BusMan 2025 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislim uvazicemo. Ali, jel imas ti nesto svezije, makar od prosle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, imam ja neke svežije. Može od DANAS? U stvari, od pre par sati? Eve je moja draga suvozačica: Pa ja: Hehehe Ajmo braćo teneraši, slikeeee, svežije slikeeee!!! Ako imate! (a nemate ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 3, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dok nase pleme svakim danom raste zadovoljnim ST korisnicima .. I Scuba i Arakis zadovoljno trljaju ruke zbog brojcanog stanja u zimovniku koje iz dana u dan raste Morace uskoro da iznajme neki ozbiljan hangar .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj sto moram da isteram motor iza kuce da se slikam, nego ko ce navlaciti onu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Januar 3, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5464 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan aj sto moram da isteram motor iza kuce da se slikam, nego ko ce navlaciti onu opremu ..a bogami i zenu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, kakvi ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj sto moram da isteram motor iza kuce da se slikam, nego ko ce navlaciti onu opremu ..a bogami i zenu .. ovaj put je dobro prosla, od opreme stavila je samo kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Januar 3, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5464 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Eh taj Mikka , uvodi neke nove momente i pravi probleme .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braćo teneraši, slikeeee, svežije slikeeee!!! Ako imate! (a nemate ) Dzabe ih dozivas. Ne moze to da upali, a klizavo za guranje. Jedino ako nalopataju sneg u garaze pa da slikaju samo od pola tocka na dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braćo teneraši, slikeeee, svežije slikeeee!!! Ako imate! (a nemate ) Dzabe ih dozivas. Ne moze to da upali, a klizavo za guranje. Jedino ako nalopataju sneg u garaze pa da slikaju samo od pola tocka na dole. To 'ete Vas dvojica da izvinete malo... ja evo sada uđoh u kuću. Sve sam išao i tražio te afrike al mož misliti, nijedne :P iskren da budem, nisam znao dal će da upali zbog akumulatora, međutim moje sumnje su se pokazale kao neosnovane... Aj malo do drugara... I sad kad sam kretao, pita me gde ćeš? Pa kako gde ću, da tražim Afrike... friškije od ovog ne može 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, izasla mechka iz jazbine !! :aplauz Mada, to da je upalila na verglanje ti ne verujem. Imas neki video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim uvazicemo. Ali, jel imas ti nesto svezije, makar od prosle godine? Tradicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan upalila ko nagazna mina (i ja sam se začudio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislim uvazicemo. Ali, jel imas ti nesto svezije, makar od prosle godine? Tradicija Nadam se da sleci put necu morati da saljem licne pozive. Bilo zanimljivo na brdu. upalila ko nagazna mina (i ja sam se začudio) Sta ce jadnica, videla situaciju ovde, pa da te opere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego ti zakaži sledeću Glinaru al da ne bude tolko rano posle dočeka kada se pošten svet trezni :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan nego ti zakaži sledeću Glinaru al da ne bude tolko rano posle dočeka kada se pošten svet trezni :P PA recimo za sledecu godinu u ovo vreme taman da ti uradis generalku i budes spreman.......provalio sam ti namere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A ti spadas u posten svet ?!! hahaha... E, i Propelerasima je sve jasno! Tri dana si je molio da upali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da unosim nemire medj' pripadnike sekti, ali ako weather2umbrella ne laze-ovog vikenda je temperatura 10-12 stepeni IZNAD nule. http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta/1/1924284/1/6h pa eto, cisto da se zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam izvadio opremu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam izvadio opremu.. A ti si to sklanjao?? Aaaaaaaa.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam izvadio opremu.. A ti si to sklanjao?? Aaaaaaaa.... :D xaxaxaxaxaxaxa JAgeru kralju........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi mogli nesto u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre, jel' to neko od teneraša bajao i vračao?? Ajde nemojte više, molim vas. Drugi put bušim zadnju gumu po snegu&ledu. Ovaj put 45km od kuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre, jel' to neko od teneraša bajao i vračao?? Ajde nemojte više, molim vas. Drugi put bušim zadnju gumu po snegu&ledu. Ovaj put 45km od kuće... imaš odgovor zašto ti se to desilo u temi "šta me je iznerviralo" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1445 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre, jel' to neko od teneraša bajao i vračao?? Ajde nemojte više, molim vas. Drugi put bušim zadnju gumu po snegu&ledu. Ovaj put 45km od kuće... SLedeci put dobro pregledaj gepek od yuga kad budes nosio gumu od AT negde Verovatno ti je ostao neki ekser u gepeku pa se od truckanja guma probusila. EDIT: Sad sam video da se ne spominje guma od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...