gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na dezinformaciji, koferi su placeni 720e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mi nesto nije u redu sa motorom, auspuh je cudne boje [/url][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? mislim da sam ih platio oko 900e sa nosacima, bez bravica, one se kupuju posebno Kome su prodali malo su naplatili Mora da si isao po njih bez afrike? ma jok, videli ljudi da sam gospodi i isporucili mi ih u beograd Pretpostavio sam zato sam i rekao da su ti malo naplatili . Da su ti videli afriku ispred radnje rekli bi ti drugu cenu. Bar duplo vecu. Nego za nalepnice nisi morao toliki put da prelazis. Mogao si da ih odstampas za par dinara. Ah, da, verovatno ti to vec i znas iz iskustva. Jos jedno zapazanje: michelin pravi sve bolje i bolje gume. Toliko mnogo km a toliko se malo jedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan a, da, i bez nalepnica, i one se kupuju posebno i ne na jednom mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam Jagera kako skace i luduje po sobi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Samo? jbg. da sam isao sam po njih, izasli bi me dosta manje, uzeo bih povracaj poreza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? mislim da sam ih platio oko 900e sa nosacima, bez bravica, one se kupuju posebno Kome su prodali malo su naplatili Mora da si isao po njih bez afrike? ma jok, videli ljudi da sam gospodi i isporucili mi ih u beograd Pretpostavio sam zato sam i rekao da su ti malo naplatili . Da su ti videli afriku ispred radnje rekli bi ti drugu cenu. Bar duplo vecu. Nego za nalepnice nisi morao toliki put da prelazis. Mogao si da ih odstampas za par dinara. Ah, da, verovatno ti to vec i znas iz iskustva. Jos jedno zapazanje: micheline pravi sve bolje i bolje gume. Toliko mnogo km a toliko se malo jedu. vidi, trenutno imam oko 70 i nesto nalepnica na koferima, u prosku 3e po komadu, pa ti sada izracunaj, skoro cela ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam Jagera kako skace i luduje po sobi.. Ne smem. Moram biti (relativno) tih. Svi spavaju, samo se ja vampirišem ovde sa vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sve Tenere u Srbiji ne vrede koliko tvoja afrika, jbga bedak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan anakee 2 su vrh, ne trose se u opste, a drze vrhunski, ovaj set ce izdrzati i sledecu planiranu turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sve Tenere u Srbiji ne vrede koliko tvoja afrika, jbga bedak.. Nema šta ti da misliš. TAKO JE! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam Jagera kako skace i luduje po sobi.. Ne smem. Moram biti (relativno) tih. Svi spavaju, samo se ja vampirišem ovde sa vama Ma znam i ja sam sad na alpima kod nekih rodjaka isto svi spavaju a ja vampirosem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sve Tenere u Srbiji ne vrede koliko tvoja afrika, jbga bedak.. ne preteruj, moja AT vredi, barem, ko 10 ST-a a zamisli koliko ce da joj skoci vrednost kada namontiram nove retrovizore koji su stigli iz ameriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Lele ne smem ni da zamislim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da se razumemo :BMW1: ZAKON !!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ostalo je jos da se nabave usd stapovi( sa sve trouglovima) i 18" tocak pozadi i tu stajem i to cu da uradim cim pre izadjem iz oskudacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da se razumemo :BMW1: ZAKON !!!!!!!!!!!!! dobar je BMW, ali za ravnicu, cim se popne u brda pocinju problemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Goso nemoj da preterujes, gde moze taj tvoj slabasan motor da ide sa 18-om, da je ST pa i ajde, al nemoj da se lazemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da se razumemo :BMW1: ZAKON !!!!!!!!!!!!! dobar je BMW, ali za ravnicu, cim se popne u brda pocinju problemi Mislis za nizbrdicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso nemoj da preterujes, gde moze taj tvoj slabasan motor da ide sa 18-om, da je ST pa i ajde, al nemoj da se lazemo.. videcemo, videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti materijal za sisanje Goso Nego zasto bas izabra afriku da u nju ulozis 10K? Sve i da stavis pozlatu.. kanturina je kanturina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da se razumemo :BMW1: ZAKON !!!!!!!!!!!!! dobar je BMW, ali za ravnicu, cim se popne u brda pocinju problemi Mislis za nizbrdicu! cuo sam neke price kako su se proveli BMW-ejasi letos na putu, a jednog sam i licno gledao 10 dana kako se muci svako jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kanturina, postuj nase drugare iako oni nas ne postuju (ni ja nebi kad bi imao slabiji motor ) oni imaju.. hm.. da kazemo *solidni motori.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti materijal za sisanje Goso Nego zasto bas izabra afriku da u nju ulozis 10K? Sve i da stavis pozlatu.. kanturina je kanturina jedini osisani ste vi, dali ste par iljade za kofu sa kojom mozete samo po komsiluku i to u krugu od 100m, ja se sit navozah, a planiram jos bolje da ste skutere kupili, vise( dalje) bi ste se vozili :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...