gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je a ti im verujes? verujem. verujem... kome ću ako ne "svojima" uostalom lepo piše da ST ima više konja Aj sto ima vise konja, nego ima i magicni vizir - kada se dovoljno uprlja na off-u, na njemu se pojavljuje jedna veeelika ISTINA: ak' neko (p.a. afrikanci) ne vidi, pise 'honda sucks' to je vizir? meni je licilo na tacnu za burek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh kakvi su im ovi štitnici za ruke, ko pileća krilca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh kakvi su im ovi štitnici za ruke, ko pileća krilca. predvidjeni su za zenske ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso i Kepo vidim da ste veliki poznavaoci ST To nisu original stitnici mada ni ovima ne fali nista. Goso da znas da nosim stalno tvoj poklon za moju ST u koferu. Jbg ne nogu da zakacim na retrovizor zbog enormne brzine koju razvija ST Otpalo bi odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo lek za taj virus mdaaaa sigurno, al mora da vam je istekao rok, pošto ne radi :nanana: Tek sad videh kakvi su im ovi štitnici za ruke, ko pileća krilca. Pileća krilca su hondin logo, nema veze sa Yamahom Tek sad videh kakvi su im ovi štitnici za ruke, ko pileća krilca. predvidjeni su za zenske ruke Ti sa rozle vespom da ćutiš, tebi je ceo motor pravljen za devojke i žene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Goso i Kepo vidim da ste veliki poznavaoci ST Pa sta to pričaš, deset godina sam u Nemačkoj samo Tenere popravljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo lek za taj virus mdaaaa sigurno, al mora da vam je istekao rok, pošto ne radi :nanana: Tek sad videh kakvi su im ovi štitnici za ruke, ko pileća krilca. Pileća krilca su hondin logo, nema veze sa Yamahom Tek sad videh kakvi su im ovi štitnici za ruke, ko pileća krilca. predvidjeni su za zenske ruke Ti sa rozle vespom da ćutiš, tebi je ceo motor pravljen za devojke i žene jerste, ali se ne trsim da vozim macho motor ko neki, mada i ta vespa u poredjenju sa ovim vasim je ko za junake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo lek za taj virus mdaaaa sigurno, al mora da vam je istekao rok, pošto ne radi :nanana: da, da, pa kako koji krene tako se povuce u misiju rupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rozle vespa ti je super motor ja ti govorim o ovom drugom :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso da znas da nosim stalno tvoj poklon za moju ST u koferu. Jbg ne nogu da zakacim na retrovizor zbog enormne brzine koju razvija ST Otpalo bi odma ne sekiraj se, ne moze st toliko brzo, a za slucaj da ti neko ukrade, kupio sam i rezervne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Rozle vespa ti je super motor ja ti govorim o ovom drugom :nanana: boze, sa kakvim zenama se ti to druzis ako ti je moja at zenska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rozle vespa ti je super motor ja ti govorim o ovom drugom :nanana: boze, sa kakvim zenama se ti to druzis ako ti je moja at zenska? Pa normalnim kažu velik mi je i brz ST ja bi nešto manje i sporije i ženstvenije.... naprimer Afriku :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :nanana: tipična ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan :nanana: poznavaoce faune :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan više nešto ovako... nego Kepo, kakvi su nam planovi, sezona još nije gotova :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam odmah skontao Inače, jes da sam ja nov u celoj priči, pogotovo u ovim prozivkama, jer nikad nisam imao teneru, vozio sam je jednom, a afriku nikad, al mi se nešto čini da malo preozbiljno ovo shvatate Stvarno, većina ste već ozbiljni ljudi, a prozivanja srednjoškolska... Mislim, ipak je najbitnije da se ... tenera naravno Za pocetak napravi bar 2-3000 km na toj kangrbi, pa se vidimo u temi. Hocu reci, da otprilike imaš predstavu šta pričaš. hehe podnevni hejt? blago ti je ozbiljan komentar... ja mislio zezaju se ljudi ali... nema veze... i tomos je dobar ako nemaš bolje... moje skromno mišljenje biće biće i mnogo više kilometara, usrdno se nadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U upravnom odboru zaduženom za voznje i prljave strasti, fale tenerasi da bi se usvojio neki predlog. Jbg. sta da se radi. Vi bi mozda i povecali članove, al nemoze se naci vise tenera u voznom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan više nešto ovako... izgled prosecnog vozaca ST-a u opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je a ti im verujes? verujem. verujem... kome ću ako ne "svojima" uostalom lepo piše da ST ima više konja Aj sto ima vise konja, nego ima i magicni vizir - kada se dovoljno uprlja na off-u, na njemu se pojavljuje jedna veeelika ISTINA: ak' neko (p.a. afrikanci) ne vidi, pise 'honda sucks' vidi se, vidi, VRLO jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi Fi kao što sam ti i rekao 95% nas kapira zezanje (to znaš kada upoznaš ljude i popričaš s'njima) al ima i onih koji malo fulaju u stranu pa to prebace malo preko linije.. samo sedi i uživaj a na prozivke gledaj kao za#ebanciju i lokalnu razonodu... a kad prođeš naš "teroristički kamp za obuku" - Glinaru ondak idemo u offroad vožnju i onda ćeš skapirati da zapravo - ovde niko nije normalan :moto3: a i nezgodno je to, afrikancima se sezona završi čim krenu da se mreškaju oblaci a nama kad se zaglavi grtalc za sneg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako se tenerasi solidarisu i jedni drugima dizu moral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi Fi kao što sam ti i rekao 95% nas kapira zezanje (to znaš kada upoznaš ljude i popričaš s'njima) al ima i onih koji malo fulaju u stranu pa to prebace malo preko linije.. samo sedi i uživaj a na prozivke gledaj kao za#ebanciju i lokalnu razonodu... a kad prođeš naš "teroristički kamp za obuku" - Glinaru ondak idemo u offroad vožnju i onda ćeš skapirati da zapravo - ovde niko nije normalan :moto3: a i nezgodno je to, afrikancima se sezona završi čim krenu da se mreškaju oblaci a nama kad se zaglavi grtalc za sneg da, ja cu danas na motor, a ti? i kukala ti majka ako te oni budu spremali za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da da ti nam reci koji si još u pripremama za offroad oću što da neću i juče sam bio ceo dan na motoru edit: jel na pravi motor, mislim Vespu :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kako se tenerasi solidarisu i jedni drugima dizu moral a da vidis sta rade kada ih ne vidimo, sta sve dizu jedni drugima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...