ti zimu prezimio ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 21, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa bar bi imao ko da ti cepa drva Kepo..... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho ljudi, pa eto nama 500 strane još malo :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 21, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan jos malo jubilarna 500ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 21, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim na rezultat relija Dakar 2011 1.KTM 2.KTM 3.YAMAHA honda, pa nema je Nema Honda farbricki tim na Dakaru,nece ni da salje da bi se takmicila sa boranijom Kad bude ozbiljnih timova,verovatno ce onda i biti na Dakaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hoces reci da joj ne treba reklama, imaju sta da rade i bez nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja samo čekam naslednika Afrike, pa kad naprave nagojenu verziju Varadera da se svi valjamo od smeha :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja samo čekam naslednika Afrike, pa kad naprave nagojenu verziju Varadera da se svi valjamo od smeha :P Afrika Twin XRV je jedna i neponovljiva! Tako da dzaba cekas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...