zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koje bre, izduvne gasove, kad ih samo guraju gore-dole?? Nisi znao imenjace da oni dok izadju iz garaze naprave ekolosku katastrofu , bez da postignu radnu temperaturu !? Mi makar isterujemo iz garaze za razliku vecine vas trafikanaca!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isterujete DIMOM.... nema šta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima se moze se, sfrikanci na nase masine loze se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 18, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mi garaze nemamo, nama to ni ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D dimom ili ne, ipak isterujemo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan dimom ili ne, ipak isterujemo!! I sad treba da kažem da mi "uterujemo"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan dimom ili ne, ipak isterujemo!! I sad treba da kažem da mi "uterujemo"? ..ne znam je ko tebi uteruje, a nesT me i ne zanima... ljubomoran nisam! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Velika je stvar i u tome što si navikao na YBR-a i položaj sedenja na njemu. Enduro je, ipak, nešto drugo. Ja sam na Afriku prešao sa Honde VT600 Shadow i imao sam isti utisak kao ti: Kao da sam seo na autobus šta će ti to kao ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi.... Šteneraši su "različiti" u svakom pogledu... ;D ;D ;D Em krivo čitaju tuđe postove, em .............. ma bolje da ćutim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam mislio da odspavam ovu noc .I eto uvati me facijalni grc od vas ...od uveta do uveta, ne mogu da se smirim ! Da nije smesno bilo bi tuzno ! Hvala trenerasi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno obradujem svakom novom tenerašu.... da ih nije, pa koga bi mi zahebavali?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno obradujem svakom novom tenerašu.... da ih nije, pa koga bi mi zahebavali?! ;D ...kako se koji teneras pojavi ti pokusas da provedes noc sa njim! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno obradujem svakom novom tenerašu.... da ih nije, pa koga bi mi zahebavali?! ;D Ali pazi kad je svaki njihov post " grlom u jagode " !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Beste bre nistarijo sve će nas pokvarite fine i postene.. Sram ve bilo. Stidite se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Beste bre nistarijo sve će nas pokvarite fine i postene.. Sram ve bilo. Stidite se.. Pazi nije da nemam inspiraciju , nego mi je zao vise da vas zajebavam ! Aj' laku noc i sanjajte neki drugi motor ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ......::::::: Super Tenere ::::::::...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ......::::::: Super Tenere ::::::::...... Eeeeeee, moj Gile... cilj nije napisati BILO ŠTA! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan ......::::::: Super Tenere ::::::::...... To nije san ...to je kosmar vase stvarnosti ! Sve najbolje u zivotu !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan nego.... jel idemo u Preljinu na svadbu? ;D Acimobg se zeni, rekO covek da svratimo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vasoj ljubomori nema kraja, ah, da ce vam čika Gile jedan kruzak kad bude bilo prilike, ne brinite nismo mi stipse kao vi. Zex, reko covek da svratimo ako smo u blizini.. Stavi bolje u predlozi za izleti i putovanja: Ajmo svi kod Acima! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan nego.... jel idemo u Preljinu na svadbu? ;D Acimobg se zeni, rekO covek da svratimo! ;D Ne bi politicki bilo korektno da coveku ruzite svatove s'tim vasim gvozdjem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa u blizini smo, to je krug od 200km... bar se tako podrazumeva! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zex, ti da ćutiš bre do proleća i da ozdraviš! A za tu kantu ti i treba snage za guranje, ne možeš bolešljiv na teneru.... BRE! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dimom ili ne, ipak isterujemo!! I sad treba da kažem da mi "uterujemo"? i opet to sektasenje vase,,to sa tim podrumima uterivanjem isterivanjem,, sram vas bilo,sad za kaznu da ides da poguras motor 50metra.. :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan nego.... jel idemo u Preljinu na svadbu? ;D Acimobg se zeni, rekO covek da svratimo! ;D Ne bi politicki bilo korektno da coveku ruzite svatove s'tim vasim gvozdjem ! Kakvu on kangrbu vozi ima sunce da ga ozari kad vidi Teneru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...