Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aha a B je Ruzicasta vespa, ponos unije Africanaca.. Dada, pobrko sam pojmove, u pravu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jako lose ako Jager ode iz ove teme, ali stvarno!!! Vrati se Jageru i nemoj da te nerviraju Tenerasi :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aha a B je Ruzicasta vespa, ponos unije Africanaca.. Dada, pobrko sam pojmove, u pravu si. ja sam tek sada skapirao, pa vi kukavci ni boje ne razlikujete, a kamoli nesto vise, ljubicasta i roze, a ne ruzicasta da ste slusali uciteljicu kada je trebalo sada ne biste brkali pojmove, a verovatno ne biste vozili ni te lomove, zato pravac osnovna skola, ponesete vase djacke knjizice, lepo ih vratite uz priznanje da ih vi niste zasluzili, da se kajete i da bi voleli da probate ponovo, ali ovaj put cete da se potrudite da nesto i naucite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gile, povodom oglasa za teneru, dam ti "RUZICASTU" vespu i da mi doplatis 500e, za zenu bih je uzeo, da krsi i lomi, a da nije neka steta, realno, ni jedan muskarac koji ima iole samopostovanja ne bi to vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je a ti im verujes? verujem. verujem... kome ću ako ne "svojima" uostalom lepo piše da ST ima više konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je PRAVI KORAK!!! BRAVO !! Sa Piaggo Free i 49cc možeš jedino na Teneru. Za bolje svakako imaš vremena... Eeeee, šteneraši, kukala vam majka kad skuteraši prelaze na te vaše kangrbe :P e moj ti, nemoj da vređaš, ja skuteraš nikad nisam bio, ovo je bilo samo sporo i dosadno prevozno sredstvo dok ne skupih para za pravi motor - ST 750 vozio sam ja svašta... tomosa, i većeg tomosa i još većeg tomosa, i MZa etz250, pa red je da krenem na nešto malo jače. .. Frija ne računam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je a ti im verujes? verujem. verujem... kome ću ako ne "svojima" uostalom lepo piše da ST ima više konja i na tarabi pise pic.a. pazi da ne slomis kur.c :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je PRAVI KORAK!!! BRAVO !! Sa Piaggo Free i 49cc možeš jedino na Teneru. Za bolje svakako imaš vremena... Eeeee, šteneraši, kukala vam majka kad skuteraši prelaze na te vaše kangrbe :P e moj ti, nemoj da vređaš, ja skuteraš nikad nisam bio, ovo je bilo samo sporo i dosadno prevozno sredstvo dok ne skupih para za pravi motor - ST 750 vozio sam ja svašta... tomosa, i većeg tomosa i još većeg tomosa, i MZa etz250, pa red je da krenem na nešto malo jače. .. Frija ne računam ja te podrzavam, to je logican redosled: tomos, mz, st i na kraju at 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, Gile tek sad sam video tvoj avatar Ni ja nisam odmah skontao Inače, jes da sam ja nov u celoj priči, pogotovo u ovim prozivkama, jer nikad nisam imao teneru, vozio sam je jednom, a afriku nikad, al mi se nešto čini da malo preozbiljno ovo shvatate Stvarno, većina ste već ozbiljni ljudi, a prozivanja srednjoškolska... Mislim, ipak je najbitnije da se ... tenera naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 23, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je PRAVI KORAK!!! BRAVO !! Sa Piaggo Free i 49cc možeš jedino na Teneru. Za bolje svakako imaš vremena... Eeeee, šteneraši, kukala vam majka kad skuteraši prelaze na te vaše kangrbe :P e moj ti, nemoj da vređaš, ja skuteraš nikad nisam bio, ovo je bilo samo sporo i dosadno prevozno sredstvo dok ne skupih para za pravi motor - ST 750 vozio sam ja svašta... tomosa, i većeg tomosa i još većeg tomosa, i MZa etz250, pa red je da krenem na nešto malo jače. .. Frija ne računam ja te podrzavam, to je logican redosled: tomos, mz, st i na kraju at hehehehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ja te podrzavam, to je logican redosled: tomos, mz, st i na kraju at Prva tri si naveo obrnutim redosledom. Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, Gile tek sad sam video tvoj avatar Ni ja nisam odmah skontao Inače, jes da sam ja nov u celoj priči, pogotovo u ovim prozivkama, jer nikad nisam imao teneru, vozio sam je jednom, a afriku nikad, al mi se nešto čini da malo preozbiljno ovo shvatate Stvarno, većina ste već ozbiljni ljudi, a prozivanja srednjoškolska... Mislim, ipak je najbitnije da se ... tenera naravno ovo je ozbiljna tema i ovde nema mesta sali i zezanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja te podrzavam, to je logican redosled: tomos, mz, st i na kraju at Prva tri si naveo obrnutim redosledom. Zasto? redjao sam ih po velicini, a ne po kvalitetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam odmah skontao Inače, jes da sam ja nov u celoj priči, pogotovo u ovim prozivkama, jer nikad nisam imao teneru, vozio sam je jednom, a afriku nikad, al mi se nešto čini da malo preozbiljno ovo shvatate Stvarno, većina ste već ozbiljni ljudi, a prozivanja srednjoškolska... Mislim, ipak je najbitnije da se ... tenera naravno Za pocetak napravi bar 2-3000 km na toj kangrbi, pa se vidimo u temi. Hocu reci, da otprilike imaš predstavu šta pričaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma što spopadoste momka ko smrt na babu, inače ST koju je pazario je trenutno najbolja u zemlji, čak si i ti to Gošo rekao a onda znaš i koja je u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma što spopadoste momka ko smrt na babu, inače ST koju je pazario je trenutno najbolja u zemlji, čak si i ti to Gošo rekao a onda znaš i koja je u pitanju Najbolja Tenera ne postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma što spopadoste momka ko smrt na babu, inače ST koju je pazario je trenutno najbolja u zemlji, čak si i ti to Gošo rekao a onda znaš i koja je u pitanju moramo da suzbijemo dusmane na pocetku, jer ako se razmasu, mnogo je teze, ali idalje izvodljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma što spopadoste momka ko smrt na babu, inače ST koju je pazario je trenutno najbolja u zemlji, čak si i ti to Gošo rekao a onda znaš i koja je u pitanju Znam i ja onda koja je to ST u ptanju Crveno bela zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma što spopadoste momka ko smrt na babu, inače ST koju je pazario je trenutno najbolja u zemlji, čak si i ti to Gošo rekao a onda znaš i koja je u pitanju Znam i ja onda koja je to ST u ptanju Crveno bela zar ne? belo crvena, opet brkas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan moramo da suzbijemo dusmane na pocetku, jer ako se razmasu, mnogo je teze, ali idalje izvodljivo goso, kao da ne znas da su svi kurati dok je ne kupe, pa kad vide u šta su se uvalili, onda im splasne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom taboru postoji bar jedan Stevo Žigon (iz majstorske radionice) koji na svoj motor stavlja "samo najbolje" Fi je izpazario od NikoleCrussa ST sa sve brembo diskovima, paknovima, pancirnim crevima, bixenonima, grejačima ručki, centralni, koferi,roll bar ...... Bogami za sledeću AT vs ST ja verujem da će biti još više ST (imamo bre progresivan rast, ko virusi :nanana: ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aaaajojjj Nikolinu, pa samo on, tenera i ja znamo kuda je mučenica prošla, i kako joj je bilo. Al dobro, može ona još koju hiljadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo lek za taj virus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan goso, kao da ne znas da su svi kurati dok je ne kupe, pa kad vide u šta su se uvalili, onda im splasne. ST mu dodje kao lek protiv potencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je a ti im verujes? verujem. verujem... kome ću ako ne "svojima" uostalom lepo piše da ST ima više konja Aj sto ima vise konja, nego ima i magicni vizir - kada se dovoljno uprlja na off-u, na njemu se pojavljuje jedna veeelika ISTINA: ak' neko (p.a. afrikanci) ne vidi, pise 'honda sucks' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...